Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок УЄФА
| Оновлено 25 вересня 2020, 16:44
9389
7

Баварія в овертаймі перемогла Севілью і здобула Суперкубок УЄФА

Переможний гол забив Хаві Мартінес, який вийшов на заміну

| Оновлено 25 вересня 2020, 16:44
9389
7
Баварія в овертаймі перемогла Севілью і здобула Суперкубок УЄФА
https://twitter.com/fcbayern

Фаворитом цього матчу вважалася «Баварія», яка досить впевнено місяць тому виграла Лігу чемпіонів. Але і від «Севільї» можна було очікувати хорошої гри, яку іспанська команда не раз демонструвала в подібних вирішальних поєдинках.

Суперники розпочали зустріч обережно і не поспішали форсувати події на полі. А перша небезпечна ситуація біля воріт «Баварії» на 11-й хвилині призвела до пенальті. Це Алаба в своєму штрафному майданчику порушив правила проти Ракітіча і арбітр матчу англієць Ентоні Тейлор вказав на одинадцятиметрову позначку. Після консультації з арбітрами VAR суддя своєї думки не змінив. Окампос пробив впевнено і «Севілья» дещо несподівано повела в рахунку.

Мюнхенські футболісти навіть після пропущеного голу не відразу кинулися вперед, а поступово стали нагнітати напругу біля воріт іспанців. Перший гострий момент у них виник на 22-й хвилині, коли Мюллер не зміг замкнути передачу справа і з лінії воротарського майданчика пробив повз ціль. За чотири хвилини Павар з хорошої позиції пробив поруч зі штангою. А на 34-й хвилині після триходівки, в якій брали участь Мюллер, Левандовскі і Горецка, останній точним ударом відновив в матчі рівновагу.

Другий тайм розпочався з того, що де Йонг вибіг до воріт «Баварії», проте не зумів переграти Нойєра. Іспанці тут же виконали три кутові поспіль, але так нічого і не досягли. А потім були два незараховані м'ячі у ворота «Севільї». В першому випадку на 51-й хвилині невеликий офсайд був зафіксований у Левандовскі. А потім на 63-й хвилині, коли забивав Сане, арбітр побачив порушення правил в атаці у того ж Левандовскі.
Наприкінці другого тайму супершанс принести перемогу іспанцям не використав Ен-Несірі, який вибіг один на один з Нойєром, але воротар м'яч відбив на кутовий.

Довелося командам грати ще два додаткові тайми і на 93-й хвилині знову Ен-Несірі не використав відмінний момент - м'яч після його удару потрапив у Нойєра і потім у штангу. А розв'язка в матчі наступила на 114-й хвилині, коли після розіграшу кутового Хаві Мартінес, який вийшов на заміну, приніс перемогу «Баварії».

Суперкубок УЄФА

Баварія - Севілья - 2:1

 Горецка (34), Хаві Мартінес (114) - Окампос (13, пен.)

 Алаба (12), Лукас Ернандес (90) - Жордан (45+1) Кунде (56), Фернандо (70), Ескудеро (119)

Баварія: Нойєр, Павар, Лукас Ернандес (Девіс, 99), Зюле, Алаба (Боатенг, 112), Горецка (Хаві Мартінес, 99), Кімміх, Сане (Толіссо, 70), Гнабрі, Мюллер, Левандовскі

Севілья: Буну, Ескудеро, Кунде, Дієго Карлос, Навас, Ракітіч (Олівер Торрес, 56), Фернандо, Жордан (Васкес, 94), Окампос, де Йонг, (Ен-Несірі, 56), Сусо (Гудель, 73)

Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)

Стадіон: «Пушкаш Арена», Будапешт

БАВАРІЯ - СЕВІЛЬЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(34)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
У футбол грають всі, а перемагають НІМЦІ
Sonnenaufgang
Бавария с игры забила 4 гола, хотя 2 из них были отменены. Севилья ни одного с игры. Так что арбитр сам нивелировал приемущество Баварии и добавил себе работы в овертайме, которого могло и не быть. Но справедливость восторжествовала!
Voxa Hvedyk
Нiмецька "МАШИНА"усiх "Пiрвала" плюс рекорд топ пятiрки чемпiонатiв:23-ри матчi без програшiв!!!
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
romanchik.8409
Эль Насери..Мог хоронить Баварию на 90 ... Но Нойер!!