Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Суперкубок УЄФА
| Оновлено 24 вересня 2020, 17:24
14097
7

Баварія — Севілья. Прогноз і анонс на матч Суперкубка УЄФА

Німці йдуть за черговим трофеєм. Чи зможуть іспанці їм зашкодити?

| Оновлено 24 вересня 2020, 17:24
14097
7
Баварія — Севілья. Прогноз і анонс на матч Суперкубка УЄФА
ФК Баварія Мюнхен

У четвер, 24-го вересня, відбудеться поєдинок за Суперкубок УЄФА, в якому мюнхенська «Баварія» в ранзі переможця Ліги чемпіонів зіграє з іспанською «Севільєю», яка виграла Лігу Європи.

Минулий сезон дуже розтягнувся через пандемію коронавірусної хвороби COVID-19. Лігу чемпіонів і Лігу Європи догравали в серпні, а до Суперкубка УЄФА руки дійшли тільки наприкінці вересня.

Отже, «Баварія», яка легко і невимушено виграла Лігу чемпіонів. Мюнхенці впевнено посіли перше місце в групі B, куди також входили «Тоттенхем», «Олімпіакос» і «Црвена Звезда». Німецька команда набрала 18 очок з 18 можливих за різниці забитих і пропущених м'ячів 24-5. У першому матчі 1/8 фіналу, який відбувся 25-го лютого, «Баварія» на виїзді розбила «Челсі» з рахунком 3:0. Поєдинку через пандемію і карантин довелося чекати більше п'яти місяців. Але на результат це не вплинуло майже ніяк — 8-го серпня «Баварія» розгромила «Челсі» з рахунком 4:1 і вийшла у наступний раунд плей-оф.

Далі бенефіс «Баварії» продовжився. В 1/4 фіналу німці розтоптали каталонську «Барселону» з рахунком 8:2 (схоже, «блаугранас» досі остаточно не оговталися від шоку), в півфіналі з рахунком 3:0 був переможений «Ліон», а в фіналі «Баварія» взяла гору над паризьким ПСЖ зі скромним рахунком 1:0. Але нехай це нікого не обманює — незважаючи на всі перепони, «Баварія» дійсно була найсильнішою командою Європи минулого сезону. Трофей вона здобула по праву.

Тим часом, «Севілья» запалювала в настільки милій її серцю Лізі Європи. Іспанський клуб не пробився до Ліги чемпіонів, але в другому за рангом європейському клубному турнірі відчував себе досить комфортно. Стартувавши прямо з групового етапу, «Севілья» легко посіла перше місце в групі A, набравши 15 очок за різниці забитих і пропущених м'ячів 14-3. Протистояли іспанцям АПОЕЛ, «Карабах» і «Дюделанж».

В 1/16 фіналу «Севілья» несподівано ледь не спіткнулася об «Клуж» (1:1, 0:0). Тільки гол, забитий на виїзді, дозволив іспанській команді вийти до наступного раунду плей-оф. Далі почалася пандемія, і матчі 1/8 фіналу з «Ромою», які повинні були пройти 12-го і 19-го березня, не відбулися. У підсумку, 1/8 фіналу уклалася в один поєдинок — 6-го серпня «Севілья» перемогла італійців з рахунком 2:0. В 1/4 фіналу іспанці зі скромним рахунком 1:0 обіграли англійський «Вулверхемптон», а в півфіналі здолали ще одну відому англійську команду — «Манчестер Юнайтед» (2:1). Все могло б скластися інакше, реалізуй «МЮ» свої моменти... У фіналі Ліги Європи «Севільї» протистояв кривдник донецького «Шахтаря» — міланський «Інтер». І вдача «Севільї» в цьому турнірі залишилася з нею, іспанці обіграли італійців з рахунком 3:2, завоювавши трофей в шостий раз в своїй історії. Примітно, що вирішальний гол на користь «Севільї» забив... форвард «Інтера» Ромелу Лукаку, який тягнув свою команду весь сезон, але невдало підставив ногу під м'яч у своєму штрафному майданчику.

Загалом, різниця між «Баварією» і «Севільєю» видна неозброєним оком. Поки німці в блискучому стилі знищували найкращі команди Європи, іспанці насилу добували свої перемоги. Звичайно, це не означає, що «Севілья» — слабка команда. Просто «Баварія» зараз на голову вища за будь-якого суперника. До слова, «Севілья» ще не провела жодного матчу в чемпіонаті Іспанії. Зате «Баварія» в першому турі Бундесліги вдосталь покомизилася над «Шальке», зробивши з гельзенкірхенців другу «Барселону» (8:0).

Букмекери одностайні — «Баварія» візьме черговий трофей. Коефіцієнт на перемогу німецької команди складає приблизно 1,3. На перемогу «Севільї» дають близько 8.

На глядачів же чекає черговий видовищний матч. «Баварія» просто не вміє грати некрасиво, «Севілья» закриватися теж не буде. Тому відкритий футбол із забитими м'ячами уболівальникам гарантований.

Орієнтовні склади:

«Баварія»: Ноєр — Павар, Зюле, Алаба, Девіс, Кімміх, Горецька, Сане, Мюллер, Гнабрі, Левандовськи.

«Севілья»: Боно — Навас, Кунде, Карлос, Акунья, Хордан, Фернандо, Ракитич, ​​Сусо, Де Йонг, Окампос.

Не зіграють: Ньянзу.

 
  • 1.35
  • 6.25
  • 8.50
Сделать ставку
 
  • 1.34
  • 6.30
  • 7.80
Сделать ставку
 
  • 1.35
  • 6.00
  • 8.10
Сделать ставку

24 вересня, четвер

«Баварія» — «Севілья»
Будапешт. Стадіон «Ференц Пушкаш». 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 3»
БАВАРІЯ — СЕВІЛЬЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Ентоні Тейлор (Англія)
Прогноз Sport.ua — 3:1
Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала
Футбол | 24 квітня 2024, 07:01 1
Стала відома точна сума, за яку Перес готовий продати Луніна з Реала

За останніми чутками, Андрій не погодився на продовження контракту та може залишити клуб

Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів
Футбол | 23 квітня 2024, 13:45 31
Лунін сумнівається, чи залишатись у Реалі. Є пропозиції від трьох грандів

Український воротар влітку може перейти в іншу команду

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Степанов
поставить такой матч в одно время с другими еврокубковыми матчами это полный дебилизм!
soccerx
На оф сайті ТК Футбол вказано що матч буде на каналі Футбол 3. Звідки у вас інфо, що на Футбол 1?
ingvar8888
5-1 Баварія....
Переконлива перемога!
Sonnenaufgang
А я думаю, что со счётом матча никто не угадал.
fifadinamo
Думаю Севилья должна вставить Баварии и букмекерам, тем более один матч. Помню помню как Манчестер вставил Баварии 2-1, и помню помню кто вставил Манчестеру 2-1.
У Баварии 6 лиг чемпионов, а у Севильи 6 лиг Европы.
У Баварии 1 суперкубок , а у Севильи тоже 1 суперкубок.
Romper la granja colectiva alemana. Delantero Sevilla!!!