Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 вересня 2020, 13:26
5395
19

Рух - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Більше місяця підопічні Луїша Каштру не мають перемог в офіційних матчах

| Оновлено 23 вересня 2020, 13:26
5395
19
Рух - Шахтар. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Шахтар

Після перемоги в першому турі Прем'єр-Ліги над «Колосом» з рахунком 3:1 в матчі, який відбувся 21 серпня, футболісти «Шахтаря» протягом наступного місяця змогли провести на офіційному рівні лише два поєдинки. Спершу це була гра за Суперкубок України з київським «Динамо», де гірники зазнали поразки 1:3. І ось нещодавно у неділю 20 вересня донецька команда провела матч третього туру чемпіонату України і зіграла внічию 2:2 з луганською «Зорею». Виходить, що підопічні Луїша Каштру не вигравали вже більше календарного місяця.

Однією з причиною такого тривалого простою для «Шахтаря» якраз і є перенесення матчу другого туру з дебютантом елітного дивізіону «Рухом». Він мав відбутися 12 вересня, але через спалах коронавірусу у львівському клубі, зустріч довелося відкласти. А оскільки гірники за багато років вже звикли грати досить часто, враховуючи ще й єврокубкові поєдинки, то є відчуття, що така значна перерва їм явно не пішла на користь. В усякому разі в попередньому матчі із «Зорею» було помітно, що діючі чемпіони країни припускаються чималого браку і помилок як в обороні, так і в атаці.

Але ж зовсім вже не за горами і старт нового євросезону, тому футболістам «Шахтаря» треба швидше входити в свій звичний ігровий тонус і мати достатню ігрову практику. Тим більше, що на початку жовтня знову буде вимушена пауза в Прем'єр-Лізі, пов'язана з іграми збірної в Лізі Націй.

Що стосується «Руху», то львів'яни на старті дебютного для себе чемпіонату серед кращих українських команд, зазнали двох поразок. В першому турі вони з великим рахунком програли у Полтаві місцевій «Ворсклі» 2:5, а минулої неділі вже на своєму полі поступилися ковалівському «Колосу» 1:2. Тож, підопічним Івана Федика поки що з великими труднощами даються ігри на більш високому рівні, ніж, наприклад, у першій лізі. І це при тому, що наставник львів'ян після поразки від «Ворскли» змінив більш ніж наполовину свій стартовий склад.

До речі, вже у грі з «Колосом» з перших хвилин на поле вийшли два нещодавні новачкі «Руху» - це сербський центральний захисник Мілош Стаменкович і ще один гравець оборони Ерік Гліга зі Словенії. Довелося їм тоді потрапити, як кажуть, з корабля на бал, втім до матчу із «Шахтарем» у цих футболістів вже має бути більш чітке взаєморозуміння з новими партнерами. Та й вся команда, напевно, захоче проявити себе з найкращого боку у грі з таким грізним суперником, до того ж за підтримки хоч невеликої, але все ж таки своєї аудиторії вболівальників.

Матч «Рух» - «Шахтар» пройде на «Арені-Львів», де тепер команда Івана Федика проводить свої домашні поєдинки. Цікаво, що кілька років тому гірники теж орендували цей стадіон в якості свого поля і навіть приймали на ньому суперників по Лізі чемпіонів. А взагалі, звичайно ж, для донецької команди зараз немає особливого значення, де грати. Головне, як зіграти і досягти позитивного для себе результату.

Орієнтовні склади:

«Рух»: Бандура, Заставний, Кухарук, Стаменкович, Парамонов, Гліга, Мартинюк, Копина, Мисик, Климчук, Кухаревич
 
«Шахтар»: Пятов, Додо, Матвієнко, Бондар, Корнієнко, Маркос Антоніо, Степаненко, Алан Патрік, Тайсон, Тете, Жуніор Мораєс

 
  • 13.0
  • 7.00
  • 1.20
Сделать ставку
 
  • 14.5
  • 8.80
  • 1.15
Сделать ставку
 
  • 13.5
  • 7.00
  • 1.20
Сделать ставку

23 вересня, середа

«Рух» — «Шахтар»
Львів. Стадіон «Арена-Львів». 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
РУХ - ШАХТАР. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
Прогноз Sport.ua — 0:3

 

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем
Футбол | 25 квітня 2024, 20:28 155
Джерело: Легіонери Шахтаря відмовились їхати в Одесу на гру з Чорноморцем

Обидва поєдинки з одеситами «гірники» зіграють у Києві

Коментарі 19
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
axylinam
Шахтёр порвёт этих полуаматоров и забьёт не меньше четырёх мячей
ll_pogulianka_ll
Буде бій???Чи тільки перфоманси біля Ратуші?
Trasher311987
Думаю 4:0 в пользу Шахтера
ShakhtarUberAlles
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Николай Власов
УДАЧИ ВАМ РЕБЯТА ШАХТЁР В ПЕРЕД К НОВЫМ ВЕРШИНАМ ЖДУ ПОБЕДЫ И ХОРОШЕЙ ИГРЫ УДАЧИ ВАМ РЕБЯТА
wicker
Життя не передбачуване, ніколи б не повірив, що у чемпіонаті УПЛ аж у 4 матчах вболіватиму за кротів, про те факт залишається фактом....
ingvar8888
Рух переможе Шахтар!
3-0 це як мінімум!
Александр Шевченко
Тут по ходу все понятно. Но в любом случаи, удачи львовянам в борьбе против раковой опухоли украинского футбола донецкого отборного шлака. Надеюсь хоть один гол им затолкаете