Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2020, 03:42
1805
1

Інгулець - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Крізь битву з «козаками» на сутичку з «вовками»

| Оновлено 20 вересня 2020, 03:42
1805
1
Інгулець - Десна. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Неквапливо, але впевнено набирається досвіду один з новоприбулих колективів Української Прем'єр-ліги. «Інгулець» з села Петрового почав свою подорож «елітою» нашого футболу з досить скромних результатів проти представників нижньої шістки минулого сезону. І якщо з дніпровським «Дніпром-1» колективу Сергія Лавриненка ще вдалося зачепитися за очки (1:1), то в матчі з полтавською «Ворсклою» суперник не залишив дебютанту УПЛ шансів на успіх (0:2). З одним заліковим балом «козаки» підходять до гри третього туру проти чернігівської «Десни», у рамках якої мають намір вперше зіграти в номінально домашніх умовах на стадіоні «Зірка» в Кропивницькому.

Вогнем і мечем намагається прокласти собі шлях колектив Олександра Рябоконя на старті сезону. Матч першого туру проти луганської «Зорі» (3:1) складався для чернігівців не найкращим чином, однак один з представників України в єврокубках цього сезону зумів показати характер і вирвати підсумкову перемогу. Зусилля більшого ступеня довелося докладати і в першій грі після паузи на матчі збірних проти київського «Динамо», яку «Десна» звела до нульової нічиєї, тим самим розташувавшись позаду чинного віце-чемпіона в турнірній таблиці.

Гра проти «Інгульця» вбачається для «сіверян» непоганою можливістю перевести дух перед ключовим протистоянням на старті сезону в єврокубках. Німецький «Вольфсбург» цілком може відкривати пункт тимчасової дислокації в Україні, виходячи з тенденцій останніх жеребкувань – «Олександрія» та «Шахтар» зіграли з «вовками» в Лізі Європи УЄФА в минулому сезоні, а «Десні» доведеться з ними ж дебютувати на міжнародній арені в рамках третього раунду кваліфікації.

Однак колективу Рябоконя передчасно міркувати про матч середини наступного тижня, адже фундамент для підсумкової позиції в турнірній таблиці закладається саме в матчах проти опонентів нижчого, на перший погляд, рівня.

Незважаючи на настільки ранній етап сезону, одна з команд-учасниць майбутнього протистояння вже не може розраховувати на одного зі своїх виконавців через дисциплінарні стягнення. Півзахисник «Інгульця», Олександр Козак, був вилучений у матчі проти полтавської «Ворскли» на 70-й хвилині, тому гру з «Десною» пропускатиме. У Олександра Рябоконя з відчутних ​​проблем зі складом присутній тільки несподіваний процес переходу кращого бомбардира команди минулого сезону – Олександра Філіппова – до бельгійського «Сент-Трюйдена».

У ролі головного арбітра поєдинок у Кропивницькому проведе 34-річний рефері з Макіївки Юрій Іванов. Його кар'єра в Українській Прем'єр-лізі почалася менше двох років тому, а до поточного моменту він вже встиг провести у ній 11 поєдинків. Лише один з них припав на чернігівську «Десну». У передостанній день весни 2020-го року «сіверяни» обіграли «Колос» (2:0). Незважаючи на те, що арбітр Іванов проводив також і матчі Першої ліги, з «Інгульцем» даний рефері не перетинався. Манера суддівства – сувора (6,6 попереджень за гру), але при цьому не безкомпромісна (3 вилучення в 15 матчах). Жодного пенальті Юрій Іванов за проведені поєдинки ще не призначав.

Орієнтовні склади:

«Інгулець»: Шуст – Синегуб, Ковальов, Семенко, Балан – Кучеренко – Щедрий, Запорожець, Лупашко, Коваленко – Сичинава.

«Десна»: Паст – Тамм, Імереков, Гітченко – Огиря – Мостовий, Домбровський, Калитвинцев, Конопля – Тотовицькій – Будковський.

 
  • 4.52
  • 3.70
  • 1.78
Сделать ставку
 
  • 4.65
  • 3.80
  • 1.74
Сделать ставку
 
  • 4.60
  • 3.70
  • 1.76
Сделать ставку

19 вересня, субота

«Інгулець» — «Десна»
Кропивницький. Стадіон «Зірка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ІНГУЛЕЦЬ-ДЕСНА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Виталий Романов (Макіївка)
Прогноз Sport.ua — 0:2
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина
Футбол | 24 квітня 2024, 21:29 1
Український клуб зірвав матч чемпіонату. Стала відома причина

«Металург» Запоріжжя не приїде на поєдинок проти «Хуста»

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 19
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Плюсовые Ставки
Сначала Фаворова продали, теперь вот Фаворова. А кто забивать будет? Надеюсь Хлебас теперь начнет забивать. Долго Рябокнь мариновал на лавке.