Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Проходить далі Манчестер Сіті
07.08.2020 22:00 – FT 2-й матч. Результат першого матчу 2:1 2 : 1
Ліга чемпіонів
| Оновлено 08 серпня 2020, 01:46
9661
24

Манчестер Сіті знову обіграв Реал і вийшов в 1/4 Ліги чемпіонів

Дві грубих помилки Варана позбавили мадридців шансів на продовження боротьби

| Оновлено 08 серпня 2020, 01:46
9661
24
Манчестер Сіті знову обіграв Реал і вийшов в 1/4 Ліги чемпіонів

Після лютневої зустрічі в Мадриді, яку виграв «Манчестер Сіті», шанси на вихід в чвертьфінал Ліги чемпіонів були вищими, зрозуміло, у англійської команди. Однак вимушена пауза могла все повернути з ніг на голову. Як виявилося - не змогла.

«Городяни» потужно почали домашню зустріч. І досить швидко відкрили рахунок. Варан отримав м'яч від голкіпера в своєму штрафному і занадто довго розмірковував, кому віддати пас. Налетів шулікою Габріел Жезус, відібрав м'яч у француза і зробив передачу в центр штрафного майданчика. А там Стерлінг в дотик пробив повз голкіпера - 1:0. Гол для Рахіма став ювілейним, 100-м за «Манчестер Сіті» у всіх турнірах. Попереднім гравцем «городян», який досяг такого результату, був Денніс Тьюарт в 1981-му!

Втім, для «Реала» пропущений гол мало що означав: команді все одно потрібно було забивати двічі. І менш ніж за 20 хвилин підопічні Зінедіна Зідана виконали половину цієї норми. Родріго на фланзі легко обіграв Жоау Канселу і навісив до штрафного. А Бензема вистрибнув вище за всіх і головою пробив у кут - 1:1! Це був 5-й м'яч Каріма в останніх шести матчах плей-оф Ліги чемпіонів - стільки ж він забив у попередніх 25-ти!

В цілому ж перший тайм пройшов у рівній боротьбі. По 3 удари в площину, по 2 кутових - рахунок цілком відбивав співвідношення сил. Але в перерві Пеп Гвардіола зумів налаштувати своїх гравців на перемогу. Після перерви «Сіті» заграв так, ніби саме господарям потрібно було забивати двічі. 6:1 за ударами в площину і 5:1 за кутовими - відчуйте різницю.

У підсумку на 68-й хвилині Жезус знову змусив помилитися Варана - той занадто слабко відпасував головою на голкіпера, бразилець підхопив м'яч і встановив остаточний рахунок в матчі. Відзначимо, що Габріель став другим гравцем англійської команди, що зуміли забити у ворота «Реала» в обох поєдинках двоматчевого протистояння. Першим був Рууд ван Ністелрой в сезоні-2002/03. Він, до речі, теж забивав за манчестерську команду, але іншу - «Юнайтед».

Після пропущеного гола все стало ясно. У гостей не було шансів, і Гвардіола став третім тренером, якому вдалося вибити «вершкових» з плей-оф Ліги чемпіонів більш ніж один раз. Раніше подібне зуміли зробити Марчелло Ліппі (1995-96, 2002-03) і Оттмар Хітцфельд (2000-01, 2006-07). Втім, навряд чи Пепу є до цього справа: команду чекає поїздка в Лісабон, де зустрінеться з «Ліоном» в чвертьфінальному поєдинку. А для «Реала» сезон нарешті закінчено.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Матч-відповідь (перший поєдинок - 2:1 на користь «Манчестер Сіті»)

«Манчестер Сіті» – «Реал Мадрид» – 2:1

 Рахім Стерлінг (9), Габріел Жезус (68) - Карім Бензема (28).

 Лука Модрич (80).

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Жоау Канселу, Емерік Лапорт, Кайл Вокер - Фернандіньо, Ілкай Гюндоган, Родріго Ернандес (Ніколас Отаменді, 89), Кевін Де Брейне, Філіп Фоден (Бернарду Сілва, 67) - Рахім Стерлінг (Давид Сільва, 81 ), Габріел Жезус.
 
«Реал Мадрид»: Тібо Куртуа - Рафаель Варан, Даніель Карвахаль (Лукас Васкес, 83), Ферлан Менді, Едер Мілітао - Тоні Кроос, Каземіро, Лука Модріч (Федеріко Вальверде, 83) - Еден Азар (Лука Йович, 83), Карім Бензема, Родріго (Марко Асенсіо, 61).

Стадіон: «Етіхад» (Манчестер, Англія)..

Арбітр: Фелікс Брих (Мюнхен, Німеччина)..

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 16 квітня 2024, 08:01 4
Стали відомі ще два клуби, які вийшли до Ліги чемпіонів 2024/25

Реал та ПСВ гарантували собі участь у головному клубному єврокубку наступного сезону

Судаков оцінив шанси Мудрика отримати Золотий м'яч
Футбол | 16 квітня 2024, 18:57 9
Судаков оцінив шанси Мудрика отримати Золотий м'яч

Півзахисник «Шахтаря» вірить у вінгера «Челсі»

Коментарі 24
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bzzzzz
Реал хорош, но МанСити по всем параметрам лучше, реально машина
Сергей Чёрный
Странное стечение обстоятельств, только ввели ВАР как сразу Реал Мадрид перестал выигрывать ЛЧ , совпадение не думаю.
kot-7
За счёт чего Зидан хотел обыграть МС, да ещё и забить в два мяча? Катанием на своей половине? Каземиро, Азар провал, Варан вообще грустный клоун, вроде не первый год в клубе...
Tasha19
Реал сами себе напривозили
ManUtd
Варан 2-1 Реал
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Alexdfhkfgj0
МС выиграет эту Лигу Чемпионов.
waw
перес може купувати щось одне або лч або золото в іспанії,але команда за яку все вирішують судді виглядає надто вже жалюгідно при зустрічі з суперником,що розраховує тільки на себе
Diego Armando
Варана було навіть жаль, реально не його день))
МС переграв Реал, з чим і вітаю.
Pol Chopa
Хм,помню как Маур(по делу) хвалил Варана в его дебютном матче,а результатом этого матча я доволен,а вот паралельного нет.
Viktor Kovtun
Зинченко не играл ((( ех
Stringer Bell
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kot-7
Кантэ надо брать, Челсюкам он не нужен, а то Каземирыч вообще булки расслабил
garik_trinity
Еще бы мессилону выбить - и будет вообще прекрасно
Yeti
Интересно будет узнать сколько подставные клоуны Рафаэля Варана сняли на буках? Понятно, что ставки на проход Реала были маленькие, но .. так красиво накосячить как Варан - это нужно было его "заинтересовать". Если расследуют - Варан закончил карьеру. Потому что такой подставы - да пойди, придумай. Хотя хрен кто докажет, что это была игра на ставках - там не дураки играют.
Варан - MVP матча. Красава