Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
08.07.2020 21:30 – FT 1 : 1
8 : 7 Серія пенальті Серія пенальті
Кубок України
| Оновлено 09 липня 2020, 11:53
13714
13

МИХАЙЛИЧЕНКО: «Може, ми з Монзуль і в Олександрії знову зустрінемося»

Головний тренер «Динамо» вважає, що вийшов справжній фінал Кубка

| Оновлено 09 липня 2020, 11:53
13714
13
МИХАЙЛИЧЕНКО: «Може, ми з Монзуль і в Олександрії знову зустрінемося»
ФК Динамо Київ. Олексій Михайличенко

Головний тренер київського «Динамо» Олексій Михайличенко дав прес-конференцію після фінального поєдинку Кубка України 2019/20, в якому його команда в серії пенальті здолала полтавську «Ворсклу» (1:1, пен – 8:7):

– Це була справжня кубкова гра, у якій були присутні інтрига, нерви, невикористані моменти, помилки, додатковий час і серія пенальті. Вийшов справжній фінал Кубка. Хочу подякувати Юрію Максимову та його команді, тому що вони ще раз показали – неважливо, на якому місці знаходиться команда, грає в Прем'єр-лізі чи іншій першості. За Кубок мають право битися всі, і у кожного є шанс його виграти.

– Олексію Олександровичу, з перемогою! Сьогодні Дениса Попова не було навіть у заявці – у чому причина? І наскільки Олександр Сирота, який провів другу надважливу гру в основному складі, зумів зігратися з різними партнерами та виправдати ваші очікування?

– Дениса Попова не було в заявці, тому що він ще не провів жодного заняття в групі, він працює за індивідуальним планом. Але Попов не міг не приїхати на фінал, як і дискваліфікований Піварич, а також Каргбо та Бурда, які не потрапили до заявки. Це все наша обойма, і ми сподіваємося, що скоро Попов приступить до роботи в загальній групі.

Що стосується Сироти, то хлопцю випав хороший шанс. Ми знаємо його як хорошого футболіста, у якого хороша психіка, і те, що він непогано провів попередній матч із Шахтарем, дало нам можливість використовувати його в сьогоднішній грі. На мою думку, ми не помилилися. Звичайно, у нього були помилки, але вони були у всіх. Якщо брати загальний рівень, то він зіграв досить-таки непогано – як для своєї першої гри у фіналі Кубка України.

– Наскільки ви задоволені сьогоднішнім суддівством, з огляду на те, що матч судила Катерина Монзуль, до якої у вас раніше були претензії? Сьогодні вона прийняла ряд неоднозначних рішень...

– Розумію, про що ви кажете. У тому інтерв'ю я сказав, що почув радість із суддівської кімнати, але не говорив, що незадоволений суддівством. Тому давайте не перевертати факти. Я ніколи не казав, що суддівство нам зіпсувало якийсь матч. Можливо, Катерина зараз відпочине, і в Олександрії ми знову зустрінемося?

Я рідко ходжу повз суддівську та не знаю – можливо, арбітри після кожної гри так поводяться? Але для мене це було трохи незрозуміло. А претензій до суддівства у мене не було навіть після того матчу (з Десною). Ми самі показали потворну гру.

Скажу чесно – мені краще оцінювати гру своєї команди. Розумію, що сьогодні вплинули напруга кубкової гри та швидко пропущений м'яч. Але мені здається, що ми могли вирішити питання Кубка, не доводячи ситуацію до пенальті. У Ворскли, на мою думку, були передумови до гольових моментів на контратаках. Але таких гольових моментів, які були у нас, вони не створили.

– Чи означає вихід Вербича на позиції центрфорварда, що його гра в цьому амплуа влаштовує вас більше, ніж гра номінальних форвардів, які є в обоймі?

– Ми вибрали таку тактику, тому що порахували, що Вербич буде більш ефективний наразі в цій грі. А що буде далі – подивимося. Ми не можемо будувати стратегію на три матчі вперед. Тому роботи вистачить для всіх. Головне, щоб ми реалізовували те, що у нас є.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям
Футзал | 15 квітня 2024, 18:45 3
Поки схаменулися – вже 0:5. Збірна України розгромно програла бразильцям

Синьо-жовті невдало провели другий матч міжнародного турніру в Литві

Валерій ІВАЩЕНКО: «Тяжко грати, коли ти залишаєшся вдесятьох на початку»
Футбол | 16 квітня 2024, 05:00 1
Валерій ІВАЩЕНКО: «Тяжко грати, коли ти залишаєшся вдесятьох на початку»

Головний тренер «Оболоні» прокоментував гру команди у нічийному поєдинку з «Минаєм»

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
firstromario
Він хоть в курсі що вони з Ворсклою грали? І ледве виграли. А винен арбітр?
Liverpool
Команду он построить не может, командный дух впаять не может, всё - арбиртры виноваты.....
Liverpool
Кому что мешает, а Лесику арбитр!!!
tima fialko
Все ж таки поплакав-судді бачите були після матчу на позитиві.Скаргу напиши у федерацію,джентельмен
Liverpool
А давайте скажем Лёсику большой привет, или мы опять хотим матчи с Мальмё?
 © УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
victordan
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Yaroslav1107
Что значит «мы не можем строить стратегию на три матча вперёд»? Я думал что главный тренер как раз и строит стратегию, и не на три матча, а как минимум на целый сезон. Настоящий тренер всегда и даст шанс молодому пацану или ‘легионеру неадаптированному’, если у видит в них потенциал и возможный выход на следующий уровень мастерства.
Ukraine
Поганому танцору яйця заважають, тут так само...
Поганому тренеру Арбітри заважають.
Олександр Фурманов
Могла ли "Ворскла" победить в финале? Разумеется. У "Динамо" нет ни нападения,ни полузащиты,ни защиты,ни вратаря,ни тренера.Серая команда. Им,я слышал, очень Беседина не хватает... Им не хватает Банникова,Рудакова,Чанова,Турянчика,Сосн
ихина, Матвиенко,Фоменко,Решко, Сабо,Бибы, Каневского,Войнова,Сабо, Мунтяна,Колотова,Баля,Буряка,Веремеева,Б