Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 липня 2020, 14:57
2094
2

Олімпік – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Команда Дмитра Михайленка не має права на помилку

| Оновлено 05 липня 2020, 14:57
2094
2
Олімпік – Дніпро-1. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

В неділю, 5 липня, на стадіоні імені Валерія Лобановського в Києві відбудеться гра 29 туру УПЛ між «Олімпіком» і «Дніпром-1». Донеччани в турнірній таблиці займають десяту сходинку, відстаючи від дніпрян на десять очок. В свою чергу, «Дніпро-1» після двох поразок поспіль дозволив своїм безпосереднім суперникам, «Маріуполю», скоротити відставання до мінімуму. Тепер команда Дмитра Михайленка не має права на помилку, і повинна набирати максимальну кількість очок в матчах, що залишилися.

Після поновлення чемпіонату, донецький «Олімпік» провів чотири поєдинки під керівництвом Ігоря Климовського. За місяць клуб одного разу здобув перемогу над «Львовом» (2:0), двічі зіграв внічию з «Маріуполем» (2:2) і «Ворсклою» (0:0), а також зазнав однієї поразки саме від «Дніпра-1» (3:1). 

Пригадуючи початок весняної частини чемпіонату, коли «олімпійці» перебували в ігровій кризі і програли чотири матчі поспіль, нинішні результати команди вселяють оптимізм. Так, в останньому матчі проти фіналіста Кубка України - полтавської «Ворскли», команда Ігоря Климовського мала всі шанси привезти перемогу з Полтави.

Однак, якщо гра в захисті «донеччанам» вдається, то такий компонент гри як реалізація гольових моментів шкутильгає. Поки що гра нападників Шахаба і Баланюка не вражає результативністю, і «олімпійцям» відверто не вистачає в складі Максима Дегтярьова, який через травму не помічник своїй команді.

Мало хто міг спрогнозувати, що «Дніпро-1», який впевнено відіграв стартові поєдинки поновленого чемпіонату, потім програє дві гри з загальним рахунком 1:4. Особливо прикрою була остання поразка від безпосередніх конкурентів за перше місце в «шістці» - «маріупольців» (1:2). І хоча суперник половину другого тайму грав у меншості, звести гру бодай до нічиєї дніпряни так і не спромоглися. 

В нинішньому чемпіонаті команда Михайленка двічі впевнено перемагала «Олімпік» в домашніх поєдинках на «Дніпро-Арені» 2:0 і 3:1. А от у виїзному матчі вони поступились донецькій команді з рахунком 2:3. 

Напередодні зустрічі суттєві кадрові проблеми мають господарі поля. Переповнений лазарет і дискваліфікація центрального захисника Івана Зотька не дозволять Ігорю Климовському виставити на гру найсильніший склад. У Дмитра Михайленка кадрова ситуація значно краща: всі гравці готуються до гри і мають бажання, нарешті, перервати невдалу серію поєдинків.
 
В парі суперників важко виділити фаворита. «Дніпряни» краще укомплектовані, але не демонструють впевненої гри в останніх матчах. У донеччан протилежна ситуація – великі проблеми зі складом, але це мало позначається на їхніх результатах. Тож найімовірнішим результатом поєдинку буде результативна нічия 1:1.

Орієнтовні склади:

«Олімпік»: Кичак – Лебеденко, Гришко, Снурніцин, Кравченко, Вербний, Романовський, Політило, Балашов, Тейшейра, Шахаб.

«Дніпро-1»: Юрчук – Цуріков, Логінов, Лопирьонок, Адамюк, Кравченко, Вакулко, Ді Франко, Булеца, Супряга, Хобленко.

5 липня, неділя

«Олімпік» – «Дніпро-1»
Київ. Стадіон «Динамо» ім. В.Лобановського. 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ОЛІМПІК — ДНІПРО-1. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Дмитро Кутаков (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bolelschik
Испаравьте быстрей Олимпик или Мариуполь?
8number
0:3 Бо в іншому випадку буде бунт.