Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 липня 2020, 13:09
3214
4

Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Дев'ять безвиграшних проти восьми безпрограшних

| Оновлено 03 липня 2020, 13:09
3214
4
Львів – Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

Далекий виїзд полтавчан, враховуючи майбутній фінал Кубку, був винесений на п'ятницю, і тому до стартового матчу чергового туру УПЛ є підвищена увага. Тим більше, через складну епідеміологічну ситуацію у Львові пройде він у Тернополі, який не бачив поєдинків найсильнішої української ліги майже 20 років!

«Львів» підходить до матчу без дискваліфікацій та з перерваною серією поразок, так що господарі сповнені рішучості «пощипати» статусного суперника. Георгій Цецадзе в новій для себе команді стартував з нічиєї, і ось - ще краща можливість заявити про себе в Україні. «З огляду на те, що з командою я провів всього чотири тренування, перший тайм вийшов більш-менш нормальним. У другому - футболісти психологічно розслабилися, відчувалося стомлення», - зазначив наставник львів'ян після дербі.

Ніяк не посперечаєшся, адже більшу частину матчу «Львів» мав чисельну перевагу над земляками, але якраз у меншості «Карпати» врятувалися від поразки. Так що, роботи у нового тренера команди - хоч відбавляй. І фізичні кондиції, й ігрові зв'язки, і стресостійкість - всі ці основоположні компоненти колективу потребують поліпшення. Особливо варто попрацювати над атакою, адже «Львів», як і раніше, залишається самою малорезультативною командою сезону. Дебютний в УПЛ м'яч Сабіно перервав безгольову серію, але максимального задоволення це не принесло - безвиграшна серія в чемпіонаті досягла вже дев'яти матчів. Пора б перемагати?

Підопічні Юрія Максимова, які вже і зовсім забули про поразки (з урахуванням Кубку - вісім матчів без програшів!), також навряд чи розглядають варіанти з втратою очок. Так, доведеться тримати в голові битву з «Динамо», економлячи сили, і в котрий раз можливі експерименти зі складом. Знову двох 17-річних дебютантів відрядив на протистояння минулого туру наставник «Ворскли», і якщо Ілля Гаджук провів на полі лічені секунди, то Олег Власов - півгодини гри.

Відбувши дискваліфікацію, повернеться до складу полтавчан Володимир Баєнко, а ось поява Дениса Васіна в п'ятничній зустрічі - під питанням. Нападник, який приніс перемогу в протистоянні зі «Львовом» в першому колі (драматичні 3:2 після пенальті Васіна на останніх секундах компенсованого часу), не дограв навіть перший тайм матчу з «Олімпіком» через пошкодження.

До речі, баланс трьох попередніх зустрічей сезону говорить про невелику перевагу «Львова», тому полтавчанам є що доводити. До того ж, перший і останній раз гостьову перемогу в поточному чемпіонаті «Ворскла» святкувала ще в серпні - з «Колосом».

Орієнтовні склади:

ПФК «Львів»: Сарнавський, Борзенко, Гончар, Братков, Бопесу, Татарков, Сабіно, Богунов, Альваро, Яковеллі, Шина.

«Ворскла»: Ткаченко, Пердута, Чеснаков, Опанасенко, Баєнко, Шехіч, Пуцлін, Луїзао, Кане, Кулач, Степанюк.

3 липня, п'ятниця

«Львів» — «Ворскла»
Тернопіль. Тернопільський міський стадіон. 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ЛЬВІВ – ВОРСКЛА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину
Футбол | 26 квітня 2024, 20:55 3
Україна може втратити вплив в УЄФА. До чого тут Павелко? Розкрито причину

В УАФ вирішили відкликати місце України у виконавчому комітеті УЄФА

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 14
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ingvar8888
ФК Львів потрібно перемагати!!!...
1-0 або 2-1
Al Zolo
практически уверен что Ворскла не проиграет.....смотрел как Фекалии мучаются с молодью Карпат и понимал как им повезлочто Карпаты разваливаются