Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 червня 2020, 19:13
1640
1

Символічна збірна 28-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 29 червня 2020, 19:13
1640
1
Символічна збірна 28-го туру УПЛ
ФК Колос Ковалівка. Володимир Лисенко (справа)

Sport.ua представляє символічну збірну 28-го туру УПЛ.

Воротар:

Євген Гальчук («Маріуполь»). У першому таймі матчу проти «Дніпра-1» «Маріуполь» серйозно перевершував суперника. Але все змінилося після 65-ї хвилини, коли за фол останньої надії був вилучений Муравський. Гальчук пенальті не взяв, але в час, що залишився кілька разів серйозно виручив свою команду, чим допоміг «Маріуполю» домогтися перемоги з рахунком 2:1.

Захисники:

Володимир Адамюк («Дніпро-1»). Незважаючи на те, що Адамюк грав на позиції правого захисника, він був, мабуть, найактивнішим гравцем «Дніпра-1» в атаці. І віддавав передачі, і бив сам... Щоб відзначитися результативними діями, гравцеві не вистачило лише дещиці удачі.

Йоель Абу-Ханна («Зоря»). Зіграти на нуль з «Шахтарем», хоч і цілком невмотивованим, не так вже й просто. Але «Зорі» вдалося взяти важливе очко не в останню чергу завдяки впевненій грі центрального захисника.

Андрій Гітченко («Десна»). Захисник чернігівського клубу на совість відпрацював весь матч з «Динамо» і наприкінці зустрічі був щедро винагороджений долею. Вже в доданий арбітром час Гітченку вдався класний удар головою, м'яч по дузі перелетів Бущана і опинився в сітці, а «Десна» отримала можливість відсвяткувати перемогу з рахунком 3:2.

Джойскім Дава («Маріуполь»). 24-річний камерунський футболіст продовжує покращувати свою гру. Так, само собою, Дава не ідеальний і теж припускається помилок, але завжди грає з бажанням і б'ється до останнього. До вилучення Муравського у «Дніпра-1» був усього один вартий уваги момент.

Півзахисники:

Єгор Картушов («Десна»). Провів хороший матч проти «Динамо», забивши гол на 12-й хвилині зустрічі, чим допоміг своїй команді виграти з рахунком 3:2.

Владислав Кочергін («Зоря»). Дуже старався загострювати гру в поєдинку з «Шахтарем», відзначився кількома небезпечними ударами і передачами, в цілому, зіграв дуже гідно.

Євген Смирний («Колос»). Провів якісний матч з «Олександрією», де відзначився результативною передачею на Лисенка, який забив переможний гол.

Євген Коноплянка («Шахтар»). Вийшовши у стартовому складі «гірників», Коноплянка був дуже активним і корисним для своєї команди. Коноплянка і бив сам, і роздавав передачі, але «Шахтар» так і не зміг вразити ворота «Зорі».

Нападники:

Олексій Кащук («Маріуполь»). Відзначився переможним голом у ворота «Дніпра-1», забивши дальнім ударом. Звичайно, є чимало запитань і до голкіпера «Дніпра-1» Юрчука, але все-таки переможний удар Кащуку вдався на славу.

Володимир Лисенко («Колос»). Досвідчений 32-річний Лисенко ніколи не відрізнявся надвисокою результативністю, але в матчі з «Олександрією» він відзначився найважливішим дублем, який приніс його команді перемогу з рахунком 2:1. До слова, для того, щоб забити два м'ячі, Лисенку знадобилося всього 9 хвилин.

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024
Футбол | 28 березня 2024, 17:15 0
Фаворити? Стали відомі коефіцієнти на перший матч України на Євро-2024

17 червня підопічні Сергія Реброва проведуть поєдинок проти Румунії у 1-му турі групи Е

Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем
Футбол | 28 березня 2024, 14:52 2
Хацкевич розповів, чи були в Яремчука проблеми з режимом та алкоголем

Колишній головний тренер «Динамо» вважає Романа найпрофесійнішим футболістом з тих, кого він бачив

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Leo Leo
Бред какой-то,кто составлял..? Коноплянка сам наверное смеётся, остановиться не может..