Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 червня 2020, 09:50
2890
5

КАШТРУ: «Головне – спланувати та підійти в гарній формі до Вольфсбургу»

Наставник «Шахтаря» виставив експериментальний склад проти «Зорі»

| Оновлено 28 червня 2020, 09:50
2890
5
КАШТРУ: «Головне – спланувати та підійти в гарній формі до Вольфсбургу»
ФК Шахтар Донецьк. Луїш Каштру

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру після домашнього матчу проти луганської «Зорі» (0:0) розповів про вибір складу на матчі чемпіонату та інтригу в боротьбі за друге місце:

– Містере, як ви приймали рішення про те, хто сьогодні буде в стартовому складі?

– Так, у нас був трохи нетиповий тиждень роботи. Ми тренувалися всього два дні. Знали, що будемо не так скоординовані, але прекрасно розуміли, яка відповідальність. Постаралися виграти у дуже складного суперника. Ми поставили тих, на кого розраховуємо. Сьогодні, можливо, вийшли хлопці, які не так часто виходять у стартовому складі, але всі вони дуже цінні і в будь-який момент можуть показувати якісний футбол. Все повністю віддалися роботі проти сильної команди, яка створювала нам складності протягом всього сезону. Якщо говорити про продуктивність, гра була мінливою, і її результат, в принципі, заслужений.

– Якщо не секрет, як ви будете планувати склад в останніх матчах?

– Мета сезону вже досягнута – ми стали чемпіонами. Однак знаємо, яка відповідальність в чемпіонаті, і хочемо перемогти у всіх матчах, що залишилися. Ми будемо ставити тих, хто, як ми вирішимо, зможе краще себе показати в кожному конкретному поєдинку. І пам'ятаємо про ще одну мету: 5 чи 6 серпня належить грати з «Вольфсбургом», тому зараз потрібно правильно все спланувати, щоб підійти в гарній формі.

– Після карантину «Шахтар» провів матчі з усіма представниками топ-6. Кого ви вважаєте фаворитом у боротьбі за друге місце?

– Я думаю, що ця боротьба буде йти до самого кінця. Ми прекрасно розуміємо, що «Олександрія» трохи віддалилася від другого місця, але надія, можливо, у них ще є. «Колос» за очками далеко, але це теж хороша команда. Вважаю, інтрига буде триматися до кінця. Зрозуміло, що «Динамо» – клуб з історією, добре організований, з відмінним тренером і кваліфікованими футболістами, проте я також бачу можливість у «Десни» і «Зорі» поборотися за друге місце. Все буде дуже «близько». Думаю, психологічна складова стане вирішальною. Хто стане діяти безпечніше, спокійніше ставитися до багатьох моментів в грі, в результаті й посяде друге місце.

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Real
Болею за Вольфсбург