Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 24 червня 2020, 14:06
636
0

Сергій ЛІЩУК: «Маємо високі шанси вийти в Суперлігу»

Президент «Рівне» розповів про перспективи клубу

| Оновлено 24 червня 2020, 14:06
636
0
Сергій ЛІЩУК: «Маємо високі шанси вийти в Суперлігу»
ФБУ. Сергій Ліщук

Президент БК «Рівне» Сергій Ліщук прокоментував можливий вихід клубу в Суперлігу. За його словами клуб зацікавлений у цьому і проводить відповідну підготовчу роботу.

«Останній місяць-півтора ми проводимо переговори з потенційними спонсорами. Ми маємо час до 10 липня. Сподіваємося, що переговори увінчаються успіхом. Шанси на участь в Суперлізі ми маємо дуже хороші. У нас будується велика спортивна арена - спорткомплекс на вулиці Макарова. Також маємо всю відповідну інфраструктуру. Щодо тернопільського клубу, не можу сказати, хто має більше шансів на підвищення в класі. Якщо навіть в цьому сезоні не вдасться заграти в чоловічій Суперлізі, докладемо максимум зусиль, аби втілити нашу мрію через рік», - передає слова Сергія Ліщука видання ЧаРівне.

Напередодні можливість збільшення кількості учасників Суперліги до 10-ти обговорювали на Виконкомі ФБУ. На підвищенні в класі претендують переможець групового етапу останнього чемпіонату України серед команд Вищої ліги «Тернопіль-ТНЕУ» та друга команда – «Рівне». До 10 липня клуби мають підтвердити готовність виступати в найвищому дивізіоні. Якщо таку готовність підтвердять обидва клуби, перевагу матиме «Тернопіль-ТНЕУ», який має вищий рейтинг за підсумками останнього сезону.  

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.