Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 07 червня 2020, 16:55
8118
17

Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

З різним настроєм, але з конкретними завданнями

| Оновлено 07 червня 2020, 16:55
8118
17
Динамо – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
komandaonline.com

У неділю київське «Динамо» на поле НСК «Олімпійський» прийматиме «Олександрію». «Містяни» ще жодного разу в чемпіонаті не обігравали «біло-синіх» в Києві. Єдиний раз олександрійці перемогли «Динамо» на виїзді в 1/4 фіналу Кубка України сезону 2015/2016.

Київський клуб опинився в центрі спортивного інформаційного простору на поточному тижні. Це стало можливим завдяки чуткам щодо можливого наступника Олексія Михайличенка біля керма «Динамо». Спочатку з'явилася інформація про зацікавленість керівництва столичного колективу в послугах 45-річного турецького фахівця Ерола Булута. Потім були названі кандидатури Юрія Сьоміна і Сергія Реброва, які вже мали в різний час досвід роботи з київським клубом. Додала масла в вогонь новина про небажання самого Михайличенка залишатися на тренерському містку «біло-синіх».

Причини для настільки наполегливих чуток зрозумілі та очікувані, адже київський клуб на даний момент займає незвичне для себе четверте місце в турнірній таблиці. Ця позиція досить умовна, оскільки три команди набрали однакову кількість очок, але ця обставина навряд чи може хоч якось заспокоїти шанувальників столичного колективу. Ризик програти боротьбу за друге місце, тим самим втративши черговий шанс поборотися за груповий турнір Ліги чемпіонів, змушують вже зараз шукати потенційного кризового менеджера.

«Олександрії» проблеми своїх найближчих суперників чужі. Команда Володимира Шарана йде своїм шляхом і має конкретне завдання на решту турнірної дистанції. «Містянам» необхідно увійти до четвірки кращих представників УПЛ, щоб напряму потрапити на євроарену, уникнувши участі в плей-офф за право виступати в Лізі Європи. Та й поборотися за друге місце «жовто-чорні» цілком можуть.

До очного протистояння суперники готувалися з абсолютно протилежним настроєм після попереднього туру. «Олександрія» з мінімальним рахунком здолала «Зорю», вирвавши перемогу в компенсований час. Підопічним Шарана підсобило використання VAR, після якого арбітр призначив пенальті у ворота луганської команди. Цей епізод викликав багато суперечок у вболівальницькому середовищі на предмет закономірності суддівського рішення. Також, як і скасований гол киян в матчі проти «Шахтаря». До того ж, після перегляду відеоповтору харків'янка Катерина Монзуль показала жовту картку Денису Попову, і тепер центрбек змушений пропустити поєдинок проти «Олександрії».

Також в майбутній зустрічі потрібно буде діяти акуратно Шабанову, Вербичу та Русину, які знаходяться на відстані одного попередження від одноматчевої дискваліфікації. Продовжують відновлюватися Піварич, Бурда і Циганков, зате в загальну групу повернувся Шапаренко. У олександрійців всі ключові футболісти готуються до поєдинку. «Будемо намагатися протистояти «Динамо» так, щоб домогтися позитивного результату. Розуміємо, що зараз всі знаходяться не в оптимальних кондиціях, і «Динамо» теж», - зазначив Володимир Шаран.

Раніше в поточному чемпіонаті «біло-сині» двічі обіграли «Олександрію». У Києві «Динамо» здобуло мінімальну перемогу завдяки результативному удару Миколенка, а в Олександрії кияни обіграли суперників з рахунком 3:1 (у господарів поля гол з пенальті забив Гречишкін, за киян забивали Шабанов, Буяльський і Миколенко). Перетнулися шляхи команд і в 1/4 фіналу Кубка України: «біло-сині» вирвали у «містян» путівку в півфінал після точного удару Циганкова в додатковий час.

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бущан, Миколенко, Кадірі, Шабанов, Караваєв, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Цітаішвілі, Русин.

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Дубра, Бухал, Пашаєв, Ковалець, Гречишкін, Грицук, Третьяков, Сітало, Лучкевич.

7 червня, неділя

«Динамо» — «Олександрія»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Віталій Романов (Дніпро)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Олександр  Снітко
Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

путін відповів на пропозицію Макрона припинити вогонь на час Олімпіади
Олімпійські ігри | 18 березня 2024, 15:13 3
путін відповів на пропозицію Макрона припинити вогонь на час Олімпіади

Як завжди, у словах агресора мало правди та щирості

Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова
Футбол | 19 березня 2024, 12:05 3
Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова

Представники туринців можуть відвідати фінальний поєдинок плей-оф Євро заради Сікана

Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Вячеслав Самойлов
Касательно позиции главтренера ДК: еще с тех пор, как не стало Лобановского, в ДК в среднем каждые два года возникает спрос на услуги "кризисного менеджера"! Кроме Семина и Реброва - никого не могу назвать ДОСТАТОЧНО успешными в работе с командой. А СКОЛЬКО раз с тех пор менялись главные???
Ребята! У Вас проблема НЕ в позиции главтренера!
AK_228
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
8number
Все цивилизованные люди за Александрию. Не вхож в этот криминальный мир, но пацанам построившим дорогу от вывески «Кировоградская область» и до Знамянки, респект и уважуха ✊
Виктор Иванов
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine
1:3 і по домам.
Тільки Олександрія, тільки Перемога!
Андрей-
Жду ничью в игре абсолютно равных по классу команд
George Abuladze
Думаю что Александрию уже мотивировали проиграть, будут еле ходить по полю
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Юра Вареник
Надеюсь после этого матча Михо уволят
zakharka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
K_Sarioglo@i.ua
Думаю что Динамо выиграет, но опять с мучениями.
ingvar8888
1-2 або 1-1 якось так буде...
cavo75
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил