Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
| Оновлено 16 травня 2020, 10:32
4035
0

Боруссія Д - Шальке. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Центральна зустріч туру, яка повертає топ-чемпіонат з небуття

| Оновлено 16 травня 2020, 10:32
4035
0
Боруссія Д - Шальке. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
ФК Боруссія Дортмунд. Ерлінг Холанд

У суботу, 16-го травня, відбудеться поєдинок 26-го туру Бундесліги, в якому дортмундська «Боруссія» прийме гельзенкірхенський «Шальке». Матч пройде в Дортмунді, на полі стадіону «Зігналь-Ідуна-Парк», початок о 16:30.
 
На момент призупинення чемпіонату майбутні господарі займали другу позицію в турнірній таблиці, програючи чотири очки «Баварії». У гостей ситуація трохи гірша: шостий рядок і відразу три дуже небезпечних конкуренти на останнє місце в єврокубках, всі вони розташувалися на відстані однієї втрати очок.
 
Але які б не були передматчеві розклади, статус цієї зустрічі завжди буде максимально високим. «Боруссія» проти «Шальке» - це Рурське дербі, 95 років історії, 179 матчів (95 з них в чемпіонаті) і максимальна принциповість протистояння.
 
Дуже рекомендую ознайомитися з усіма обмеженнями на матчах Бундесліги, вони детально описані тут. Якщо коротко, то підтримки домашніх трибун у «Боруссії» не буде, гравцям не можна вибудовуватися в шеренги на початку матчу і здійснювати рукостискання, також тренерам дозволили робити 5 замін, але в три тимчасових проміжки (за виключенням перерви).
 
Абсолютно ясно, що в Німеччині бабло перемогло зло і футболістів вигнали так рано грати на догоду телетранслятовам і рекламодавцям. Можливо, не потрібно було так поспішати з відновленням, але рішення вже прийнято.
 
За нинішніх умов важко судити про будь-яку форму гравців хоча б до першого матчу. Але можна точно сказати, що Люсьєн Фавр не зможе розраховувати на цілу групу ключових виконавців: Ройс, Джан, Загаду, Вітсель і Шульц травмовані. У Давида Вагнера таких проблем немає, але і у нього не зіграють Маскарель, Кабак, і, можливо, Стамбулі.
 
Дві попередні зустрічі цих команд в Дортмунді були дуже результативними (2:4 і 4:4), але повірити в такий результат після двомісячного карантину складно. У першому колі команди голів не забивали, швидше за все, і на цей раз ТМ2,5 за 2.33 може бути непоганою ставкою.

Орієнтовні склади:

«Боруссія Д»: Бюркі - Піщек, Хуммельс, Аканджі, Хакімі, Брандт, Ділейні, Геррейро, Торган Азар, Санчо, Холанд.

«Шальке»: Шуберт - Кенні, Тодібо, Настасіч, Очіпка, Каліджурі, Маккенні, Сердар, Аріт, Раман, Бургшталлер.

16 травня, субота

«Боруссія Д» – «Шальке»
Дортмунд. Стадион «Зігналь Ідуна Парк». 16:30
Пряма трансляція на телеканалі «Футбол 1»
БОРУССІЯ Д - ШАЛЬКЕ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Деніз Айтекін (Нюрнберг)
Прогноз Sport.ua — 2:0
Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.