Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 09 квітня 2020, 12:41
1860
12

СЕЛЮК: «Правильно, що проводять чемпіонат Білорусі. Скоро всюди буде так»

Відомий агент висловився про футбол під час пандемії коронавірусу

| Оновлено 09 квітня 2020, 12:41
1860
12
СЕЛЮК: «Правильно, що проводять чемпіонат Білорусі. Скоро всюди буде так»
Twitter. Дмитро Селюк

Відомий футбольний агент Дмитро Селюк поділився думкою про те, що чемпіонат Білорусі не зупинено через пандемію коронавірусу.

Нагадаємо, турнір стартував в заплановані терміни - 19 березня. Чемпіонат залишається єдиним в Європі, який триває. Глядачам також не заборонено відвідувати трибуни.

«Я не здивувався [тим, що чемпіонат Білорусі триває]. Як то кажуть: не було б щастя, та нещастя допомогло. На сьогодні рішення Олександра Лукашенка вважаю абсолютно правильним, хто б що не говорив. Деякі критикують, а я вважаю навпаки - правильно, що проводять чемпіонат. Більш того, це треба робити і в Росії. Можна перевірити всіх футболістів [на коронавірус], нехай живуть на базі і грають без глядачів, тому не треба було переривати чемпіонат.

Іноді читаю думки футболістів, які не розуміють, як зараз в Білорусі грають. А що не розуміти? Сидячи на карантині, будете більше гуляти і швидше заразитеся. Нехай краще тренуються. Якщо вся країна сидить на карантині, то, зрозуміло, немає сенсу проводити чемпіонат. Але якщо карантину немає, то при чому тут тоді футбол? Навіщо його зупиняти? Грамотне рішення його продовжувати.

Побажаю всьому білоруському народу не хворіти. Але, безумовно, паралельно потрібно стежити, щоб футболісти не заражалися. Зрозуміло, якщо це трапиться, то необхідно все зупиняти. Поки все в порядку, тьху-тьху.

«Баварія» вже почала тренуватися. В Іспанії мені повідомили, що в 20-х числах квітня місцеві клуби теж розпочнуть заняття. Упевнений, до кінця травня всюди продовжать чемпіонати. У Китаї скоро відновлять, там вже тренуються. Потихеньку все буде, як в Білорусі», - сказав Селюк.

Дивіться також: Селюк - Смолову: «Такі, як ти, у мене наввипередки за пивом бігають».

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0
Інші види | 10 травня 2024, 06:15 0
Україна – лідер. Турнірні таблиці ЧЄ із socca. Зафіксовано рахунок 18:0

Хорватія відвантажила у ворота Люксембургу 18 м'ячів без відповіді

Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також
Футбол | 10 травня 2024, 20:43 12
Гравці ще одного клубу УПЛ отримали бронювання від мобілізації. Ліга також

УПЛ та «Зоря» визнані критично важливими для економіки України

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Barsa2019
Спорт.юа, хватит этого жида печатать, омерзительное чмо. Сам живу в Испании, думал вычеслить падлу, рыло начистить , потом думаю нахрен оно нужно. Видно, что крыса еще та...
an52
Ну хз, в Білорусі вже більше 1000 захворіли. Не факт, що вони самі кінець кінцем не зупинять чемпіонат
vizuals
ДОсить шастать
Леня Кукуев
хоть одно здравое мнение
Ukraine_Kiev_Fan
За календарный 2018 год в Украине заразилось туберкулезом 25 512 человек. 69% женщины, 29% мужчины, 2% дети до 14 лет, 6501 человек заразился повторно - рецедив (ранее уже болел). Официальные данные ВОЗ. Россия 2018 год 78 258 зараженных туберкулезом в 2017 году 67 593 новых заражений на начало 2016 года 22 593 - опять официальные данные ВОЗ. Вы действительно считаете что короновирус - это нечно ужасное????? И это только тубик. Тем кто разжег всю эту панику и прочее желаю белых тапок. А нам достаточно соблюдать меры предосторожности, но когда я в чера увидел как бомжи роются в баках но в масках я понял - мир сошел с ума
Max123
Первый раз соглашусь с Селюком