Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 04 квітня 2020, 23:33
2924
0

Юрій ВЕРНИДУБ: «Дуже поганий результат. Відповідальність на мені»

Наставник солігорського «Шахтаря» підбив підсумки зустрічі з «Німаном» (0:0)

| Оновлено 04 квітня 2020, 23:33
2924
0
Юрій ВЕРНИДУБ: «Дуже поганий результат. Відповідальність на мені»
ФК Шахтар Солігорськ. Юрій Вернидуб

Головний тренер солігорського «Шахтаря» Юрій Вернидуб підбив підсумки нічиєї з «Німаном» (0:0) в поєдинку 3-го туру чемпіонату Білорусі.

- Хороша гра була. Тільки було мало моментів, щоб її виграти. Вони були, але їх було мало. Розуміли, що «Німан» гратиме від оборони і вибігати в контратаки — у них це добре виходить. Ми про це теж потурбувалися: один з наших крайніх захисників завжди залишався для підстраховки. Проаналізувавши гру проти «Іслочі» і «Вітебська», вирішили так. Що стосується нашої гри, то ми не реалізували свої моменти. Упевнений, якби ми забили один гол, супернику довелося б розкриватися і йти вперед — рахунок був би інший. А коли десять чоловік стоїть за лінією м'яча на своїй половині — дуже складно розкрити. Тут потрібні креативні футболісти. Вони у нас є, звичайно. Той же Іванович дуже старався, Бодула спеціально випустив для цього, щоб він міг обіграти один в один. На жаль, не вистачило.

- Три тури позаду: забито лише два голи і зароблено лише чотири очки.
- Дуже поганий результат. Я це прекрасно розумію. Потрібно працювати. Якщо подивитися, як проти нас грають — всі команди діють від оборони, «закриваються» на своїй половині. Потрібно розкривати. Ми працюємо над цим. Всі заміни сьогодні були спрямовані тільки на атаку, всі атакувальні гравці, що є в наявності, сьогодні були на полі. На жаль, не вистачає десь цієї останньої передачі. Тут треба віддати належне і «Німану». Вони дуже компактно і добротно оборонялися. Нам поки голи дійсно даються складно. Є забійні моменти, але, на жаль, вони залишаються нереалізованими. Може бути розслабленість при завершальному ударі, може бути щось інше...

Я розумію, що зараз у нас поганий результат. Особливо, в домашніх матчах: поразка і нічия — одне очко взяли. Треба, значить, перетерпіти, є над чим працювати. Плюс поля поки не кращої якості. Не хочеться докоряти, але воно сьогодні було жорстке, м'яч дробив. Через це десь зайве торкання доводилося робити. Проте, мені немає в чому дорікнути своїм футболістам. Вони старалися і виконували те, що я їм говорив. Тут, в першу чергу, відповідальність на мені.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ
Футбол | 18 квітня 2024, 00:28 17
Переплюнув Куртуа! Лунін встановив неймовірний рекорд Реала у ЛЧ

Український воротар здійснив найбільшу кількість сейвів в одному матчі

Марсель – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи
Футбол | 18 квітня 2024, 20:34 0
Марсель – Бенфіка. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Ліги Європи

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.