Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 березня 2020, 12:32
2327
2

Олександрія - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

В цьому сезоні підопічні Володимира Шарана у «Колоса» ще не вигравали

| Оновлено 14 березня 2020, 12:32
2327
2
Олександрія - Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Олександрія

Як відомо, починаючи з 23-го туру, команди української Прем'єр-Ліги розділилися на дві шістки. У верхній з них, куди потрапили «Олександрія» і «Колос», безпосередньо піде боротьба за медалі чемпіонату і за місця в єврокубкових турнірах на наступний сезон. Так ось, що стосується нагород, то олександрійці поки ще зберігають надію на те, щоб повторити своє минулорічне досягнення і завоювати бронзові медалі, але в цьому плані їм обов'язково треба вигравати домашню гру з «Колосом».

Втім, досягти позитивного результату в майбутньому матчі господарям поля буде непросто. По-перше, «Олександрія» останнім часом явно відчуває проблеми зі складом, адже з різних причин після зимової перерви не могли допомогти команді відразу кілька футболістів (до речі, через дискваліфікацію не зіграє в цьому поєдинку Олексій Довгий). А, по-друге, в двох поєдинках з «Колосом» підопічні Володимира Шарана набрали лише одне очко.

Так, в першому колі у Києві була зафіксована нічия 1:1 (голи забили Денис Костишин з пенальті у «Колоса» і Владислав Бабогло у гостей). А в другому колі в Олександрії зовсім нещодавно 23 лютого місцева команда і зовсім програла з рахунком 1:2 (тоді у переможців двічі відзначився Євген Смирний, а у тих, хто програв, м'яч провів Артем Сітало).

Слід також додати, що минулої середи «Олександрія» провела ще важкий кубковий матч з динамівцями Києва, де довелося грати не тільки 90, а ще й 30 додаткових хвилин. Плюс підсумковий результат виявився невдалим, що ніяк не додало настрою ні футболістам, ні тренерам.

Щодо «Колоса», то дебютанти Прем'єр-Ліги вже виконали свою задачу на сезон, причому не тільки залишилися в елітному дивізіоні, а й потрапили до першої шістки. Тож ніякого особливого тиску в іграх, що залишилися, вони відчувати не повинні. В таких випадках гравці можуть діяти на полі розкуто і цілком можуть в другій частині чемпіонату піднести ще не один сюрприз, зустрічаючись із заздалегідь визначеними фаворитами.

Матч «Олександрія» - «Колос» судитиме Ігор Пасхал з Херсона. Саме при ньому в нинішньому сезоні олександрійці в 1/8 фіналу Кубка України обіграли луганську «Зорю». А ось «Колос» зустрічався з цим арбітром ще будучи у першій лізі і тоді вдома переміг київський клуб «Оболонь-Бровар».

Орієнтовні склади:

«Олександрія»: Паньків, Лучкевич, Дубра, Бухал, Мірошниченко, Банада, Гречишкін, Задерака, Грицук, Мишенко, Сітало

«Колос»: Волинець, Єфремов, Гавриш, Петров, Ємець, Богданов, Орехівський, Вільхамссон, Смирний, Ільїн, Лисенко
 

14 березня, субота

«Олександрія» — «Колос»
Олександрія. Стадіон КСК «Ніка». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ - КОЛОС. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ 
 Арбитр: Ігор Пасхал (Херсон)
Прогноз Sport.ua — 2:1

 

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
azl
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил