Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 12 березня 2020, 15:34
4806
7

Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України

Перше зіткнення між «шістками» УПЛ

| Оновлено 12 березня 2020, 15:34
4806
7
Десна – Ворскла. Прогноз і анонс на матч 1/4 фіналу Кубка України
ФК Ворскла

До щільного графіку колективів-учасників Української Прем'єр-ліги після виходу з зимового відпускного сезону додається ще й розіграш національного Кубка. Учасники єдиної відокремленої на четвер гри чвертьфінальної стадії, чернігівська «Десна» та полтавська «Ворскла», на поле стадіону ім. Ю. Гагаріна проводитимуть уже четвертий для кожної з команд поєдинок за останні два тижні.

Фінальний вид турнірної таблиці чемпіонату поділив колективи Олександра Рябоконя і Юрія Максимова відносно екватора. «Сіверяни» продовжать боротьбу за титул у числі найсильніших команд, у той час як «зелено-білі» здійснять спробу потрапити в єврокубки шляхом завоювання першого рядка в «нижній шістці».

Однак під час розіграшу Кубка України вважають за краще не звертати увагу на виступи команд в рамках Української Прем'єр-ліги. Цьому сприяє й сама система проведення турніру, яка заснована на єдиній зустрічі між учасниками на кожній стадії. Тому, більш актуальним буде говорити про поточну форму суперників за майбутньою зустріччю та їх попередній турнірний шлях.

На правах учасників головного футбольного змагання країни, «Десна» та «Ворскла» стартували одразу з матчів стадії 1/8 фіналу Кубка, де суперником колективу Рябоконя був «Миколаїв» (4:2), а підопічні Максимова боролися з «Колосом» з Ковалівки (1:0). «Ворскляни» у межах цього трофея продовжили намічену під час сезону тенденцію здобувати перемоги з мінімальною перевагою.

Відповідним чином протягом одного календарного тижня були обіграні дві команди з Донецька: «Шахтар» і «Олімпік», що дозволило «Ворсклі» зміцнити свої позиції внизу турнірної таблиці. У той самий час, «Десна» розібралася з усіма запропонованими розкладом кінцівки першої частини УПЛ суперниками, окрім чинного чемпіона, якому «сіверяни» скромно поступилися (0:1).

Дисциплінарні санкції торкнулися лише гравця домашньої сторони майбутньої зустрічі. Олексій Гуцуляк буде змушений пропустити гру проти «Ворскли» через червону картку в попередньому матчі УПЛ проти луганської «Зорі» (1:0). Полтавчани можуть розраховувати на всіх доступних футболістів. Крім того, особливістю цієї гри стане застосування системи VAR на допомогу суддівській бригаді.

У ролі головного арбітра майбутнього поєдинку виступить рефері з Києва – Євген Арановський, який став одним з небагатьох представників нашої країни у цій професії, якому довелося в цьому сезоні судити матчі єврокубків: дві гри групового етапу Ліги Європи УЄФА. Однак запам'ятався він, в першу чергу, завдяки матчу минулого туру УПЛ між «Дніпром-1» і «Маріуполем», в якому приазовці отримали три червоні картки. До слова, за десять проведених ігор в цьому сезоні, Арановський вісім разів вилучав гравців, показуючи в середньому більше п'яти попереджень за поєдинок.

Орієнтовні склади:

«Десна»: Литовка – Западня, Імереков, Єрмаков, Конопля – Кузик, Огиря, Хльобас, Картушов – Тотовицький – Будківський.

«Ворскла»: Різник – Якубу, Ндіайе, Чеснаков, Сапай – Стрижак, Скляр – Ребенок, Кулач, Шехіч – Степанюк.

12 березня, четвер

«Десна» — «Ворскла»
Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна. Початок - о 19:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДЕСНА - ВОРСКЛА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 20:20 4
Артета оцінив невдачу в АПЛ та виліт Арсенала з Ліги чемпіонів

Це був не найкращий тиждень для лондонців

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Денис Максименко
у автора анонса наверное проблемы с головой . 1-2 в пользу Ворсклы.....хороший прогноз
Сергей Серый
Минусуйте минусуйте
Сергей Серый
Аффффтар, ты куда головой ударился??? Во-первых удаленный Довгий с Александрии, в матче против Динамо несколько дней назад, сейчас играет, значит удаление на матчи кубка не распространяются. Во-вторых дохлая Ворскла не сможет обыграть Десну. Шахтер они обыграли вообще не понятно как. Повезло. Ну а Олимпик еще одна дохлая команда. Десна выиграет 3:0