Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 березня 2020, 13:43
4314
12

Олександрія в гостях розгромила Карпати

Олександрійці не зазнали проблем у матчі з аутсайдером

| Оновлено 05 березня 2020, 13:43
4314
12
Олександрія в гостях розгромила Карпати

У прохолодну дощову вечірню львівську погоду на стадіоні зібралися найпалкіші вболівальники «Карпат». У складі «зелено-білих» відзначимо дебют воротаря Каніболоцького. Порівняно з минулим туром відбулися й інші зміни в стартовому складі «Карпат»: замість Сливи, Пасича та Бойчука на поле вийшли Дубінчак, Козак та Матар. Щодо складу «Олександрії», то замість Білика на поле вийшов Паньків, для якого це була 200-а гра в УПЛ. І замість Запорожана та Шендріка у гру вступили Бабогло і Третьяков.

Перший небезпечний момент виник біля воріт «Олександрії», коли Паньків ліквідував загрозу після удару Козака. Підопічні Володимира Шарана теж згодом відповіли небезпечним ударом Третьякова, з яким впорався Каніболоцький. На мокрому полі додаткову загрозу для воротарів несли дальні удари. Так міг відзначитися Назарина, але досвідчений Паньків у падінні відбив м’яч.

А згодом арбітр матчу Кривушкін вгледів порушення правил проти Бабогло у штрафному «Карпат» і призначив сумнівний пенальті. З «позначки» вже 4-й раз в чемпіонатах пробивав Третьяков і знову свого шансу не упустив, пробивши низом по центру воріт. Забитий гол додав впевненості «жовто-чорним», проте до гольових моментів справа не доходила.

Другий тайм, як і очікувалося, активніше розпочали господарі поля, проте через неточність завершальних передач партнерам до небезпечних моментів справа не доходила. Одна з багатоходівок підопічних Романа Санжара завершилася лише кутовим біля воріт Паньківа.

Натомість гості зуміли знову змінити рахунок на табло стадіону. Затяжна атака «Олександрії» завершилася відскоком м’яча, який потрапив до Третьякова, і Максим оформив свій вже 2-й дубль в Прем’єр-лізі. Згодом Роман Санжар зробив подвійну заміну і в складі «Карпат» дебютували Прийма та Хахльов.

Пощастило у цій грі відзначитися голом і Сіталу, який після передачі Мірошниченка пробивав під поперечину. Каніболоцький парирував удар, але Сітало першим встиг на добивання. Під завісу записав гол до свого активу і Банада.

В підсумку «Карпати» в УПЛ не перемагають «Олександрію» вже 8 матчів поспіль: дві нічиї та шість поразок. Цього разу «містяни» вперше в чемпіонатах здобули велику гостьову перемогу над «Карпатами». Загалом же «Карпати» не перемагають в чемпіонаті 14 матчів поспіль: чотири нічиї та дев’ять поразок, що стало повторенням клубного антирекорду.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 21-й тур

«Карпати» - «Олександрія» - 0:4

 Третьяков (37, з пенальті, 58), Сітало (72), Довгий (92)

 Козак (14), Халл (31), Назарина (59) - Мірошниченко (50)

«Карпати»: Каніболоцький - Мартінс, Халл, Гіоргадзе (Прийма, 62), Дубінчак - Лях, Кльоц (Хахльов, 62), Притула, Назарина, Козак (Лейоус, 46) - Матар

«Олександрія»: Паньків - Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Вантух (Стецьків, 75) - Лучкевич, Банада, Гречишкін (Гордієнко, 84), Мишенко (Довгий, 73) Третьяков - Сітало

Арбітр: Крівушкін Дмитро

Стадіон: «Україна»

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи
Футбол | 19 квітня 2024, 06:30 19
Далі без Трубіна. Визначено півфінальні пари Ліги Європи

У півфіналах Ліги Європи зіграють: Марсель – Аталанта, Рома – Байєр

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Al Zolo
Полиграфы-умки....если с ментами зацепятся то могут и на пьедестал рассчитывать
ll_pogulianka_ll
Ось не можу зрозуміти нахуя Санжара брали???Яка його роль в цьому шапіто??
UKRAINE FAN
Карпатам уже можно готовится для участия в первой лиги!
Al Zolo
из всех команд второй 6-ки симпатична только одна-Ворскла..... да они учавствуют в махинациях в ползу Арендуполя-но покачеству игры сильнее всех оставшихся..... когда Арендуполь уцдет в 1 6-ку-они покажут кто есть кто оставшимся....
Карпаты ждет дерби за выход в низший дивизион
wicker
Із Колосом 100 відсотковий у ворота Колоса не ставлять, з алексами ВИДУМАНИЙ у ворота Карпат ставлять... Я б на місці ДИМА завтра зняв команду із чемпіонату, нарізки відправив в УЕФА, що б підняти СКАНДАЛ та РОЗІГНАТИ цю ахмєт-базар лігу, тут ЙМОВІРНО у кабінеитах вирішують хто у шістці, хто залітає. хто вилітає....
Санжар вмикай Лободу - " А МНЕ ПОРА ДОМОЙ,,,,,,,,,,"
axylinam
Землевладельцы не хотят играть в футбол
Booshlater
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
banderlog78
Якщо грошей не платять значить грають на кантору. За 0:4 дома мабуть нормальну касу взяли. Браво Санжар !!!