Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
|
3549
1

Карпати – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Другий поспіль «львівський» матч «Олександрії»

Карпати – Олександрія. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Карпати

У середу, 4 березня, «Карпати» на стадіоні «Україна» прийматимуть «Олександрію», яка в минулому турі на цьому стадіоні грала проти «Львова». «Зелено-білі» у Прем’єр-лізі з 20 серпня 2017 року не перемагають «Олександрію» вже 7 матчів поспіль: дві нічиї та п’ять поразок.

Востаннє «Карпати» приймали «Олександрію» ще 21 липня 2018 року і поступилися тоді з рахунком 0:2. Потім були два виїзди до Олександрії, де підопічні Володимира Шарана двічі перемагали, причому з однаковим рахунком 2:1. Загалом «містяни» не втрачають очок з «левами» вже чотири матчі поспіль, забиваючи при цьому у кожній грі по два голи. У чемпіонатах України «Карпати» та «Олександрія» провели вже 17 ігор: 2 перемоги «левів», 8 нічиїх та 8 вікторій «містян». У Львові «Карпати» мають рівний баланс ігор в матчах з олександрійцями: дві перемоги, чотири нічиї та дві поразки.

До нового протистояння суперників «Карпати» підійшли зі сумним для своїх вболівальників безвиграшним серіалом, який з 20 вересня минулого року триває вже 13 матчів: чотири нічиї та дев’ять поразок. До повторення клубного антирекорду «зелено-білим» залишився один крок. «Олександрія» ж може зазнати 90-ї поразки  у Прем’єр-лізі або 70-й раз зіграти внічию. Очікуються і ювілейні матчі тренерів обох суперників. «Містяни» під керівництвом Володимира Шарана проведуть 100-й виїзний матч у всіх турнірах. А Роман Санжар біля керма різних клубів проведе 140-й матч у Прем’єр-лізі. Ювілейний, 200-й, матч в УПЛ може провести вихованець львівського футболу та воротар «Олександрії» Паньків.
 
Під час зимової перерви у Прем’єр-лізі поповнили склад «Олександрії» Вантух («Олімпік»), Гордієнко («Шериф», Молдова) та Мишенко («Торпедо-БелАЗ», Білорусь), який у минулому турі відкрив лік своїх голів в УПЛ. Щодо кадрових проблем, то через перебір жовтих карток не вийде на поле карпатівець Геннадій Пасич. Натомість відбув дискваліфікацію захисник «зелено-білих» Дубінчак.

Виведе суперників на поле арбітр Дмитро Кривушкін з Харкова, для якого це буде 14-а гра у Прем’єр-лізі. При Кривушкіні «Карпати» провели три матчі, здобувши дві перемоги та один раз зігравши внічию. «Олександрія» також не програвала при цьому арбітру – по одній перемозі та нічиї.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Орієнтовні склади:

«Карпати»: Кудрик, Дубінчак, Халл, Гіоргадзе, Мартінс, Кльоц,  Назарина, Лях,  Козак, Притула, Матар.

«Олександрія»: Паньків, Мірошниченко, Вантух, Дубра, Лучкевич, Шендрік, Мишенко, Запорожан, Гречишкін, Банада, Сітало.

Дискваліфікації: Г. Пасич (Карпати).

4 березня, середа

«Карпати» — «Олександрія»
Львів. Стадіон «Україна». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
КАРПАТИ ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Дмитро Кривушкін (Харків)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Tkach008
Шендрик в дубле...