Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 24 лютого 2020, 19:47
1646
0

Йоханнес БЬО: «Задоволений результатами на чемпіонаті світу-2020»

Норвезький біатлоніст завоював в Антхольці три медалі

| Оновлено 24 лютого 2020, 19:47
1646
0
Йоханнес БЬО: «Задоволений результатами на чемпіонаті світу-2020»
Berit Roald. Йоханнес Бьо

Біатлоніст збірної Норвегії Йоханнес Бьо прокоментував перемогу в мас-старті на чемпіонаті світу-2020 в італійському Антхольці.

«Я намагався бути хорошим спортсменом і був дуже зосереджений. Я не поспішав зі стрільбою лежачи - важливо було розпочати гонку спокійно, без промахів. Мені пощастило - з третього рубежу я працював на вогневих без суперників, тому не було поспіху - я віддихався, витримав паузу і стріляв у своєму темпі. Так, перед вирішальною стрільбою я вирішив перестрахуватися і трохи прискорився на трасі, щоб мати запас у випадку промаху.

Я дуже чекав цей ЧС і хотів виступити не гірше, ніж в минулому році. В Остерсунді у мене було 4 золоті медалі, тут - 3, але я все одно задоволений результатами!

Звичайно, щоб повторити досягнення Марте Ройселанд (7 медалей в 7-ми гонках ЧС), потрібно мати сильну команду - і жіночу її частину, і чоловічу. Адже, крім особистих гонок, в програмі присутні також 2 змішані естафети. Що дійсно вражає, так те, що саме Марте зіграла ключову роль у всіх трьох естафетах ЧС, саме вона привела нас на п'єдестал в цих перегонах! Я з особистого досвіду знаю, як складно боротися за перемогу від гонки до гонки, тому дуже вражений її медалями!», - сказав Йоханнес Бьо.

Біатлонний сезон-2019/20: розклад, анонси, трансляції, результати

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.