Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 27 червня 2020, 13:56
8171
2

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У Русина і Соля зараз хороша конкуренція»

Наставник киян прокоментував перемогу в матчі УПЛ

| Оновлено 27 червня 2020, 13:56
8171
2
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «У Русина і Соля зараз хороша конкуренція»
fcdynamo.kiev.ua

Наставник «Динамо» Олексій Михайличенко дав коментар після перемоги 2:1 над «Ворсклою» в УПЛ в першому офіційному поєдинку 2020 року.

- Ми всі очікували початку весняної частини чемпіонату України і готувалися до нього. Хотілося б провести гру в абсолютно іншій атмосфері. На жаль, емоційно хлопцям складно було перебудуватися - зі зборів на збори. Матч без глядачів, на порожньому стадіоні, тому емоцій, які нам були потрібні, трохи не вистачало. Якщо говорити по самій грі, то матчі після зборів завжди проходять дуже непросто. У зв'язку з тим, що було виконано багато роботи, в зв'язку з погодними умовами і станом полів, у всіх команд хороша готовність саме у фізичному плані, в чому ми сьогодні переконалися. Незважаючи на те, що для лютого поле було хорошим, до ідеального йому ще далеко.

Звичайно, я б віддав належне «Ворсклі», ми побачили зовсім іншу команду, ніж ту, яка була в кінці минулого року. Юрію Максимову вдалося перебудувати її. Вони показали хороший, добротний футбол, зіграли тактично грамотно. Видно, що, як і ми, вони готувалися до сьогоднішньої гри.

Матч видався нервовим і напруженим до останньої хвилини, тому що ми не змогли реалізувати ті передумови і моменти, які створювалися. Було багато браку. Можна це списати на поле, однак це не завжди було так. Але найголовніше, що команда грала і боролася за результат до кінця - і досягла бажаного результату.

- Олексій Олександрович, чи відчувається дефіцит форвардів в команді?

- Ні.

- Сьогодні на вістрі нападу вийшов Русин, який провів хорошу осінню частину сезону, став найкращим бомбардиром «Динамо» на зимових зборах. Ми побачимо на полі ще Соля або ви вірите, що Русин може виправити відсоток реалізації моментів команди?

- Будемо працювати. Складно забивати м'ячі, якщо не створюєш моменти. Хлопці працюють і вдосконалюють свою майстерність. Ми очікуємо і працюємо на тренуваннях, щоб збільшити відсоток забитих голів. Те, що ми створюємо більше за всіх моментів - це вже обнадіює, значить, ми на правильному шляху, залишається тільки поставити крапку. Це залежить від хлопців, наскільки їм вдається використовувати свою індивідуальну майстерність.ЇЇ потрібно вдосконалювати - це сто відсотків.

Що стосується Соля і Русина, то на зборах і Соль теж не йшов без забитих м'ячів. У них з Русиним зараз хороша, нормальна конкуренція. Думаю, у другій частині чемпіонату їм двом вистачить роботи. Сподіваюся, що вони, конкуруючи один з одним, будуть приносити більше користі команді.

- Вболівальники назвали Карлоса де Пену найкращим гравцем «Динамо» за підсумками минулого року. Чого не вистачає, щоб він зайняв місце в основному складі?

- Я тільки що говорив про Соля і Русина. Звичайно, це моя суб'єктивна думка, але її доведеться приймати. Йде гарна конкуренція. У нас багато позицій, які дублюються, конкурентоспроможні хлопці. Потрібно виходити на поле і доводити, на скільки б ти не вийшов - на 5, 15, 45 хвилин або на всю гру. Це не має значення.  Те, що у нас є гравці, якими ми можемо підсилити і перебудувати гру, - це дуже важливо.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 45
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна
Футбол | 27 квітня 2024, 02:10 1
Анчелотті оцінив матч із Реалом Сосьєдад, в якому він не випустив Луніна

Карло прокоментував мінімальну перемогу королівського клубу (1:0)

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nikokiev
Вот если бы ещё конкуренцию тренеру добавить, совсем суперски бы было..
stopor2016
И для чего конкуренция , если им за тайм дают один пас?