Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 лютого 2020, 20:30
3506
3

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо до ідеальної форми ще працювати і працювати»

Кияни поступилися в контрольному матчі

| Оновлено 12 лютого 2020, 20:30
3506
3
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо до ідеальної форми ще працювати і працювати»
fcdynamo.kiev.ua

У середу «Динамо» провело контрольний матч з «Тоболом» і поступилося 2:4, хоча по ходу зустрічі кияни вели 2:0. Гру прокоментував наставник Олексій Михайличенко.

- Сьогодні у нас був експериментальний склад, це потрібно враховувати. До того ж, перші два м'ячі, які ми забили, наклали якийсь відбиток, тому що ми перестали грати на тих швидкостях, з тими зусиллями, з якими слід було. А потім вже повернутися в гру дуже важко.

У нас в цій грі була дуже молода лінія оборони, за винятком Піваріча. Не все вийшло, але молоді хлопці - і Сирота, і Романчук - дуже добре працюють, віддаються в кожному тренуванні, тому їм, напевно, трошки важкувато. Сьогодні вони не так впевнено зіграли, як в попередніх іграх, коли все було добре.

Проти будь-якої команди потрібно грати на максимальних можливостях, на максимальних швидкостях. А то, що сьогодні вийшов такий результат - всі бачили і суддівство, і все інше, тому нічого страшного немає, будемо працювати далі.

- Не дивлячись на те, що арбітри не зарахували два голи Соля, не призначили пенальті за фол на ньому зафіксувавши офсайд, Фран не опустив руки, до фінального свистка був націлений на ворота...

- Добре, що хлопці струснулися, постаралися повернутися в гру. На таких швидкостях, на яких ми провели останні 20 хвилин зустрічі, потрібно грати весь матч - не дозволяючи суперникові нічого створити. На жаль, ті моменти, які виникли біля наших воріт, ми придумали самі собі. Через це теж потрібно пройти. Йде серйозна робота, все це нелегко поєднати - і психологічно, і фізично. Потрібно терпіти.

- Велика частина стартового складу провела сьогодні повний матч. У функціональному плані команда вже підходить до ідеальної форми?

- До ідеальної форми ще працювати і працювати, але ми розраховуємо підійти в бойовій готовності до перших офіційних матчів.

- Ви вже для себе визначаєте основний склад на офіційні ігри сезону?

- Так, але зараз ми визначаємо склад на перший матч, який відбудеться 22 лютого. А на наступну гру знову будемо вибирати найкращий склад. І так весь час, на кожен матч.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Geniyfootball1985
А чем вы месяц занимались??? Лёша через 10 дней чемпионат,а он херню несёт
LeXXX костюк
До ідеальної форми ще працювати і працювати, але ми розраховуємо підійти в бойовій готовності до перших офіційних матчів.
________________________________________________________
А те официальные матчи не ЛЧ, и даже не ЛЕ. Вот вам и весь футбол!
Ruud
Насколько далеко? Не до ближайшей пивнушки?