Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
4568
7

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо намагається максимально урізноманітнити гру»

Наставник киян прокоментував спаринг на зборі

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Динамо намагається максимально урізноманітнити гру»
fcdynamo.kiev.ua

Наставник «Динамо» Олексій Михайличенко дав коментар за підсумками перемоги в контрольному матчі проти «Бораца» з рахунком 4:1.

- Сьогодні команда втілила у контрольному поєдинку те, над чим ми працювали на тренуваннях. Звісно, ми тренуємо, те, що може стати нам у пригоді під час гри. У матчі з «Борацем» вдалося реалізувати свої моменти, але потрібно говорити про гру в цілому. Це був хороший спаринг, на полі було багато боротьби, особливо в першому таймі, коли команда суперника ще була свіжою і давала хороший опір і змушувала нас рухатися.

- Ближче до кінця збору тренувальні навантаження будуть зменшуватися, а акцент зробите на контрольні матчі?

- Ні, ми приїхали сюди працювати, тому навантаження знижуватися, звичайно ж, не будуть. Але певні корективи, звісно, будуть внесені, оскільки нам ще потрібно провести три матчі. Тож будуть різні види і тренувань, і ігор.

- З чим пов'язана відсутність в заявці на сьогоднішню зустріч Віталія Буяльського?

- У нього невелике ушкодження - нічого серйозного, просто забій, але ми сподіваємося, що завтра-післязавтра він вже повернеться до загальної групи.

- Здалося, що сьогодні команда більше атакувала лівим флангом, особливо, в першому таймі, чи ви ставили таке завдання перед виходом на поле?

- Ні. Намагаємося атакувати обома флангами і максимально урізноманітнити нашу гру. Коли це виходить, коли суперник не встигає перекрити зони, виникають моменти і загрози. Тож повторюся, грати тільки лівим флангом, тільки правим чи тільки через центр ми не даємо, оскільки нам потрібна різноманітність в атаці і використання обох флангів, крім того, сьогодні ми забили м'яч з середини поля, це зробив Момо (Мохаммед Кадірі, - прим.). Звісно, чим більше цього розмаїття, тим складніше для суперника.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Desna777
Момо забив! Ох їтіть твою на ліво Чуєте??? Момо
rugby1970
Чемпионат продолжится - и мы снова будем созерцать унылое дерьмо, которое за бешенные деньги будет вяло и бездумно топтать газон... ТЬФУ!
Bobyk
нафталиновые динамовские физруки рассказывают о разнообразии...
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил