Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Художня гімнастика
| Оновлено 07 лютого 2020, 08:44
12612
20

Ірина Дерюгіна пояснила, чому збірна України виступить на Гран-прі Москви

За її словами, всі старти напередодні Олімпіади мають велике значення

| Оновлено 07 лютого 2020, 08:44
12612
20
Ірина Дерюгіна пояснила, чому збірна України виступить на Гран-прі Москви
ФГУ

Знаменита гімнастка Ірина Дерюгіна, віце-президент Федерації гімнастики України, пояснила, чому збірна України виступить на Гран-прі Москви, який пройде з 7 по 9 лютого:

«Напередодні Олімпіади, яка відбудеться влітку в Токіо, національна збірна України з художньої гімнастики присвячує тренуванням 24 години на добу. Спортсменки займаються в залі з ранку до ночі. Я відчуваю, що в цьому році у нас дуже хороші шанси здобути медалі на Олімпійських іграх і гідно представити Україну. Сподіваюсь, так і буде.

Наша мета зараз – використовувати кожну можливість для підготовки спортсменок. Поясню одну річ: ліцензію на участь в Олімпіаді Україна отримала як країна. Тепер перед нами стоїть інше важливе завдання – визначитися, хто саме з спортсменок представлятиме нашу країну. В індивідуальних вправах це будуть дві гімнастки. А претенденток у нас шість. Шанс повинна отримати кожна. Тому всі старти, які проводяться напередодні Олімпіади, мають таке велике значення. На Олімпійські ігри повинні їхати кращі, а їх видно саме за результатами участі в змаганнях.

Є ще один момент. Він зводиться до математичних розрахунків. В цьому році в цілому заплановано 5 Гран-прі. Ми плануємо участь в кожному. Змагання в Москві – перші в цьому списку. Ми зважували всі за і проти і вирішили все-таки їхати на цей старт. По-перше, це впливає на наш рейтинг. А по-друге, від результату московського Гран-прі далі буде залежати, хто братиме участь у Гран-прі під час «Кубка Дерюгіної», який традиційно відбудеться в Києві в березні. Таким чином, участь наших спортсменок в кожному Гран-прі збільшує наші шанси в рейтингу і зменшує шанси конкурентів. Давайте тримати кулаки за наших спортсменок, і нехай вони там в Москві покажуть, на що здатна українська школа художньої гімнастики! Моральна підтримка додасть їм сил і впевненості.

2020 рік для нас дуже важливий. У травні Україна приймає 36-й чемпіонат Європи з художньої гімнастики. Влітку – їдемо на Олімпійські ігри. У березні проводимо ювілейний 25-й Кубок Дерюгіної. Це все відбувається в умовах обмеженого фінансування. Тому, на жаль, іноді доводиться приймати непопулярні рішення. Я вже не кажу про те, що кожен виїзд за кордон – це шанс для наших спортсменок виступати в хороших залах. Українська збірна з художньої гімнастики тренується в жебрацьких умовах: у нас висота залу до стелі 7,4 метра, а повинно бути 14 метрів. Тренуючись в таких умовах, ми все одно є однією з найкращих збірних у світі. Уявіть собі, яких результатів зможемо досягти, маючи гідний зал».

Оцініть матеріал
(38)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном
Футбол | 26 квітня 2024, 16:11 9
Гравець збірної України потрапив у гучний расистський скандал за кордоном

Данила Ігнатенка звинуватили у расистських висловлюваннях

Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон
Футбол | 25 квітня 2024, 18:34 10
Не Судаков. Сабо назвав гравця збірної України, який переїде за кордон

Екстренер «Динамо» розхвалив Володимира Бражка

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Вата головного мозга, к сожалению уже неизлечима!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ruslan
В фейсбуці на сторінці педерації гімнастики всякі осуджуючі пости чого відправили дівчаток в Азію видаляються. Оставляють тільки Удачі дєвачькі, дєржим за вас кулачькі і всяку іншу хохлоблювотину. А в цей час в зворотньому напрямку валять гумконвої з братськими подарками на наші голови. Звісно не на голову Дерюгіної в якої ностальгія за совком. Спорт внє палітікі... тьфу бл!
Fomin
ДЕРЮГИНА МРАЗЬ И КОРРУПЦИОНЕР! ОНА УГРОБИЛА ГИМНАСТИКУ И ЖРЕТ ТОЛЬКО БАБЛО!!! ЗАНЕСИ - ПОЕДЬ, ПОДЛИЖИ - ПРИМУТ...ГЕТЬ ТВАРЮКУ!
andreypoltava234
в ольгино уже только за минусы платят?))
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
AЛВ
дерюгіна сходи з бувшим чоловіком блохіним на "йолку".Там чекають буряк,ломаченко,усик і т.д....
tank72063
Брехня,причем от "первого слова,до последнего"...
doktor09
Оправдания какие-то детские, несерьёзные. Кроме Москвы-ещё 4(!) Гран-При, ну и отбирайтесь! Всё им бабла мало...
Andrey Kuzma
Не нам советовать что кому делать, просто делаю вывод кто есть кто. Кто предатель, решил сам за себя, и такова им печать на лбу до конца жизни.
Akkerman65
Я за победы украинских спортсменов в любой стране. Как прекрасно выглядит лежащий в нокдауне, у себя дома, Поветкин!!! А когда вижу флаг Украины в честь победы наших на территории врага - душа поёт!
gvs58
А я з нею згоден!
dgurkis
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Vbolivalnyk-Peter
Та скажи прямо - перед ОІ треба московитами підлизати, адже саме вони диктують політику в художній гімнастиці. А якщо добре підлижуть - є сподівання, що на ОІ бодай бронзу отримають, адже ні золото ні, навіть, срібло ніхто не віддасть. (Хоча як на мене ці сподівання марні - мордорці як завжди "кинуть")
odiniznashih
Езжайте и побеждайте, не слкшайте то что говорят те, у кого мамалыга в голове