Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 02 лютого 2020, 02:00
5616
0

Тоттенхем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Моурінью проти Гвардіоли, але це вже не класика

| Оновлено 02 лютого 2020, 02:00
5616
0
Тоттенхем - Манчестер Сіті. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Твіттер Тоттенхема

Гвардіола проти Моурінью, або Моурінью проти Гвардіоли - це було справжнє явище. Дербі. Але з однією обов'язковою приміткою: це було раніше. Матчі «Барси» Пепа проти «Реала» Жозе давно стали класикою і виходили далеко за рамки протистояння на футбольному полі. Поєдинки манкуніанського дербі за участю цих тренерів теж були здатні випалити іскру за межами Манчестера, хоча в цьому випадку вже не можна було говорити про космічний резонанс. «МанЮнайтед» Моурінью намагався брати очки з «Сіті» миттям і катанням, а не яскравою грою. «Червоні дияволи» під керівництвом «Особливого» були занадто передбачуваними, посередніми.

Тепер же Моур перебрався в кризовий «Тоттенхем», і говорити про особливе підґрунтя матчу його команди проти «МанСіті» не доводиться. Так, це буде центральний поєдинок 25 туру АПЛ, адже зустрічаються друга і шоста команди в таблиці, але вийти за ці рамки цей поєдинок навряд чи зможе. Він навряд чи на даному етапі здатний стати подією європейського футбольного календаря.

Така неприваблива ситуація - перш за все тому, що нинішній «Тоттенхем» поки що не тягне на статус гранда. В останніх п'яти матчах команда здобула лише одну перемогу, та й то над відвертим аутсайдером - «Норвічем». При цьому в трьох з цих ігор «шпори» не могли забити. Від топ-квартету «Тоттенхем» відстає вже на шість балів, і передумов до поліпшення ситуації немає. Моурінью хоч і вдалося трохи розкріпостити гравців, налагодити мікроклімат в колективі, але стабілізувати гру поки що не виходить.

А ось «містяни» нарешті вийшли на свій звичний високий рівень. В останніх п'яти матчах «Сіті» здобув тринадцять очок, що дозволило їм закріпитися на другому місці. В черговий раз команда Гвардіоли пробилася в фінал Кубка Ліги, що напевно сприятливо позначиться на психологічному стані команди. Для «Сіті» матчі на виїзді, на відміну від тих же «хотспур», не є проблемою: в нинішньому сезоні команда забиває більше саме на чужих аренах. Ну і, нарешті, зараз можна стверджувати, що за складом «Сіті» просто сильніший за «шпор». Особливо що стосується довжини лави запасних: у Моурінью посилювати гру по ходу матчу практично ніким, тоді як у Гвардіоли завжди знайдеться козир в рукаві. Один Агуеро чого вартий: в останніх трьох матчах Серхіо забив шість м'ячів.

Напередодні матчу проти «містян» лондонці втратили не тільки півзахисника Еріксена, який перейшов в «Інтер», а й захисника Роуза, який пішов у оренду в «Ньюкасл». З інших причин - через травми - «шпорам» зараз не помічники Кейн, Сіссоко і Девіс.

У лазареті команди Гвардіоли - Сане, Фернандіньо, Менді і Ляпорт. Стало бути, висока ймовірність, що в стартовому складі вийде наш Зінченко.

На боці гостей, крім усього іншого, ще й статистика очних зустрічей. В останніх двадцяти міжсобойчиках п'ять перемог здобули лондонці, а манкуніанці - аж тринадцять. При цьому тільки два поєдинки завершилися внічию.

Орієнтовні склади:

«Тоттенхем»: Льоріс, Алдервейрелд, Ор'є, Вертонген, Моура, Уінкс, Аллі, Ло Чельсо, Ламела, Сесеньон, Мін

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Отаменді, Стоунз, Зінченко, Де Брейне, Родрі, Стерлінг, Сільва, Марез, Жезус.

2 лютого, неділя

«Тоттенхем» — «Манчестер Сіті»
Лондон. Стадіон «Тоттенхем Хотспур Стедіум». 18:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Setanta Sports»
 ТОТТЕНХЕМ - МАНЧЕСТЕР СІТІ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua — 1:2
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова
Футбол | 27 березня 2024, 14:33 29
Блукаюча роль Бражка, проблема із флангами, лідерство Циганкова та Судакова

Олексій Сливченко аналізує вчорашній успіх збірної України у матчі проти Ісландії (2:1)

Ребров зізнався, чи буде Лунін основним воротарем у збірній на Євро-2024
Футбол | 27 березня 2024, 12:35 4
Ребров зізнався, чи буде Лунін основним воротарем у збірній на Євро-2024

Тренер збірної України висловився про воротарське питання

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.