Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 18 сiчня 2020, 17:12
2775
1

Реал - Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Чемпіонський коридор і повернення Лопетегі на «Сантьяго Бернабеу»

| Оновлено 18 сiчня 2020, 17:12
2775
1
Реал - Севілья. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Для «галактікос» новий рік почався чудово, адже минулого тижня «Королівський клуб» поповнив клубний музей черговим трофеєм. Суперкубок Іспанії вперше проходив у форматі «Фіналу чотирьох», і «вершкові» спочатку впоралися з «Валенсією» (3:1), а потім у фінальному протистоянні з мадридським «Атлетіко» точніше за суперників пробили післяматчеві пенальті.

У таборі «Реала» не приховували захоплених емоцій після завоювання титулу. «Це гарний початок року. Ми дуже вдячні і дуже раді. Нам дали шанс зіграти в новому форматі, і думаю, ми були гідні цього. У Зідана любов з «Реалом», він вирішив відпочити рік, але зараз повернувся з новими силами. Зідан - це благословення небес для нас», - сказав після зустрічі з «матрацниками» президент «галактікос» Флорентіно Перес. Відзначимо, що в Саудівську Аравію «вершкові» їздили без Азара, Бейла та Бензема. Бельгієць і француз продовжують відновлюватися після пошкоджень, а валлієць готовий вийти на поле в суботу.

Що стосується іспанського чемпіонату, то після крайнього туру Ла Ліги нагорі турнірної таблиці знову запанувало двовладдя. «Барселона» в каталонському дербі не змогла здолати «Еспаньол», і «Реал», який розгромив «Хетафе», за очками зрівнявся зі своїм головним суперником. «Севілья» також йде в лідируючій групі, маючи види на боротьбу за призові місця. Але останнім часом справи у «нервіонців» складаються не кращим чином: всього одна перемога в чотирьох останніх зустрічах.

Досить активно «Севілья» вийшла на зимовий трансферний ринок. Напередодні протистояння з «Реалом» «червоно-білі» оголосили про підписання форварда Юсефа Ен-Несірі. Марокканець повинен замінити Чічаріто, який близький до переходу в «Лос-Анджелес Гелаксі». У той же час був відданий «Хоффенхайму» ізраїльтянин Мунас Даббур, який так і не зміг закріпитися в складі севільського клубу.

У майбутній зустрічі не зможе взяти участь дискваліфікований Федеріко Вальверде, котрий був визнаний кращим гравцем фіналу Суперкубка. Також поза грою опинився Серхіо Рамос, який потрапив у лазарет: капітан «Реала» вивихнув щиколотку в поєдинку з «Атлетіко» і буде змушений пропустити як мінімум два тижні. Зате близький до відновлення Марко Асенсіо, який ще не виходив на поле в поточному сезоні.

Останній раз «Севілья» обігравала «Реал» на «Сантьяго Бернабеу» більше десяти років тому - в грудні 2008-го (та феєрична гра завершилася з рахунком 4:3 на користь севільців). Після цього «червоно-білі» незмінно програвали «галактікос» в Мадриді. У суботу «нервіонці» мають намір організувати чемпіонський коридор футболістам «Реала», які будуть проводити перший матч після перемоги в Суперкубку. Повідомляється, що таким чином «Севілья» подякує мадридському клубу за чемпіонський коридор в кінці сезону 2005/06, який «вершкові» організували на стадіоні «Рамон Санчес Пісхуан» на честь першої перемоги господарів у Кубку УЄФА.

Цікаво, що протистояння в Мадриді стане першим для Хулена Лопетегі проти його колишньої команди - екс-наставник «Реала» повертається на «Сантьяго Бернабеу» вже в якості головного тренера «Севільї», яку він очолив влітку 2019-го.

Орієнтовні склади:

«Реал»: Куртуа - Карвахаль, Варан, Мілітан, Менді - Кроос, Каземіро, Модріч - Іско, Бейл - Йович.

«Севілья»: Вацлік - Навас, Кунде, Д.Карлос, Ескудеро, - Жордан, Фернандо, Банега - Окампос, Мунір, О.Торрес.

18 січня, субота

«Реал» — «Севілья»
Мадрид. Стадіон «Сантьяго Бернабеу». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
РЕАЛ – СЕВІЛЬЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Хуан Мунуера
Прогноз Sport.ua — 2:1
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело
Футбол | 15 квітня 2024, 16:35 3
Челсі продовжив контракт із Мудриком на один сезон – джерело

Щоправда, ця інформація не надто стикується з тим, що повідомлялося раніше

Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком
Футбол | 15 квітня 2024, 23:59 5
Нестримний Палмер. Челсі з Мудриком переїхав Евертон із Миколенком

Колектив Шона Дайча отримав на «Стемфорд Бридж» шість голів без відповіді

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
14sergey1953
Должен получиться интересный матч, Лопетеги помнит, как его выгнали с Реала и просто так игру не сдаст.