Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 12 сiчня 2020, 04:13
6434
3

Ліверпуль в гостях мінімально обіграв Тоттенхем

Долю матчу вирішив гол Роберто Фірміно, забитий в першому таймі

| Оновлено 12 сiчня 2020, 04:13
6434
3
Ліверпуль в гостях мінімально обіграв Тоттенхем
«Ліверпуль» продовжує на всіх парах мчати до чемпіонства. Цього разу «червоні» здобули перемогу над «Тоттенхемом».
 
Гості мали відкривати рахунок вже на 2-й хвилині, але удар Окслейд-Чемберлена прийшовся в стійку. Однак і після цього вони володіли перевагою (68:32% по володінню м'ячем), яку втілили в гол під кінець першого тайму. Салах в штрафний зібрав на собі трьох захисників і віддав пас на Фірміно. А той з кута воротарського пробив під дальню штангу - 0:1!
 
 
Після перерви картина не змінилася. Господарі грали на контратаках. Деякі були дуже небезпечними, але прекрасно грав в рамці Алісон Бекер. А удари Сон Хин Міна і Ло Чельсо з забійних позицій виявилися неточними. Тож рахунок не змінився до фінального свистка.
 
0:1, і «Ліверпуль» продовжує лідирувати в турнірній таблиці, набравши 61 очко. 19 січня команда приймає «Манчестер Юнайтед» в рамках 23-го туру АПЛ. У «Тоттенхема» 38 балів і 8-е місце. А вже у вівторок «шпори» прийматимуть «Мідлсбро» в матчі 3-го раунду Кубка Англії

Англійська Прем'єр-ліга. 22-й тур.
 
«Тоттенхем» - «Ліверпуль» - 0:1

 Роберто Фірміно (37).

 Джозеф Гомес (23), Алекс Окслейд-Чемберлен (39).
 
«Тоттенхем»: Пауло Гассаніга - Джафет Танганга, Тобі Алдервейрелд, Давінсон Санчес, Денні Роуз (Джовані Ло Чельсо, 69), Серж Ор'є - Деле Аллі, Крістіан Еріксен (Ерік Ламела, 69), Гаррі Уінкс, Лукас Моура - Сон Хин Мін .
 
«Ліверпуль»: Алісон Бекер - Джозеф Гомес, Трент Александер-Арнольд, Ендрю Робертсон, Вірджіл ван Дейк - Алекс Окслейд-Чемберлен (Адам Лаллана, 61), Джордан Хендерсон, Жоржиньо Вейналдум - Роберто Фірміно, Садіо Мане (Дівок Орігі, 81), Мохамед Салах (Шердан Шакірі, 90+1).
 
Стадіон: «Тоттенхем Хотспур» (Лондон, Англія).
 
Арбітр: Мартін Аткінсон (Лідс, Англія).
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol55
Моура,Ламела и даже Сон,это не Х.Кейн он при таких шансах обычно забивает,нуу хоть сражались достойно особенно во 2-м тайме(как при Почеттино),невезуха как по мне на ничью наиграли,а Маур пусть сидеет,а Д.Леви лысеет за их решение.
Maradona
Маур замінами оживив у другому таймі, однак лондонцям не щастило завдати точного удару.
Центр поля програвали, в нападі без Кейна звичайно що не те.
yuriy_kent
Снова валидольный матч. Очень много потерь. Оно конечно понятно что боксинг дэй и у красных всегда спад в январе/феврале, но так и поседеть можно...