Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 09 листопада 2020, 02:38
3555
3

Тоттенхем - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Моурінью проти Клоппа. Буде спекотно

| Оновлено 09 листопада 2020, 02:38
3555
3
Тоттенхем - Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
ФК Ліверпуль

Центральним матчем 22-го туру АПЛ буде, безумовно, зустріч старих непримиренних суперників - «Тоттенхема» і «Ліверпуля», яка відбудеться на полі лондонського колективу. Правда, на даний момент ці старі суперники знаходяться в різних вагових категоріях. Якщо мерсисайдці на всіх парах мчать до довгоочікуваного чемпіонства, то лондонці забуксували на підступах до топ-четвірки.

На жаль для вболівальників «шпор», недавня рокіровка на тренерському містку не принесла належного позитиву. Великий і жахливий Моурінью поки що ніяк не може стабілізувати гру своїх підопічних. Або «Особливому» дістався дійсно складний і проблемний спадок від Почеттіно, або цей Жозе вже не особливий, а найзвичайнісінький. Як би там не було, останні результати «Тоттенхема» не вражають. В останніх чотирьох поєдинках в чемпіонаті команда Моурінью змогла здобути лише чотири очки. «Шпори» обіграли «Брайтон», зіграли внічию з головним аутсайдером ліги - «Норвічем», поступилися в лобовому поєдинку «Челсі», а ще програли дуже скромному «Саутгемптону». Причому, що цікаво, Моурінью, вже за сформованою роками традицією, відмовляється брати вину за невдачі на себе. Моур звинувачує кого завгодно, тільки не себе коханого. Від португальця дістається і чужим футболістам, і своїм, і колегам-тренерам. До слова, наставника «святих» Жозе назвав «ідіотом». Напевно, в помсту за те, що «Саутгемптон» посмів виграти у «шпор».

Після 21 зіграного поєдинку в АПЛ «Тоттенхем» посідає шосте місце, відстаючи від рятівної четвертої позиції, на якій розташовується «Челсі», на шість очок. Розрив начебто і невеликий, але з такою невпевненою грою його буде досить складно надолужити. Не в останню чергу і тому, що клубний лазарет лондонців стабільно користується популярністю. Через травми і пошкодження проти «Ліверпуля» не зіграють Девіс, Льоріс, Роуз, Сіссоко, Ндомбеле і головний голеадор команди Кейн.

А ось «Ліверпуль» на крейсерській швидкості мчить до першого за багато років титулу АПЛ. Підопічні Клоппа не програють в АПЛ вже більше року. Їхня виграшна серія в чемпіонаті досягла вже одинадцяти поєдинків. Примітно, що в останніх п'яти матчах «червоні» не пропускають, а в 15-ти з останніх 18-ти матчів вони забивають більше двох м'ячів. Ясна річ, що такі феноменальні результати підкріплені не менш приголомшливою позицією в турнірній таблиці: «Лівер» - беззаперечний фаворит сезону, випереджає «Лестер», який йде на другому місці, на 13 очок, плюс у ліверпульців ще є гра в запасі.

На користь гостей в майбутньому поєдинку і статистичні розклади. В останніх чотирьох очних протистояннях зі «шпорами» «Ліверпуль» незмінно виходив переможцем. Що ж стосується загальної історії зустрічей між цими суперниками, то вона теж на користь «червоних»: 83 перемоги «Ліверпуля» проти 48 вікторій «Тоттенхема».

Скоріш за все, і в майбутньому поєдинку сильнішою виявиться команда Клоппа. Аж надто вона хороша зараз, особливо на тлі проблем «шпор». Хоча можна не сумніватися, що Моурінью всмак поп'є крові у лідера. Він це ще не розучився робити. Та й проблеми зі складом є і в «Лівера». Через травми можуть не зіграти відразу кілька гравців - Кейта, Клайн, Мілнер, Фабіньо, Ловрен, Матіп і Шакірі.

Зробити ставку

Орієнтовні склади:

«Тоттенхем»: Гассаніга, Ор'є, Алдервейрелд, Санчес, Уокер-Петерс, Ло Селсо, Аллі, Дайер, Еріксен, Лукас, Сон

«Ліверпуль»: Аліссон, Робертсон, Гомес, ван Дейк, Трент, Окслейд-Чемберлейн, Хендерсон, Вейналдум, Фірміно, Салах, Мане.

11 січня, субота

«Тоттенхем» – «Ліверпуль»
Лондон. «Тоттенхем Хотспур Стедіум». 19:30
ТОТТЕНХЕМ - ЛІВЕРПУЛЬ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Пряма трансляція на телеканалі Setanta Sports
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів
Футбол | 04 травня 2024, 21:40 2
Жирона – Барселона – 4:2. Лігочемпіонські м'яч і асист Довбика. Відео голів

Дивіться відеоогляд матчу 34-го туру Ла Ліги 2023/24

Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ
Футбол | 04 травня 2024, 21:36 18
Історичний сезон Жирони. Команда Циганкова і Довбика вийшла в ЛЧ

Циганков і Довбик були важливими гравцями суперуспішного сезону

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
pol55
И прогноз и анонс в принципе правильные,есть правда *дохлая* надежда-это же Футбол,нуу как вчера в кубке Испании.
dedpixto
Моуриньо напросился в "Челси", опустил команду на дно, выгнали..., напросился в МЮ, опустил команду на дно, выгнали..., напросился в Тоттенхэм - пока всё идёт по графику; в прошлом году Тоттенхэм в АПЛ отобрал у Ливерпуля 2 очка благодаря двум нарисованным пенальти - я им этого не прощу! Крови жажду!
Дід Піхто
Моуриньо может влететь условному Вест Бромвичу, но с Ливерпулем будет биться не по детски. Я подозреваю что в этом матче, Ливерпуль даже потеряет очки