Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:36
2567
0

Юрій ВІРТ: «Україна буде боротися за перше місце в групі з Нідерландами»

Спеціаліст – про перспективи команди Андрія Шевченка на Євро-2020

| Оновлено 24 жовтня 2020, 02:36
2567
0
Юрій ВІРТ: «Україна буде боротися за перше місце в групі з Нідерландами»
ФК Верес. Юрій Вірт
Колишній воротар збірної України Юрій Вірт поділився думкою про те, на що команда Андрія Шевченка може розраховувати на чемпіонаті Європи-2020.
 
«Україна боротиметься за перше місце в групі зі збірною Нідерландів. Суперник дуже сильний, діє з контролем м’яча. Нідерланди матимуть велику перевагу у домашніх стінах. А ще ця збірна зголодніла до великих перемог, адже пропустила останні чемпіонати світу та Європи. Країна пережила зміну покоління і повернулася в елітну когорту.
 
Звісно, індивідуально нідерландці трішки сильніші, зате в командній грі ми однозначно не гірші. Це дає мені підстави казати, що шанси п’ятдесят на п’ятдесят. Австрію також не варто недооцінювати. Вона дуже, так би мовити, прикра: самі не грають у яскравий футбол і не дозволяють цього робити суперникові. Австрійці володіють залізною дисципліною, організовано діють в обороні і завжди шукають шанси біля чужих воріт. Буде справжня битва характерів», - сказав Вірт.
 
Нагадаємо, на Євро-2020 Україна зіграє в групі С разом з командами Нідерландів та Австрії. Конкурент України з четвертого кошика посіву буде визначений на футбольному полі в березні 2020 року, за підсумками матчів плей-оф.
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.