Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:11
11173
16

Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Випробування перед зимовою паузою

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:11
11173
16
Динамо – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Динамо Київ

Закривати 17-й тур Української Прем'єр-ліги буде його центральне протистояння, в якому на полі київського НСК «Олімпійський» зійдуться «Динамо» та «Зоря». Команди є сусідами в турнірній таблиці, і перед очною дуеллю з «Зорею» «біло-сині» випереджають луганчан на два очки.

Столичному колективу залишилося провести три непрості зустрічі в році, що завершується. Про 2019-й шанувальники «Динамо» навряд чи будуть згадувати із захватом, але переможні результати в останніх перед зимовою паузою матчах хоч якось можуть скрасити враження від попередніх невдач. Правда, пройти цей короткий шлях без втрат буде непросто. Адже в чемпіонаті киянам протистоятимуть «Зоря» і «Десна», а в Лізі Європи - «Лугано». Минулої осені «біло-сині» не змогли обіграти жодну з цих команд. Ця обставина, без сумніву, має додати мотивації підопічним Олексія Михайличенка.

Додає оптимізму вболівальникам київського клубу кадрова ситуація. Повернувся в обойму центрбек Денис Попов. Примітно, що у всіх трьох матчах, в котрих не приймав участь захисник, «Динамо» пропускало, а до оборони команди виникали великі питання. «Відчуваю себе нормально, вже працюю в загальній групі і разом з усіма готуюся до недільного матчу з «Зорею», - розповів про свій стан Попов. Не підтвердилися побоювання з приводу травми Миколенка, заміненого в першому таймі матчу з «Олімпіком». Втім, участь лівого захисника в недільній зустрічі знаходиться під питанням, оскільки на поточному тижні він тренувався індивідуально. Відновився і Йосип Пиварич. Правда, останній раз хорват виходив на поле в офіційному поєдинку більше року тому.

«Зорю» зручним суперником для киян назвати не можна, адже луганчани регулярно відбирають очки у більш іменитого суперника. Так сталося і в першому колі: суперники зіграли внічию - 2:2. «Динамо» в тому поєдинку вело з рахунком 2:0, але «чорно-білі» змогли уникнути поразки (нічию «Зорі» приніс ефектний удар в падінні через себе від Абу Ханни). А вересневе протистояння луганського клубу з «Шахтарем» цілком може претендувати на звання самого видовищного матчу осінньої частини української першості. Луганчан, як і їх найближчих суперників, чекає непросте випробування в кінці року, адже слідом за «Динамо» вони битимуться з лідером чемпіонату.

На поле НСК «Олімпійський» луганчани вийдуть з двома суттєвими кадровими пробоїнами. Не зможуть допомогти своїй команді Богдан Леднєв, який буде змушений відбувати дискваліфікацію, і Назарій Русин, котрий потрапив під обмеження орендної угоди. Не зумів завершити зустріч проти «Карпат» захисник Віталій Вернидуб, але новин про його стан з табору «Зорі» не надходило.

Обслуговувати поєдинок буде суддівська бригада на чолі з Анатолієм Абдулою. У поточному чемпіонаті харків'янин вже попрацював на п'яти матчах. З «Зорею» він не перетинався, а «Динамо» при Абдулі здобуло дві домашні перемоги - над «Дніпром-1» (2:0) і «Львовом» (4:0).

Орієнтовні склади:

«Динамо»: Бойко, Караваєв, Кадар, Попов, Кендзьора, Сидорчук, Шепелєв, Буяльський, Вербич, Бесєдін, Циганков.

«Зоря»: М.Шевченко, Михайличенко, Абу Ханна, Вернидуб, Тимчик, Іванисеня, Хомченовський, Кочергін, Юрченко, Будківський, Кабаєв.

8 грудня, неділя

«Динамо» — «Зоря»
Київ. НСК «Олімпійський». 17:00
ТБ-трансляція на телеканалі «2+2»
ДИНАМО – ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Анатолій Абдула (Харків)
Прогноз Sport.ua — 3:2
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Только - "Заря", только - ПОБЕДА!
Turnok
Недавно Александр Чеферин высказался, что VAR было ошибкой. Думаю, что если-бы он посмотрел матч Олимпик-Динамо, в котором результат был добыт липовой красной карточкой и минимальным оффсайдом Беседина, то но изменил-бы своё мнение. VAR нужен, нашему чемпионату так точно. И матчу Динамо-Заря тоже не помешал-бы. Когда, как говорится, матч за 6 очков, он обычно очень сложный для судьи. Динамо и Заря хорошие команды и показывают хороший футбол. И я очень хочу, чтобы результат предстоящего матча зависел от игровых качеств обоих команд, а не от грубейших судейских ошибок.
AdvocatusDei
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Tanya Kamshylova
Ждем насыщенного матча!
Andrii_MKh
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
odiniznashih
Я думаю будет традиционные 2:2, хотя хочется победы Зари))
УАФ– М а ф і я!
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ukraine
0:3
Заря повина виносити це тіло
kvlad200760
Як же дятлам,ой вибачте,совам не подобається що підтримують їх супротивників!!!
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
kvlad200760
Сподіваюсь що Зоря сьогодні зіпсує настрій голубеньким захисникам плямистих сов!!! Вперед Зоря!!!
J0e777
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил