Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
3689
0

Олександрія - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Ідея виходу із зони вильоту проти якісної підготовки до завершення єврокубкової кампанії

| Оновлено 12 грудня 2019, 12:26
3689
0
Олександрія - Ворскла. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Ворскла
Повернення до справ на внутрішній арені після трагічного прощання з мріями про перший в історії клубу плей-оф єврокубкового турніру далося «Олександрії» Володимира Шарана вкрай важко. «Поліграфи» поступилися чернігівській «Десні» у важливому з точки зору турнірного становища поєдинку (0:2), у результаті чого були відкинуті на п'яту сходинку, фактично розпрощавшись при цьому з надіями скласти конкуренцію київському «Динамо» в боротьбі за «срібну» позицію перед відходом на зимову паузу.
 
Оскільки колектив Шарана ще має надії голосно грюкнути дверима у Лізі Європи протистоянням останнього туру проти бельгійського «Гента», то можна говорити, що домашня гра в рамках сімнадцятого туру національної першості проти полтавської «Ворскли» носитиме для «Олександрії» характер визначальної для перевірки поточних кондицій. Ось тільки з підбором виконавців у Шарана будуть невеликі проблеми. Якщо до травми Артема Сітала ми вже звикли, а головний тренер підбив висновок – форвард своїй команді в 2019-му році вже не помічник, то ушкодження Гліба Бухала, Кирила Ковальця і ​​Олексія Довгого ризикують завдати непоправної шкоди амбіціям команді з Кіровоградської області.
 
А поки «Олександрія» живе в передчутті останнього в цьому сезоні матчу Ліги Європи УЄФА, у таборі полтавської «Ворскли» розмірковують тільки про одне – як найшвидше залишити небажану позицію у турнірній таблиці Української Прем'єр-ліги. І передумови у, тепер вже, команди Юрія Максимова, для цього є. У попередній футбольний уїк-енд «Ворскла» завдала поразки ковалівському «Колосу» (1:0), що дозволило команді вийти на рівний показник за набраними очками з двома командами зі Львова: «Карпатами» та ФК «Львів». Однак роботи у Максимова ще досить багато, хоча і початковий термін контракту з головним тренером завершується разом з календарним 2019-м роком, а яскравим показником в цьому контексті стала історія з «чешками» Кане під час гри проти «Колоса».
 
Команди з четвертої по шосту позицію УПЛ в цьому турі проведуть поєдинки проти аутсайдерів, що не залишає «Олександрії» шансів на осічку у власному протистоянні з «Ворсклою». У той же час, втрата ще одного виконавця в баталіях на внутрішній арені може обернутися для колективу Шарана серйозними проблемами з підбором стартового складу на гру проти «Гента». Але й полтавчан не варто недооцінювати. У команди Максимова є всі передумови поліпшити собі настрій під Новий рік вже у майбутньому турі.
 
Поєдинок між «Олександрією» та «Ворсклою» на поле КСК «Ніка» було довірено судити львівському арбітрові Юрію Можаровському. На рахунку підданого Феміди в цьому сезоні вже є три поєдинки «елітного» українського дивізіону, під час яких він ще жодного разу не призначав одинадцятиметрові удари. При цьому, три останні зустрічі під наглядом Юрія завершувалися вилученнями, за досить скромною кількістю попереджень: у середньому – по чотири за гру. Винятком з вищезгаданої тенденції стало «запальне» протистояння Першої ліги між «Агробізнесом» та «Інгульцем», під час якого Можаровський виписав 11 попереджень і дві червоні картки.
 
Орієнтовні склади:

«Александрия»: Паньків – Мірошниченко, Бабогло, Дубра, Пашаєв – Запорожан, Гречишкін, Банада – Третьяков, Безбородько, Лучкевич.

«Ворскла»: Різник – Сапай, Альюн, Чеснаков, Пердута – Скляр – Ребенок, Луїзао, Васін, Саків – Коломоєць.

7 грудня, субота

«Олександрія» — «Ворскла»
Олександрія. КСК «Ніка». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
ОЛЕКСАНДРІЯ-ВОРСКЛА. ОНЛАЙН ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
Прогноз Sport.ua — 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25
Футбол | 26 квітня 2024, 07:31 0
Став відомий 6-й клуб, який кваліфікувався до Ліги чемпіонів 2024/25

«Феєнорд» гарантував собі участь у головному єврокубкому турнірі

Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі
Футбол | 26 квітня 2024, 12:40 16
Стало відомо, скільки Реал заплатив за трансфер Луніна Зорі

На українського воротаря свого часу претендували «Наполі» та «Ліверпуль»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.