Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 грудня 2019, 14:17
7138
8

Барселона в гостях мінімально обіграла Атлетіко

Три очки каталонцям приніс гол Мессі в кінцівці зустрічі

| Оновлено 02 грудня 2019, 14:17
7138
8
Барселона в гостях мінімально обіграла Атлетіко
«Барселона» на поточному тижні вирішила всі свої завдання в груповому етапі Ліги чемпіонів і приїхала в Мадрид для того, щоб повернути собі лідерство в Примері. Каталонці 10 років не програвали в гостях «Атлетіко» і готові були скористатися не найкращою формою принципового суперника. «Атлетіко» ж налаштовувати на гру з «Барсою» було зайвим. Мало того, що у «матрацників» є відмінний мотиватор в особі Дієго Сімеоне, так ще й перемога дозволяла господарям зрівнятися за набраними очками з «Барселоною».
 
«Атлетіко» почав дуже потужно і вже на перших хвилинах міг вийти вперед. Ермосо підключився до атаки на стандарт і пробив по воротах з гострого кута, м'яч влучив у ногу Фірпо і відскочив у штангу. Як не дивно, але і другий гольовий момент біля воріт «Барселони» був у центрального захисника господарів. На цей раз на 18-й хвилині Ермосо після довгого навісу партнера з лінії воротарського практично розстрілював ворота, але тер Штеген неймовірним чином відбив м'яч.
 
Господарі за рахунок активного пресингу нарощували свій тиск на оборону «Барселони», продовжуючи тринькати моменти. Після навісу з кутової позначки небезпечно головою пробивав Мората, однак каталонців знову врятував тер Штеген, відбивши дуже непростий м'яч. Тільки ближче до кінця тайму «Барса» почала краще контролювати м'яч і цілком могла піти на перерву ведучи в рахунку. Момент знову прийшов зі стандарту, але Піке після навісу з кутової позначки головою пробив у поперечину. Варто відзначити, що зовсім загубився на полі у «Барси» Грізманн, кожний дотик до м'яча якого освистували вболівальники.
 
Другий тайм був уже повною протилежністю першій половині зустрічі. Мабуть, гравці «Атлетіко» підсіли фізично після енерговитратніої першої половини гри, віддавши ініціативу супернику. Однак, оборонялися господарі практично безпомилково, дозволивши лише Мессі пробити кілька разів з дальньої дістанціі. Здавалось, що справа котиться до нульової нічиєї, але за 5 хвилин до закінчення основного часу матчу, вийшовший у господарів на заміну Лемар, віддав неточну передачу, після чого в контратаці «Барса» забила. Мессі підхопив м'яч, наблизився до лінії штрафної, і, обігравшись в стінку з партнером, з 17 метрів прицільно пробив у нижній кут.
 
Гру було зроблено. Решту часу до закінчення зустрічі господарі провели приречено, знову залишившись ні з чим після домашньої гри з «Барселоною». Таким чином, каталонці продовжили свою переможну серію в чемпіонаті до трьох матчів і наздогнали за очками «Реал», з яким ділять 1-2 місця, «Атлетіко» шостий, відстаючи від зони Ліги чемпіонів на одне очко.
 
Іспанська Прімера. 15-й тур
 
«Атлетіко» - «Барселона» - 0: 1
 
 Мессі (86)
 
  Парті (7), Корреа (20), Вітоло (68), Феліпе (72) - Фірпо (17), Піке (30), Ракітіч (52), Лангле (64)
 
«Атлетіко»: Облак - Тріпп'єр, Феліпе, Ермасо, Сауль - Корреа (Лемар, 73) Еррера (Лоді, 87), Парти, Коке - Феліш (Вітол, 66), Мората
 
«Барселона»: тер Штеген - Роберто, Лангле, Піке, (Юмтіті, 82) Фірпо - Ракітіч, ​​де Йонг, Артур (Відаль, 73) - Мессі, Суарес, Грізманн
 
Арбітр: Матеу Лаос
 
Стадіон: «Ванда Метрополітано»
 
Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»
Футбол | 26 квітня 2024, 22:38 44
СРНА: «В росії є нормальні люди. Якщо щось скажуть... Тут у них важко»

Директор «Шахтаря» з футболу розповів про ставлення до сербів та росіян

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 0
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Maradona
Поголений Мессі виглядає років на 10 молодше)), проте за ним тепер спостерігати цікаво по особливому, в кожній дії проглядається досвід і розуміння ситуації.
Неймовірний гравець, ну і звичайно ж - вкотре затягнув Барсу!
Тёма Рыженко
как по мне, Тер Штеген тащит Барсу не меньше, чем Месси ваш любимый
Viktor Kovtun
Каталонцы обыграли по делу Атлетико, Барса три как минимум должна была ложить, Мората хорош, Месси получит ЗОЛОТОЙ МЯЧ перед ЕЛЬКЛАСИКО !!! ))) Месси Месси Месси !!!!!!!
Александр Бондарь
А Пеналду ждет "золотой мяч "
pike1
Какой же Атлетико стал беззубый, тошно смотреть