Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 02 грудня 2019, 10:49
6131
0

Атлетіко - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Головна битва туру Ла Ліги пройде в Мадриді

| Оновлено 02 грудня 2019, 10:49
6131
0
Атлетіко - Барселона. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
EFE

«Барселона» в останніх матчах відчуває себе непогано і залишається в лідерах чемпіонату Іспанії. Каталонська команда не завжди діє стабільно, але зараз не програє в 5 поспіль зустрічах у всіх турнірах і перед туром ділила 1-2 місця з «Реалом». Не варто забувати, що 18-го грудня обидві команди повинні зіграти перенесений матч, і це повинен бути топ-поєдинок.

У «Барселони» зараз вистачає проблем: це і серйозна травма Усмана Дембеле, і слабка результативність Антуана Грізманна, який забив у Ла Лізі лише 1 гол в останніх 7 зустрічах. Зате знову на свій неймовірний рівень вийшов Ліонель Мессі, який тягне команду у всіх можливих ситуаціях. «Атлетіко» не звикати зупиняти аргентинця і «Барселону», проте зараз у команди Дієго Сімеоне є труднощі.

twitter.com/atleti

Мадридці виграли лише 1 матч з останніх 6-ти, а в Ла Лізі опустилися на 5-е місце. Втім, відставання від лідерів зовсім невелике, і «Атлетіко» залишається учасником чемпіонської битви. І які б не були проблеми, а колектив Сімеоне зберігає статус одного з кращих в плані гри в обороні. Хоча лінія оборони пройде великий тест з огляду на відсутність травмованих Шиме Врсалько, Стефана Савича і Хосе Хіменеса.

«Атлетіко» в 14-ти турах пропустив 9 голів - кращий показник в чемпіонаті. У «Барселони», наприклад, 16 пропущених. Тим цікавіше подивитися, як каталонці будуть справлятися з захистом противника. Інше питання, що «Атлетіко» забив всього 16 м'ячів - у лідерів чемпіонату цей показник в два рази більше.

«Реал» свій матч туру вже виграв, тому може спокійно спостерігати за битвою в Мадриді, розраховуючи, мабуть, на нічию.

1 грудня, неділя

Атлетіко – Барселона
Мадрид. Стадіон Ванда. 22:00
ТБ-трансляція на телеканалі Футбол 2
Прогноз Sport.ua — 1:2
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.