Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 листопада 2019, 13:47
6006
0

Зоря – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Зустріч протилежностей

| Оновлено 10 листопада 2019, 13:47
6006
0
Зоря – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос

Луганська команда - пам'ятний для «Колоса» суперник, оскільки саме від «Зорі» новачок Прем'єр-ліги зазнав своєї першої в історії поразки в елітному дивізіоні. Непогано б взяти реванш, але і без того підопічним Руслана Костишина пора виходити з кризи, адже команда програла чотири останні матчі поспіль (з урахуванням Кубка - навіть п'ять!). Загальний рахунок у настільки невдалої серії - 1:15, і втішає хіба те, що 0:10 з них були від «Динамо» та «Шахтаря».

Що тут скажеш? Схоже, на старті сезону багато хто недооцінював «Колос», в тому числі завдяки чому дебютанту і вдалося так потужно увірватися в УПЛ. Тепер же, період так званого притирання: або колективу вдасться стати міцним середняком, або доведеться приміряти роль аутсайдера.

Ще зовсім недавно песимісти говорили про те, що і луганчани з реальних претендентів навіть на Лігу Чемпіонів можуть перетворитися в середняка чемпіонату. Але, трохи «побуксувавши» на старті і попрощавшись з єврокубками, колектив Віктора Скрипника набрав хороший хід. З безпрограшною серією з шести матчів чемпіонату (4 перемоги і 2 нічиї, м'ячі - 15:2) підходять луганчани до візиту «Колоса», при цьому «Зоря» виграла три останні зустрічі поспіль! Не інакше як битва протилежностей нас чекає!

Не без кадрових втрат повернулася «Зоря» з Дніпра, і стосуються вони оборонної лінії. Абу Ханна і Тимчик в кінцівці тієї гри отримали картки, що стали для них четвертими в сезоні. Відповідно, захисники отримали «червоне світло» на найближчий матч. З позитивних новин відзначаємо дебютний виклик до національної збірної Дмитра Іванисені - своєю стабільністю вихованець «Шахтаря» по праву заслужив увагу Андрія Шевченка. Також варто додати, що за підсумками голосування, організованого УПЛ, Богдан Лєднєв був визнаний кращим футболістом жовтня, Віктор Скрипник - найкращим тренером.

«Колосу» про «збірників» або інші номінації говорити ще зарано, а от тема «лазарету», на жаль, актуальна. Через пошкодження зв'язки не помічник своїй команді зараз Денис Костишин, який в минулому турі не дограв навіть перший тайм. Напередодні півзахисникові, який як раз забив «Зорі» в першому колі, зробили операцію, так що за майбутнім матчем Денис буде спостерігати тільки в якості глядача. Поза грою через травму і Євген Смирний. Через «перебір» карток пропустить гру з «Зорею» Олександр Чорноморець.

Всі інші - в строю, причому звернемо увагу на «луганський легіон» у складі «Колоса». Вадим Парамонов, Олександр Волков і, звичайно, капітан команди Вадим Мілько в різний час і з різним успіхом пробували свої сили в «Зорі». Для Мілько майбутня гра буде ювілейною, сотою в УПЛ, і чимала їх частина була проведена саме в складі луганської команди. Ну а для Артема Громова, до речі, наступна гра чемпіонату буде також ювілейною, двохсотою в Прем'єр-лізі.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

«Зоря»: Шевченко, Михайличенко, Вернидуб, Чеберко, Каменюка, Іванисеня, Юрченко, Кочергін, Леднєв, Русин, Кабаєв.

«Колос»: Волинець, Сахневич, Парамонов, Задоя, Зозуля, Мілько, Оріховський, Волков, Лисенко, Ільїн, Нехтій.

10 листопада, неділя

«Зоря» — «Колос»
Запоріжжя. «Славутич-Арена». 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ЗОРЯ – КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Іванов (Донецька область)
Прогноз Sport.ua — 3:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.