Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
3397
0

Віктор СКРИПНИК: «Більше радий результату, ніж нашій грі»

Наставник «Зорі» – про перемогу над «Колосом»

Віктор СКРИПНИК: «Більше радий результату, ніж нашій грі»
ФК Зоря. Віктор Скрипник
Головний тренер луганської «Зорі» Віктор Скрипник прокоментував перемогу над «Колосом» (2:0) в матчі 14-го туру української Прем'єр-ліги.
 
– Після яскравих ігор, коли видно відразу, що ми добре входимо в гру і забиваємо, сьогодні була дуже нервова зустріч. Ніхто не чекав, що буде легко. Команда суперника, яка має п'ять поразок поспіль, їм потрібно показувати реакцію і поліпшуватися. Ми розуміли, що вийдуть хлопці, які гратимуть проти м'яча дуже агресивно. Те, що ми вчимося і робимо проти команд, які обороняються і вибігають в атаки, вже тепер краще, ніж у Львові. Тоді не дотиснули суперника. Зараз була така гра, ще раз кажу, при 1:0, у них на одного менше, пенальті в наші ворота. Дуже нервова гра вийшла. Добре те, що добре закінчується. Але сьогодні я більше радий результату, ніж нашій грі.
 
– Як себе почуває Євген Чеберко?
– Євген Чеберко вибивав м'яч і потрапив ним собі в око. А в одному з епізодів трапилася судома, коли він йшов в підкаті. Все з ним в порядку. Він їде в збірну. Сподіваюся, він там буде грати.
 
Команда витягує уроки з попередніх ігор. Ми хочемо розвиватися, міняємо вправи, показуємо відео. Це копітка робота, що приносить результат. Я не думаю, що буде все так далі автоматом продовжуватися. На підході - інший калібр. «Олександрія», «Динамо», «Шахтар». Хочеться там проявити себе, і ми готуємося. Нас чекають великі виклики. До цього потрібно бути готовим ментально. А фізично хлопці біжать і хочуть. Я кажу, поки у вас горять очі і є бажання, будь-який тренер вам помічник. Хлопці все розуміють.
 
– Які плани на паузу у команди і чи планується товариський поєдинок?
– У нас будуть вихідні. У четвер зберемося, а в неділю зіграємо товариський матч на виїзді з «Дніпром» на «Дніпро-Арені». Час матчу ще не визначено, але поєдинок відбудеться приблизно в обід.
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.