Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
| Оновлено 09 листопада 2019, 12:08
1635
0

Федір ІЛЛЄНКО: «Легких матчів точно не буде - очікуємо важку боротьбу»

Генеральний директор ХК «Донбас» - про підготовку команди до третього раунду Континентального кубка

| Оновлено 09 листопада 2019, 12:08
1635
0
Федір ІЛЛЄНКО: «Легких матчів точно не буде - очікуємо важку боротьбу»
Єдиний представник України на європейській хокейній арені - хокейний клуб «Донбас» - продовжує похід за головним трофеєм Континентального кубка Міжнародної федерації хокею.
 
Донеччани зуміли здобути перемогу в другому раунді кубка і завоювали путівку в півфінал змагання. Відзначимо, що матчі другого раунду відбулися з 18 по 20 жовтня в Броварах, Київська область. Турнір організували ХК «Донбас» спільно з Українською хокейною лігою.
 
«Донбас» в третьому раунді виступить в групі F - ігри пройдуть з 15 по 17 листопада в польському Кракові. Суперники донеччан: «Краковія», казахстанський «Бейбарис» і білоруський «Неман».
 
 
Напередодні старту третього раунду Континентального кубка, генеральний директор ХК «Донбас» Федір Іллєнко розповів про підготовку команди, суперників донеччан і закликав уболівальників підтримати команду в боротьбі за Континентальний кубок.
 
- Які висновки за підсумками другого раунду змогли зробити клуб і команда?
 
- Ми продовжуємо рухатися вперед, тому що мета завжди одна - тільки перемога. Престижно брати участь в турнірі такого рівня. Було непросто, але команда - молодці, змогли проявити характер. Розуміємо, що попереду стоїть більш важке завдання - всі суперники сильні. Будемо налаштовуватися на кожну гру і розраховуємо тільки на позитивний результат.
 
- Розкажіть про підготовку команди до турніру в Кракові.
 
- Команда продовжує тренувальний процес в Дружківці. Частина складу знаходиться в розташуванні національної збірної. За результатами селекційної роботи клубу, склад основної команди поповнили три досвідчених виконавця (Євген Курбатов, Віталій Карамнов і Олег Шишлянніков ) Упевнений, що це гідне посилення для нашої команди, і ці гравці допоможуть нам пройти у фінал.
 
- «Краковія», «Бейбарис», «Неман». На Вашу думку, хто є найсильнішим?
 
- Складно вибрати фаворита з цієї трійки - кожна команда сильна по-своєму. Кожен з учасників раунду буде налаштовуватися тільки на перемогу. Прохідних матчів точно не буде - очікуємо важку боротьбу за вихід у фінал.
 
 
- Гравці і тренерський штаб донеччан відзначали, що одним з факторів успіху в Броварах була підтримка трибун ...
 
- Так, дійсно, фанати «Донбасу» створюють відмінну атмосферу на всіх матчах, тому особливо приємно повідомити, що наша команда не залишиться без підтримки в Кракові - хлопці з України приїдуть «повболівати» за наш клуб. Фанати «Донбасу» вже відомі в Україні, і тепер у них в черговий раз з'явиться можливість показати себе на міжнародній арені.
Хочу звернутися до всіх нашим уболівальникам - ми вдячні вам за підтримку. Ваша віра в команду мотивує сміливо йти до нових перемог. Всіх любителів хокею закликаю дивитися трансляції матчів третього раунду Континентального кубка-2020 на ефірі телеканалу XSPORT.
 
Нагадаємо, що паралельна Група Е розміститься в датському Военсі. Учасники турніру - місцевий «Сендерюске», угорський «Ференцварош», британський «Ноттінгем» і французький «Ам'єн».
 
У Фінал турніру вийдуть по дві кращі команди від кожної півфінальній групи.
 
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.