Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 21 жовтня 2019, 15:08
8072
4

Донбас по буллітам обіграв Мого і посів перше місце в групі

Український клуб пробився в третій етап Континентального кубка IIHF

| Оновлено 21 жовтня 2019, 15:08
8072
4
Донбас по буллітам обіграв Мого і посів перше місце в групі
Донецький «Донбас» виграв домашній турнір другого етапу Континентального кубка IIHF. У Броварах грали команди групи С. Після двох турів лідерами були «Донбас» і латвійський «Мого». Зустріч між ними і відповіла на питання: хто вийде в 3-й раунд.
 
Перший період пройшов за невеликої переваги господарів, проте глядачі на трибунах «Терміналу» закинутих шайб не побачили. У другому наша команда заробила вилучення, і, як не дивно, це пішло на користь - Матерухін обікрав голкіпера «Мого» і забив гол у порожні ворота.
 
 
Після цього латвійська команда відчутно додала, хоча наша оборона зіграла надійно. Проте в третій двадцятихвилинці «Мого», здавалося, дотиснув підопічних Сергія Вітера. Ми грали без травмованого Белухіна, і суперники в більшості спершу зрівняли рахунок, а потім і вийшли вперед. Грати залишалося менше 4-х хвилин, але цього «Донбасу» вистачило, щоб врятувати гру! Не обійшлося без везіння. Васильєв віддав пас уздовж борта за ворота, але шайба несподівано зрикошетила і вилетіла на п'ятачок. Голкіпер дивився в іншу сторону, зате зорієнтувався Мазур, який пробив в ближній кут - 2:2.
 
Овертайм (проводився у форматі «3 на 3») вийшов емоційним, напруженим, але «сухим». А в серії післяматчевих буллітів прекрасно грав наш воротар Горячевських, який відбив 4 кидки - ще один прийшовся в поперечину. Ну а лаври героя з ним по праву розділив Васильєв, який реалізував свою спробу - 3:2!
 
«Донбас» вийшов у третій раунд Континентального кубка IIHF. Матчі в групі F пройдуть 15-17 листопада в Кракові. Суперниками української команди будуть казахстанський «Бейбарис», польська «Краковія» і білоруський «Нєман».
 
Континентальний кубок. Група С. 3-й тур.
 
«Донбас» - «Мого» - 2: 2 (по буллітам - 3: 2)
 
Шайби: 1:0 - Матерухін (Белухин, в меншості), 21:23; 1:1 - Демітерс (Желубовскіс, Ліпсбергс, в більшості), 52:45; 1:2 - Я. Озолінс (Савіелс), 56:24; 2:2 - Мазур (Васильєв), 57:40.
 
Післяматчеві буліти: 1:0 (Васильєв).
 
«Донбас»: Горячевських (Дьяченко); Жовнір - Яковлєв, Вілсон - Большаков, Сильницький - Романенко, Пангелов-Юлдашев - Каменьков; Лялька - Захаров (К) - Никифоров, Матерухін - Белухин - Васильєв, Мазур - Коренчук - Подзіньш, Мостовий - Рибчик - Карпенко.
 
«Мого»: Казановс (Анцс); Ліпсбергс - Демітерс (К), Лавреновс - Колесніковс, Костюкс - Бакановс, Савіелс - Логінс; Зіемінс - К. Озолінс; Курміс - Грічінскіс - Желубовскіс; Панкевіцс - Я. Озолінс - Масловскіс, Хомяковс - Опелтс - Мамоновс.
 
Льодова арена: «Термінал» (Бровари).
Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони
Футбол | 10 травня 2024, 07:01 2
Гранд Європи може відмовитися від лідерів заради української зірки Жирони

«Атлетіко» Мадрид хоче підписати Артема Довбика і може розпрощатися з Моратою та Депаєм

ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком
Бокс | 09 травня 2024, 14:22 2
ФОТО. Який вигляд мав Ф'юрі перед боєм з Нганну і перед поєдинком з Усиком

Тайсон набагато краще підготувався до бою з українцем

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
euro2012_za_2012euro
Третий раунд. 15 – 17 ноября:
Группа Е (Военс, Дания): «Ноттингем» (Великобритания), «Амьен» (Франция), «Сеннерйюск» (Военс, Дания), победитель группы D - «Ференцварош» (Будапешт, Венгрия).
Группа F (Краков, Польша): «Бейбарыс» (Атырау, Казахстан), «Неман» (Гродно, Беларусь), «Краковия» (Краков, Польша), победитель группы C - «ДОНБАСС» (Донецк, Украина),
По две лучшие команды из групп Е и F ВЫХОДЯТ В ФИНАЛ. 10 – 12 января.
ТРУДНО БУДЕТ ПОПАСТЬ В ФИНАЛ. НО БУДЕМ ВЕРИТЬ..
euro2012_za_2012euro
История начинается раньше:
ХК ДОНБАСС
Обладатель Континентального кубка IIHF 2013.
Серебряный призёр Континентального кубка IIHF 2014.
Бронзовый призёр Континентального кубка IIHF 2012
Vlad Rasevski
Другий раз в історії Донбас вийшов до другого раунда - це вже досягнення - позмагатися із поляками, казахами і білорусами за дві путівки до фіналу буде круто!!!
ternow
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил