Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 12 жовтня 2021, 03:55
3061
4

Символічна збірна 13-го туру УПЛ

Найкращі гравці минулого туру за версією Sport.ua

| Оновлено 12 жовтня 2021, 03:55
3061
4
Символічна збірна 13-го туру УПЛ
ФК Динамо Київ. Денис Попов
Відбулися матчі 13-го туру української Прем'єр-ліги. Sport.ua представляє символічну збірну за підсумками минулого туру.
 
Воротар:
 
Юрій Паньків, «Олександрія». Досвідчений український воротар, якому 3-го листопада виповнилося 35 років, зіграв впевнено, чим допоміг своїй команді здобути домашню перемогу над «Маріуполем» (3:1).
 
Захисники:
 
Денис Фаворов, «Десна». Можливо, це і не найвдаліший матч Дениса, але саме після його удару в матчі з «Ворсклою» Резник відбив м'яч перед собою, а Імереков добив круглого у сітку. Гол став єдиним в матчі і переможним для «Десни».
 
Денис Попов, «Динамо». Попов відмінно зіграв у центрі оборони, враховуючи, що кияни грали в меншості з 35-ї хвилини. Більш того, захисник відзначився своїм першим голом в УПЛ, вразивши ворота «Львова» на 91-й хвилині зустрічі.
 
Давид Хочолава, «Шахтар». «Карпати» нічого не змогли вдіяти з напіврезервним складом «гірників». Хочолава, який в цьому сезоні нечасто з'являється на полі, був надійним.
 
Віталій Миколенко, «Динамо». 20-річний Миколенко, визнаний кращим гравцем «Динамо» в жовтні, продовжує прогресувати і грає не по роках зріло.
 
Півзахисники:
 
Тете, «Шахтар». 19-річний бразилець став однією з найдорожчих покупок «гірників» останнім часом — за нього «Шахтар» віддав €15 мільйонів. Тете поки тільки адаптується до гри донецької команди, але його постріл у верхній кут воріт «Карпат», після якого рахунок став 3:0, був дуже хорошим.
 
Павло Оріховський, «Колос». Відмінним ударом зі штрафного відправив м'яч у ворота «Олімпіка» на 70-й хвилині зустрічі, зробивши рахунок 1:1. Але «Колос» пропустив від Балашова за кілька хвилин до фінального свистка і упустив нічию.
 
Микола Шапаренко, «Динамо». Після вилучення Сидорчука вже в першому таймі матчу зі «Львовом», обсяг роботи у 21-річного українського півзахисника виріс. Втім, Шапаренко добре впорався зі своєю роботою. Більш того, саме він відкрив рахунок на 11-й хвилині зустрічі і мав ще кілька небезпечних моментів.
 
Богдан Ледньов, «Зоря». 21-річний український гравець провів відмінний поєдинок проти «Дніпра-1». Ледньов багато загострював, а на 83-й хвилині зустрічі точним ударом з пенальті встановив остаточний рахунок в матчі — 4:1.
 
Нападники:
 
Кирило Ковалець, «Олександрія». 26-річний український футболіст, по суті, «зробив різницю» в поєдинку з «Маріуполем». На 55-й хвилині зустрічі Ковалець віддав результативну передачу на Безбородька, а на 57-й сам вразив ворота після точного пасу Лучкевича. Після 0:2 «Маріуполю» було важко прийти в себе.
 
Владислав Кабаєв, «Зоря». Швидкий гол Кабаєва на 2-й хвилині поєдинку з «Дніпром-1» багато в чому визначив хід матчу. Був у Кабаєва і ще один хороший шанс забити, але з його ударом впорався голкіпер Юрчук.
 
 
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
philosoraptor_lg Philosoraptor
Леднев? Ахах, провальный матч для Богдана. Кочергин, Иванисеня, Тымчик и то больше заслужили.
Но как же не хайпануть, да, автор?
philosoraptor_lg Philosoraptor
Ааа, так на картинке еще и Лунев вместо Леднева ))) Даа, у кого-то жесткий бодун.
wicker
З воротніком не згідний підківка був "найкращий" у турі.....
Юрий Бойко
Так лунев или леднев? Какой сайт, такая и сборная