Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 04 листопада 2019, 12:02
23378
111

Динамо в меншості не зазнало проблем в матчі проти Львова

Кияни, як і в першому колі, розгромили львівський клуб

| Оновлено 04 листопада 2019, 12:02
23378
111
Динамо в меншості не зазнало проблем в матчі проти Львова
twitter.com/DynamoKyiv

Після попереднього поєдинку «Динамо» та «Львова», який відбувся на початку серпня, в складах обох команд відбулися зміни на тренерському містку. Причому «синьо-золоті» вже двічі пережили зміну наставника. У вересні «Львів» очолив Володимир Мазяр, при якому «містяни» так і не здобули жодної перемоги. Кубкова поразка від першолігового «Миная» змусила керівництво львівського колективу відправити у відставку Мазяра, а кризовим менеджером був призначений Єгіше Мелікян.

Дебютувати вірменському фахівцю біля керма «синьо-золотих» належало в Києві в поєдинку проти нестабільного, але від цього не менш небезпечного «Динамо». Дещо несподіваним став вихід в стартовому складі львів'ян Микити Татаркова, який тільки-но приєднався до «синьо-золотих». Тренерський штаб «Динамо» обійшовся без експериментів і виставив на гру практично всіх ключових футболістів.

Кияни без розкачки організували тиск на штрафну суперників, швидкими переміщеннями вносячи нервозність в захисні побудови львів'ян. І якщо удару Циганкова трохи забракло влучності, то незабаром ефектна комбінація господарів поля завершилася результативним ударом. Його завдав Шапаренко, котрий головою відправив м'яч у ворота після навісу у виконанні Миколенка. Ще до закінчення першої двадцятихвилинки Шапаренко міг оформити дубль, але другий удар головою у нього не вийшов.

Кияни продовжили натиск, хоч вже і з дещо меншим напором, а у гостей контргра абсолютно не йшла. Зовсім погані справи «Львова» стали, коли Приймак в штрафному штовхнув у спину Соля, і арбітр вказав на 11-тиметрову позначку. Пенальті холоднокровним ударом реалізував Циганков.

«Динамо» володіло ситуацією на полі, гра легко давалася «біло-синім». І тут проблеми для своєї команди на рівному місці придумав Сидорчук. Півзахисник грубо зіграв в центрі поля і отримав від арбітра жовту картку, яка для нього виявилася другою. Цією своєю дією Сидорчук додав головного болю тренерському штабу киян, якому належить вирішувати, кого ставити в центральній лінії на матч з «Шахтарем». Сидорчук зіграти точно не зможе. Шепелєв, який чекає рішення КДК, цілком ймовірно, теж залишиться поза грою. Не відомо, чи відновиться до принципового протистояння Буяльський. Благо, хоч Гармаш уникнув попередження, яке могло б спричинити за собою дискваліфікацію.

Але повернемося до зустрічі на НСК «Олімпійський». У другому таймі на полі змін не відбулося: кияни в меншості не залишали суперникам надію на сприятливий для них результат матчу. Господарі поля не раз були близькі до взяття воріт, але зуміли відсвяткувати успіх ще двічі. До розгромного рахунок довів Бесєдін, котрий зіграв на добиванні після удару Циганкова. А в компенсований час м'яч гарматним ударом у сітку увігнав Попов, який забиває у другому поєдинку поспіль.

Перед дуеллю з «Шахтарем» киян чекає непростий виїзд до Копенгагена на матч Ліги Європи. «Львів» в наступному турі прийматиме «Ворсклу», яка також переживає кризові часи.

Українська Прем'єр-ліга. 13 тур.

«Динамо» - «Львів» - 4:0

Микола Шапаренко (11), Віктор Циганков (30, з пенальті), Артем Бесєдін (82), Денис Попов (91)

Сергій Сидорчук (16) - Владислав Приймак (29), Мартан (54), Ігор Гончар (84)

Сергій Сидорчук (35, друга жовта картка)

«Динамо»: Георгій Бущан, Віталій Миколенко, Артем Шабанов, Денис Попов, Олександр Караваєв, Сергій Сидорчук, Микола Шапаренко, Денис Гармаш (Олександр Андрієвський, 83), Карлос Де Пена (Артем Бесєдін, 76), Фран Соль (Беньямін Вербич, 46), Віктор Циганков

«Львів»: Богдан Сарнавський, Антон Братков (Педро, 46), Мартан, Сергій Борзенко, Ігор Гончар, Владислав Приймак, Сабіно, Микита Татарков, Ярослав Богунов (Велвес, 71), Шина (Феліпе, 85), Пернамбуко.

Арбітр: Анатолій Абдула (Харків).

Стадіон «Олімпійський» (Київ)

ДИНАМО - ЛЬВІВ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт
Футбол | 29 березня 2024, 05:29 0
У матчі відбору до Євро-2024 Україна – Ісландія зіграв великий коефіцієнт

Підопічні Сергія Реброва обіграли ісландців з рахунком 2:1 та вийшли на чемпіонат Європи

ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів
Футбол | 29 березня 2024, 14:09 2
ОФІЦІЙНО. Матч Оболонь – Шахтар відбудеться без глядачів

Квитки, придбані на цей поєдинок, можна буде обміняти на 2 домашні матчі «біло-зелених»

Коментарі 111
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Sunrise
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Анатолий Власович
Попов как в сборной на ЧМ начал забивать.
Андрей Абзонь
Попова нужно первым запасным на евро брать.
kino
І десь далеко в глибокій .опі, заплакав маленький фекал..
Юра Вареник
Жаль Цитиашвили шанс не дают себя проявить
Kevko
На поле выходит совершенно бесполезный Гармаш. А Цитаишвили продолжает сидеть на лавке, даже в играх с такими "грандами" как Львов
симон петлюра
Динамо после зимы будет очень сильным клубом а сейчас команду строят на следущий сезон и не важно будет кто займет 1 или 2 место + чемпионат Европы все хотят попасть и поиграть и топ клубы не за горами
Юра Вареник
Фк Львов это не команда . Это дно !
SKIF1927
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Miroslav1981
Михо подтянул команду физически, отсюда и результаты.. команда включает высокий прессинг, давит, когда надо все отходят назад, когда надо все играют впереди (голы Шабанова, Попова тому подтверждение) короч смотрим, болеем, сопереживаем.
OKs100
Денис уже забивает в каждом матче. Под конец сезона на его счету должно быть 10-15 голов. Неплохо как для защитника.
Андрей Овчаренко
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
artemshepit
Пятов попросив видалити, щоб не грав з шахтою. Нафіга воротарю збірної наступні переживання?
jekаfunny
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Ace Ventura
Михайличенко хороший тренер! Чем дальше, тем больше видно, что команда потихоньку улучшается! игроков бы еще продали легионеров слабых, как Соль, Кадар, Родпигес и т.д. Потому что от них больше вреда, чем пользы! Молодые есть же топовые игроки! Там еще Цитаишвили есть. Еще в арендах Супряги, Русины и т.д. Эти игроки хорошие, не опытные, но нужно им давать шанс и они будут лучше и лучше играть! Попов например и Кадар - это небо и земля! Попов в раз 100 лучше по всем параметрам! Почему играло это дно Кадар и столько привозил, а вышел Попов и 0 пропущенных и Динамо выиграет и еще защитник забивает! От баласта команде нужно избавляться! И мне кажется, что если и покупать игроков, то нужно это делать в Латинской Америке! То бишь там можно найти молодого топового игрока за 20 миллионов и смотреть по Сборным Латинской Америки и потом этого игрока можно продать с Динамо в Европу за 40 миллионов! То бишь если искать в Европе игроков, то молодые топовые игроки будут стоить 40 миллионов, а в Латинской Америке такие же игроки топовые по всем скилам стоят 20 миллионов. И в Латинской Америке хорошие игроки тем, что они техничные и очень креативные. Оторвать там такого игрока, как Месси или Агуеро, или Кавани, Пеле, Мародона, Рональдиньо, Неймар, и т.д. Только вцепить его молодым и он будет, как трамплин Динамо использовать для Евро топов. И Линамо будет с топовым игроком и потом продаст его дороже! И нужно вкладывать больше денег в свои академии и школы и набирать лучших тренеров и персонал и инфраструктуру топовую делать и это потом начнет приносить хорошие плоды и для УПЛ клубов продавать и по всему миру их продавать!
zhyr
А де синій дівся? Хочеться почитати новини, як там найкраший клуб поступово йде до завоювання титулів.
Kherson384
Денис молодчага!
ВВВ
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил