Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 03 листопада 2019, 21:57
35212
17

Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Франу Солю весь час чогось не вистачає»

Головний тренер «Динамо» зазначив, що «Львів» не створив особливого опору

| Оновлено 03 листопада 2019, 21:57
35212
17
Олексій МИХАЙЛИЧЕНКО: «Франу Солю весь час чогось не вистачає»
dynamo.kiev.ua. Олексій Михайличенко
Головний тренер «Динамо» Олексій Михайличенко прокоментував перемогу в матчі 13-го туру Прем'єр-ліги проти «Львова» (4:0):
 
– Напевно, довго коментувати цю гру немає сенсу, тому що, з одного боку, ми вийшли на матч дуже зарядженими на досягнення результату, завоювання трьох очок. А, з іншого боку, позначилися пертурбації у нашого суперника – зміна головного тренера, і все інше. У підсумку, команда суперника не змогла надати нам опору, наші футболісти були мобільнішими, швидше, перевершували своїх опонентів в індивідуальній майстерності. Навіть після того, як ми залишилися вдесятьох, гра проходила під нашу диктовку. Звичайно, дуже радий за результат. При цьому фрагментами ми показували хорошу гру. Але в такому матчі отримувати червону картку... Це велика ложка в бочку меду.
 
– Чи можна сказати, що сьогодні «Динамо» здобуло перемогу на класі?
– В якійсь мірі я вже відповів на ваше запитання. Адже я як раз і сказав, то клас гравців нашої команди був набагато вище класу гравців суперника. Це стосується не тільки атаки, але оборони. Граючи вдесятьох, ми, по суті, не дали супернику створити моменти біля наших воріт і при цьому тримали нитки гру в своїх руках.
 
– Бесєдін нарешті забив.
– Це радує. Артем старається. Він виконує величезний обсяг роботи, але форвард повинен забивати. Бесєдін сьогодні це і зробив.
 
– Солю важко підлаштуватися під гру вашої команди. Чому?
– Він ніяк не може намацати до кінця свою гру. Сьогодні важко оцінювати гру Соля, тому що вже в середині першого тайму ми опинилися в меншості, і пішла зовсім інша гра. А до цього на Солі ми заробили пенальті. Фран намагається, та й фізичні кондиції у нього в порядку. Йому весь час чогось не вистачає. Так було в матчі з «Карпатами», коли у нього не пішла гра. Але ми тоді замінили його не тому, що він був поганий. Так само як і сьогодні. В обох цих матчах наші заміни були спрямовані на те, щоб щось змінити в малюнку гри. Опинившись сьогодні вдесятьох і маючи запас у два голи, потрібно було думати, як побудувати гру в меншості. Так що заміна Соля була тактичної. Вилучення змінило всі наші плани на гру. Ми планували зовсім інші заміни. Планували одним футболістам надати ігрову практику, а іншим дати перепочинок. Але, на жаль, що сталося, те сталося.
 
– Не питання, а побажання: зіграйте в четвер з «Копенгагеном» з таким же бажанням і віддачею, як сьогодні!
– Дякуємо! Максимальна віддача повинна бути в будь-якій грі і будь-якому тренуванні. Це один з головних принципів роботи.
 
– Чи прояснилася ситуація з термінами відновлення Буяльського та Кадара?
– Сподіваємося, що наступного тижня вони працюватимуть в загальній групі. Дуже сподіваємося. Але що-небудь передбачати в таких ситуаціях ризиковано. Будь-який нюанс може все змінити.
 
Оцініть матеріал
(129)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 17
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
MaxUa
Похоже Соль это типичный крайний нападающий, задача которого открываться и замыкать передачи. Проблема для Соля в том, что в текущей модели игры Динамо форвард подобного типа не является ключевым элементом. В Динамо сейчас забивает кто угодно, а собственно нападающие забивают меньше, нежели игроки других амплуа в совокупности. Нападающий в Динамо сейчас нужен для той самой черновой работы за которую постоянно хвалят Беседина. В том числе и за отвлечение на него внимания защитников соперника. А то, что он еще и голы забивает, это уже как бонус можно рассматривать.
Akella_147
Всё время ему чего-то не хватает, а перейдет в какой-то условный Андерлехт, станет лучшим бомбардиром
Kevko
Нет смысла как то развернуто анализировать такие матчи. Львов - это не соперник, это группа людей, которые случайно оказались в УПЛ
Mykola_nik
Нащо той Буяльскій і Кадар краще Попов і Шапаренко
Pro100ecspert
Нормального тренера?
Сергей Иванамофф
Одни ищут возможности, а Соль - оправдания. Всех, кто его привел в Динамо - уволить!
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
seregka1991
Про Кадара смешно читать. Надо сразу лечить для трансфера.
Lion
А сколько радости было после его покупки...
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Evgene Boykinyuk
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Деко
Чудак во всех клубах сидел на скамейке запасных и тут лоховское Дтнамо отдало за него шесть лямов! В клубе, который его продал , наверное бухали пару недель.