Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:32
5631
7

Олімпік в більшості обіграв в Києві Дніпро-1

Команда Вісенте Гомеса взяла реванш за поразку в першому колі

| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:32
5631
7
Олімпік в більшості обіграв в Києві Дніпро-1
«Дніпро-1» почав сезон в українській Прем'єр-лізі матчем проти донецького «Олімпіка». Та зустріч відбулася влітку, дніпряни забили 2 швидкі голи (до 9-ї хвилини!). І після гри багато хто заговорив якщо не про медалі чемпіонату, то як мінімум про попадання в першу шістку. Однак після першого кола виявилося, що не все так райдужно у команди Дмитра Михайленка. І своєрідна «зустріч-відповідь» могла дати питання про найближче майбутнє команди в турнірному плані.
 
Глядачі, які запізнилися до початку гри на київському стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського, напевно пошкодували про це. Бо знову матч почався з двох «швидких» м'ячів. Відкривати рахунок зобов'язаний був «Олімпік». Після флангового навісу Євген Пасіч «пірнув рибкою» і пробив головою в кут - але м'яч влучив у штангу і відскочив у поле. Відповідь гостей виявився приголомшуючою. Коркішко пройшов по лівому флангу і виконав подачу до лінії воротарського, а там Когут в дотик переправив м'яч під дальню штангу - 0:1!
 
Однак донеччан цей гол нітрохи не збентежив, і через кілька хвилин вони зрівняли рахунок. Ксьонз виконав подачу в штрафну, і Тейшейра по хитромудрій дузі відправив м'яч у сітку - 1:1. Відзначимо, що це був другий гол француза в сезоні, але забив він у другій грі поспіль! Схоже, Максим набирає форму. Додамо, що 3 з 4-х «гірчичників», зароблених гравцями «Дніпра-1», трапилися з вини саме Тейшейри!
 
Після голу команди трохи оговталися. І стало ясно, що «Олімпік» грає першим номером, а дніпряни мають намір використовувати контратаки і стандарти. Проте, до перерви рахунок не змінювався.
 
Після відновлення гри картина не змінилася, хіба що атаки як однієї, так і іншої команди стали ще гострішими. А в середині тайму затемнення знайшло на Сафронова. Він спершу хапав за труси Тейшейру в середині поля, а буквально через хвилину награв ще на одну жовту картку вже поблизу власного штрафного. Як наслідок - видалення і небезпечний стандарт. Не встиг Сафронов дійти до роздягальні, як Балашов зі штрафного навісив в район дальньої дев'ятки, а Кравчук головою чи не з нульового кута пробив під поперечину - 2:1!
 
Втім, буквально в наступній атаці «Дніпро-1» зумів відігратися! У штрафному «Олімпіка» Гришко та Кринський занадто довго поступалися один одному м'ячем, чим скористався Назаренко. Обікрав суперників і забив гол у порожні ворота - 2:2!
 
На жаль, але в меншості «Дніпро-1» не вистояв. Перевага «Олімпіка» у другій половини гри виглядає беззаперечною: 68:32% по володінню м'ячем, 7:1 по ударам у площину. Донеччани заробили ще один штрафний на лівому фланзі, і знову до м'яча підійшов Балашов. Але на цей раз не став навішувати, а покотив назад, під удар Вантуху. Той гарматним пострілом прошив всю оборону суперника - 3:2!
 
«Дніпро-1» спробував влаштувати фінальний штурм, благо, з урахуванням компенсованого часу у гостей було хвилин 15. Але швидше команда Вісенте Гомеса повинна була збільшувати розрив в рахунку. Вийшовший на заміну Чінеду двічі вибігав практично один на один з голкіпером, але в одному випадку Юрчук зловив м'яч, а в іншому - випередив нігерійця, зігравши на випередження.
 
3:2 - і «Олімпік» наздогнав «Дніпро-1»: у обох команд тепер по 11 очок і вони ділять 8-9-е місця в турнірній таблиці. У наступному турі дніпряни приймають «Зорю», а «олімпійці» зіграють в гостях проти «Колоса».


Українська Прем'єр-ліга. 12-й тур. 

 
«Олімпік» — «Дніпро-1» — 3:2

 Максим Тейшейра (11), Андрій Кравчук (69), Роман Вантух (82) - Ігор Когут (4), Олександр Назаренко (70).

 Владислав Супряга (38), Юрій Вакулко (61), Олександр Сафронов (66), Володимир Польовий (84).

 Олександр Сафронов (68, 2 ЖК).
 
«Олімпік»: Володимир Кринський - Євген Цимбалюк, Дмитро Гришко, Роман Вантух, Павло Лук'янчук - Павло Ксьонз, Сергій Політило, Андрій Кравчук, Максим Тейшейра, Євген Пасіч (Жоффрей Чінеду, 78) - Шахаб Захеді (Віталій Балашов, 62).
 
«Дніпро-1»: Валерій Юрчук - Максим Лопиренок, Олександр Сафронов, Володимир Польовий, Сергій Логінов - Сергій Кравченко (Юрій Вакулко, 46), Арсеній Батагов (Олександр Назаренко, 67), Сергій Булеца (Владислав Шаповал, 71), Ігор Когут , Дмитро Коркішко - Владислав Супряга.
 
Стадіон: «Динамо» ім. В. Лобановського (Київ).
 
Арбітр: Євген Арановський (Київ).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди
Футбол | 19 квітня 2024, 14:23 13
Омбудсмен просить Шевченка вжити заходів щодо члена своєї команди

Скандал за участі Олександра Шевченка та Євгенії Сагайдак отримав продовження

Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку
Футбол | 18 квітня 2024, 22:54 10
Як це можливо? Воротар отримав дві жовті, але продовжив матч єврокубку

Мартінес дістав арбітра своїми витівками, але виграв серію пенальті

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Олександр Жарчинський
Суркісня - подивіться в який футбол сьогодні грав Олімпік Вісенте Гомеса. і порівняй з тим,як мучилось Динамо Михайличенка з Копенгагеном. такого тренера прос**ли...
Kevko
Команды играли в футбол. Было интересно смотреть.
Олимпик стал играть заметно лучше. Видим значение тренера.
Днепр старался. Но прогресса в игре пока не видно.
Fangold
Днепр что в желтой форме играл??? Ужас
Сергей Долина
Пока тренером будет Михайленко, никаких сдвигов в лучшую сторону не произойдет.
Николай
У Олимпика было не на одного игрока больше, а на два: Арановский тоже играл за Олимпик. В третий забитый мяч со штрафного Олимпиком свою лепту он тоже внес - вместо карточки за симуляцию игроку хозяев, назначает штрафной в сторону ворот Днепра...
Ruud
да, с такими результатами Днепру нужно опять готовиться к первой лиге