Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:53
12898
7

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Ми дуже слабкі для УПЛ»

Головний тренер «Дніпра-1» – про поразку від «Олімпіка»

| Оновлено 26 жовтня 2019, 20:53
12898
7
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Ми дуже слабкі для УПЛ»
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко
Наставник «Дніпра-1» Дмитро Михайленко прокоментував поразку від донецького «Олімпіка» (2:3) в матчі 12-го туру української Прем'єр-ліги.
 
— Дмитро Станіславович, ваші враження від гри?
— Емоційна вийшла гра. Ми налаштовувалися на інший результат, і гра почалася для нас цілком нормально, але правда зараз така, що ми, дійсно, дуже слабкі для УПЛ. Нам треба додавати і тут вихід тільки один – більше працювати, особливо молоді, адже матчі показують, що рівень Прем’єр –ліги дуже важкий.
 
— Вилучення Сафронова – це проблема Сафронова, чи проблема суддівства?
— Ні, вилучення Сафронова – це проблема Сафронова, звичайно. Мені здається, він і при першій жовтій картці занадто агресивно діяв, і мені важко пояснити його рішення. Скоріш за все, він не бачив гравця, який вибігав у нього зі спини, тому такий жорсткий фол був. Так що там червона картка абсолютно заслужена.
 
— Пропущені м’ячі – це наслідок того, що грали у меншості?
— Два – точно. Хоча вони були забиті зі стандартів, і там можна було зіграти значно краще. Особливо це стосується ситуації з другим голом, коли гравець «Олімпіка» забив головою, а третій м’яч у наші ворота – це хороше виконання, і там говорити про винуватців важко. Але є факт, що ми два м’ячі пропустили зі стандартів, коли грали у десятьох.
Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
jwls1914
По-крайней мере, ищет проблему в себе и в своей команде, а не спихивает все на случайность, невезение или судейство. Респект за это
MaxUa
"мы, действительно, слишком слабы для УПЛ"
Почему? Днепр1 команда уровня Колоса и по силе это типичная команда второй шестерки. В упл минимум половина таких команд как Днепр1.
Kevko
У Днепра очевидные проблемы с качеством состава. Большая группа молодежи плюс группа очень возрастных игроков. От "ветеранов" ожидать уже нечего, это в принципе невостребованные в других командах игроки. От молодежи ждут прогресса, но он особо не выявляется, в частности у Супряги, Булецы, Сафронова (чемпионы в молодежке).
kvlad200760
Як на мене то тільки другий сезон в УПЛ стане показовим як для Дніпра так і для Колоса. В другому сезоні стане зрозуміло чидійсно тренери Михайленко та Костишин є справжніми перспективними тренерами а гравці дійсно прогресують чи вихід до УПЛ то випадковість і недостатній рівень інших команд.Для прикладу наведу Десну-вона не є "ветераном " в УПЛ,тільки пара сезонів,а вже серед лідерів УПЛ і бореться за право грати на еврокубки.Ну а Рябоконь довів що він є кваліфікований тренер досить високого рівня,принаймі вищого ніж у декількох тренерів УПЛ.
Lucky Lucky
А сами молодые футболисты давече рассказывали про то, что они будут в шестёрке, а после ЧМ распинались, что будут очень сильно пылить в УПЛ. Реальность такова, что особо то пылить они и не в состоянии и ребята эти,как и сама победа - очень сильно переоценена. В молодёжке все винят Ротаня, но не видят того, что с той же Эстонией кривоножки умудрились запороть массу моментов и не Ротань их должен учить реализовывать.
ihor7003
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
delta475
хорошо бы не становиться фарм клубом, обыгрывать игроков для других это похвально но результат делать необходимо сегодня и сейчас,собственное нападение беззубое с красивыми прическами,покупайте в Африке,Австралии,Антарктиде но точечно штук одиннадцать