Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 26 жовтня 2019, 14:07
3071
0

Маріуполь – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Спроба скоротити відставання від п'ятого рядка в важких психологічних умовах

| Оновлено 26 жовтня 2019, 14:07
3071
0
Маріуполь – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Колос Ковалівка
Черговий сезон Української Прем'єр-ліги подолав свій перший етап розіграшу. Але не кожна з команд може похизуватися досягненнями на стартовому етапі. Урочисте право відкривати вирішальний відрізок перед поділом участників турніру на «шістки» отримали колективи, які знаходяться по різні боки в безпосередній близькості до екватора турнірної таблиці.
 
Перелік матчів дванадцятого туру буде відкривати поєдинок «Маріуполя» і «Колоса» з села Ковалівка, які не мали необхідності брати участь в єврокубках посеред тижня. Колективи Олександра Бабича і Руслана Костишина зустрінуться на полі стадіону ім. В.С. Бойка в місті на узбережжі Азовського моря.
 
Дуже неоднозначний виступ даних команд супроводжував першу частину сезону. У ролі дебютанта «елітної» дивізіону, «Колос» зумів змусити флагманів українського футболу потіснитися у верхній частині турнірної таблиці. Мав місце період, коли ковалівці перебували на незначній відстані від беззаперечного лідера гонитви за чемпіонським титулом – донецького «Шахтаря». Однак, колектив Костишина-старшого мав серйозні труднощі у серпні 2019 року, зумівши за календарний місяць набрати лише 4 очки в п'яти офіційних поєдинках. Невдалими вийшли також протистояння «Колоса» з грандами українського футболу. Чотири і шість сухих м'ячів від «Динамо» і «Шахтаря» відповідно, відкинули «колосків» в проміжну зону між «шістками» якраз перед завершенням першого етапу УПЛ.
 
І що вже говорити про колектив Олександра Бабича, від якого, як від повноправного кандидата на представлення України на груповому етапі Ліги Європи, очікували побачити гідну гру на старті сезону. Але виліт з єврокубків від нідерландського «АЗ» Алкмаар підірвав психологічний стан гравців «Маріуполя», в результаті чого приазовці були змушені тривалий час поневірятися між командами з нижньої частини турнірної таблиці, за підсумками минулих одинадцяти турів посівши сьому позицію.
 
Крім усього іншого, «Колос» і «Маріуполь» мають ще однне невдале досягнення на цей момент. Результативність команд залишає бажати кращого, а за цим показником учасники майбутньої зустрічі знаходяться на рівні львівських «Карпат» і дніпровського «Дніпра-1» – по дев'ять забитих м'ячів з кожної зі сторін. До слова, луганська «Зоря» зуміла на один раз більше вразити ворота суперників, ніж її прямі конкуренти в боротьбі за п'яту сходинку разом.
 
Матч в першому колі розіграшу поточного сезону став першою зустріччю для «Колоса» в найвищому футбольному дивізіоні України. Гра на полі стадіону «Оболонь-Арена» в Києві, де тимчасово проводить свої домашні поєдинки команда з Ковалівки, завершилася вольовою перемогою господарів з рахунком 2:1, яку забезпечили влучні удари Євгена Смирного і Віталія Гавриша.
 
Арбітром поєдинку був призначений 43-річний Юрій Можаровський з міста Львів. У поточному сезоні національної першості він провів два поєдинки, які відзначилися «гарантованими» чотирма картками на адресу гравців команд-учасниць. Призначення пенальті в матчах за участю Можаровського – велика рідкість. Крім того, поєдинки «Маріуполя» і «Колоса» роботою досвідченого рефері раніше в цьому сезоні відзначені не були.
 
Орієнтовні склади:
 
«Маріуполь»: Гальчук – Тищенко, Дава, Чоботенко, Кирюханцев – Федорчук, Танковський – Горбунов, Мишньов, Чурко – Топалов.
 
«Колос»: Яшков – Мигунов, Парамонов, Рябов, Сахневич – Мілько – Д. Костишин, Волков, Смирний, Ільїн – Нехтій.

26 жовтня, суббота

«Маріуполь» — «Колос»
Маріуполь. ім. В.С. Бойко. 14:00
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 2»
МАРІУПОЛЬ — КОЛОС. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Юрій Можаровський (Львів)
Прогноз Sport.ua — 1:0
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.