Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 10 жовтня 2019, 20:48
11895
13

Румунія - Україна. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021 U-21

Господарі прагнуть реваншу, гості можуть цим скористатися

| Оновлено 10 жовтня 2019, 20:48
11895
13
Румунія - Україна. Прогноз і анонс на матч відбору на Євро-2021 U-21
УАФ
10 жовтня збірна України U-21 проведе виїзний матч відбору Євро-2021. Суперником команди Руслана Ротаня стане Румунія, матч буде зіграний в місті Плоєшті на стадіоні «Іліє Оане», початок о 20:30 по Києву.
 
Українська молодіжка встигла зіграти вже два матчі, набравши три очки. Після безглуздої поразки від Фінляндії (0:2), «синьо-жовті» відігралися на Мальті (4:0) і трохи заспокоїли уболівальників, які були шоковані результатом першого матчу в Запоріжжі.
 
Нагадаємо, до команди U-21 входить досить багато молодих і перспективних футболістів, які регулярно грають або грали в УПЛ (Русин, Ледньов, Шапаренко, Смирний, Чеберко і т.д.), також недавно туди додалися ще й чемпіони світу з команди U-20 (Супряга, Конопля, Попов, Бондар, Цітаішвілі). Очікування максимально високі, будь-яка невдача викличе хвилю критики.
 
Румуни поки що зіграли всього одну зустріч, програвши на виїзді данцям. На даний момент тільки Данія не втрачала очок в нашій групі (шостий учасник - Північна Ірландія), але зіграла при цьому один поєдинок. Уже зараз зрозуміло, що боротьба в групі буде максимально затятою, команди рівні.
 
Що стосується втрат перед матчем, то Руслан Ротань не зможе розраховувати на Владислава Бабогло з «Олександрії», у 20-річного захисника пошкодження м'яза.
 
Майбутнє протистояння також цікаве тим, що в березні 2018 року в останньому поєдинку еліт-раунду відбору до Євро-2018 (U-19) ці ж румунські футболісти програли юнацькій збірній України U-19 і віддали їй пропуск у фінальний раунд змагань. Більш того, той матч також відбувся в Плоєшті.
 
До кінця року команда Ротаня зіграє ще один матч відбору. 15 листопада молодіжна збірна прийме Данію. У румунів будуть ще два домашні матчі: Північна Ірландія (14.10) і Фінляндія (14.11).
 
Нагадуємо, що на Євро пройде лідер групи і найкраща друга команда з 9 груп. Решта вісім других команд братимуть участь в плей-оф, де будуть розіграні ще 4 путівки. Ще два учасники відомі з початку, це господарі турніру: Угорщина і Словенія.
 
Орієнтовний склад збірної України U-21: Білик - Дубінчак, Попов, Бондар, Конопля, Чеберко, Алібеков, Шапаренко, Топалов, Ледньов, Русин.
 
10 жовтня, четвер

Румунія – Україна
Плоєшті. «Стадіонул Іліє Оане». 20:30
ТБ-трансляція не передбачена
РУМУНІЯ  УКРАЇНА. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Бартош Франковскі (Польща)
Прогноз Sport.ua — 1:2
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Деко
ТВ-трансляция не предусмотрена!!!! Я просто охреневаю от наших так называемых "спортивных" каналов!!!
StrikeX
Ппц, як можна не показати таку гру на ТВ?
Robert Monroe
У румын традиционно сильная молодёжь. У нас состав тоже очень сильный, но тренер не способен нормально поставить игру. Учитывая, что мы дома умудрились проиграть Северной Ирландии, позитивных прогнозов давать не приходится. И да, спасибо за отсутствие трансляции. Наверное, трансляция молодёжки оказалась слишком дорогой для бедного Ахметова.
Kevko
Почему нет трансляции? Кто то из СМИ объяснит ситуацию?
Dre
Ні трансляції.
Ні нормального тренера.
Одна надія на наших футболістів!
Віримо в перемогу!
common_sense
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Виталий Грин
вот сопка на румынский канал
sop://185.122.59.8:3912/265412
или тут:
http://allfootballvideo.com/digi-sport-1
sahka1981
Прямая трансляция сегодняшнего матча, который начнется в 20:30 по киевскому времени, будет на румынском канале Digi Sport