Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 жовтня 2019, 15:09
3642
0

Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Грати, всупереч чуткам

| Оновлено 05 жовтня 2019, 15:09
3642
0
Львів – Зоря. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ПФК Львів

Матчі луганської та львівської команд - незалежно від того, «Карпати» це, або, як в даному випадку, «містяни», завжди відрізнялися завидною завзятістю та непередбачуваністю. У сучасній історії поєдинків ПФК «Львів» і «Зорі» долю зустрічі, як правило, вирішувала перевага в один гол. Так було двічі. А ось три нульові нічиї говорять про характер цих протистоянь найбільш показово. Чи чекати подібного від майбутнього матчу? У світлі турнірного розриву між командами, в ранг фаворита логічніше було б звести луганську команду. Не додає оптимізму львівським уболівальникам і чутки про можливе зникнення львівського колективу з футбольної карти України... Але, поки чутки не підтверджуються конкретними фактами, у гравців було і залишається одне завдання - виходити на поле і поповнювати і без того мізерний запас очок.

На жаль, не поповнився він і в попередньому турі, в якому «золоті леви» протистояли на виїзді «Олександрії». Хоча гру львів'яни, незважаючи на кадрові втрати, показали досить симпатичну. У тому матчі команді Володимира Мазяра довелося діяти без чотирьох важливих виконавців. Так, дискваліфікації відбували Альваро, Шина та Гончар. У суботньому поєдинку, з великою часткою ймовірності, можна очікувати їх повернення. Також відновився після травми Приймак, який в п'ятницю вже зіграв за «дубль».

Дещо інша ситуація у «Зорі». Після розгрому «Олімпіка» луганчани перебувають у відмінному настрої. Додає оптимізму і новини про те, що пустішає лазарет: Дмитро Хомченовський та Максим Луньов вже тренуються в загальній групі і вже скоро можуть додати варіативності в грі на флангах (обидва готові взяти безпосередню участь в поєдинку на «Україні»). Хомченовський в цьому сезоні неодноразово з'являвся в основному складі, а ось Луньов непогано справлявся з роллю «джокера». Мабуть, що саме різкого посилення по ходу зустрічі не вистачає останнім часом команді Віктора Скрипника. Якщо «знекровлений» втратою гравців «Олімпік» таки вдалося зломити в другому таймі, то «Маріуполь» луганчани так і не дотиснули.

Не можна не згадати і турнірну ситуацію. З огляду на щільність по обом полюсам таблиці, кожна з команд, в разі успіху і осічок конкурентів, може зробити значний ривок вгору. Львів'яни все ще не втрачають надій «зачепитися» за першу «шістку», тоді як «Зоря» наполегливо тримається в ешелоні претендентів на медалі. Чия мотивація в підсумку виявиться вагомішою - дізнаємося у суботу ввечері.

Артем ЦИГАНЕНКО

Орієнтовні склади:

ПФК «Львів»: Бандура, Люлька, Братков, Борзенко, Гончар, Мартан, Сабіно, Пернамбуко, Вітор, Шина, Альваро.

«Зоря»: Шевченко, Чеберко, Вернидуб, Абу Ханна, Тимчик, Ледньов, Іванисеня, Кочергін, Юрченко, Кабан, Русин.

5 жовтня, субота

ПФК «Львів» – «Зоря»
Львів. Стадіон «Україна». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ПФК ЛЬВІВ — ЗОРЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Володимир Новохатній (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:3
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.