Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 вересня 2019, 18:48
8194
4

Дніпро-1 – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Безкомпромісна гра за шість очок

| Оновлено 20 вересня 2019, 18:48
8194
4
Дніпро-1 – Карпати. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро 1
В п'ятницю, 20 вересня, поєдинок «Дніпро-1» – «Карпати» відкриє програму восьмого туру української Прем’єр-ліги. Обидві команди набрали однакову кількість балів (по 8) і знаходяться поруч у турнірній таблиці: дніпряни на дев’ятій сходинці, а львів’яни на восьмій. І це означає, що гра обіцяє бути безкомпромісною, за шість очок.
 
Минулого туру «спортклубівці» на виїзді зустрічались з «Олександрією». Матч пройшов за повної переваги господарів поля, дніпряни нічого не змогли запропонувати супернику і поступились з рахунком 0:2. Гра показала, що між «бронзовим» призером минулого чемпіонату і чемпіоном Першої ліги прірва у різниці в класі.
 
Ось як прокоментував поразку своєї команди Дмитро Михайленко: «Ми готувались до іншої гри, розраховували, що вийде в нас щось. Але не судилося: суперник був значно сильнішим. Ми нібито володіли м’ячем, але якихось моментів не створили, тому, мені здається, перемога господарів повністю заслужена. Нам треба рухатись далі та покращувати свою гру»
 
Що ж, дніпрянам нічого не залишається, як перемагати свого наступного суперника, щоб принаймні реабілітуватись перед своїми вболівальниками. Серйозних кадрових проблем напередодні гри у Дмитра Михайленка не має, готуються всі футболісти. В минулому турі повернувся до складу Владислав Супряга, але йому очевидно потрібно набирати форму після травми.
 
Львівські «Карпати» у грі 7-го туру проти «Ворскли» здобули свою другу перемогу в нинішньому чемпіонаті (2:1). Дебют нового наставника «зелено-білих левів» Романа Санжара пройшов успішно. Нарешті львів’яни проявили волю до перемоги, першими пропустивши м’яч, але зуміли переломити хід гри і здобули такі необхідні три очки. Тож «леви» їдуть до Дніпра у гарному настрої, сподіваючись продовжити переможну ходу. У матчі проти «Дніпра-1» не зможе прийняти участь аргентинець Франчіско Ді Франко, він пропустить гру через перебір жовтих карток.
 
Дніпряни з перемінним успіхом грають у «рідних стінах», з чотирьох домашніх матчів вони виграли два у «Олімпіка» (2:0) і «Колоса» (2:1), та двічі програли «Десні» (0:1) і «Львову» (2:3). «Карпати» з трьох виїздних поєдинках одного разу програли «Шахтарю», здобули перемогу над «Олімпіком» (1:3), та зіграли внічию з «Десною» (0:0).
 
Обидва суперника приблизно рівні за класом команди, але певну перевагу букмекери надають господарям поля.
 
Орієнтовні склади.
 
«Дніпро-1»: Юрчук – Польовий, Гуйє, Логінов, Лопирьонок, Кравченко, Вакулко, Назаренко, Булеца, Чичиков, Супряга.
 
«Карпати»: Підківка – Дубінчак, Халл, Вакуленко, Мартінс, Кльоц, Назарина, Войковіч, Гуцуляк, Бойчук, Понде.
20 вересня, п'ятниця
«Дніпро-1» — «Карпати»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена».19:00
ТБ-трансляція на телеканалі УНІАН
ДНІПРО-1 — КАРПАТИ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Денис Шурман (Київська область)
Прогноз Sport.ua — 2:1
ЗРОБИТИ СТАВКУ
Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korsun_skif
Интересная должна быть игра
ingvar1305
1-3 Карпати Львів...
alex orly
1-3..............!
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил