Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2019, 12:01
12729
23

Дубль Супряги забезпечив Дніпру-1 перемогу над Карпатами

Дніпряни на своєму полі завдали поразки львівському колективу

| Оновлено 21 вересня 2019, 12:01
12729
23
Дубль Супряги забезпечив Дніпру-1 перемогу над Карпатами
СК Дніпро-1

Порівняно з минулим туром головний тренер  «Дніпра-1» Дмитро Михайленко, який свого часу керував діями і «Дніпра», зробив мінімальні зміни у стартовому складі. Замість Шаповала, Куліша, Вакулка та Коркішка на поле вийшли Сніжко, Когут, Сафронов та Польовий. Щодо складу «Карпат», то замість Назарини, Ді Франко, Гуцуляка у гру вступили  Ковтун, Якимець та Бойчук.

Перша в історії зустрічей суперників гра розпочалася активніше зі сторони гостей, але після удару Понде м’яч влучив у штангу воріт господарів поля. Згодом лівий захисник Дубінчак зробив флангову передачу, але воротар «Дніпра-1» Юрчук зіграв надійно, перевівши м’яч на кутовий. Господарі поля також активно  організовували свої атаки, але ударам  Назаренка та Логінова бракувало влучності.

Міг відзначитися досвідчений Чичиков, але захисник «Карпат» ліквідував загрозу. І все ж, в середині тайму господарі поля відкрили рахунок. Після  рейду лівим флангом у виконанні Назаренка м’яч потрапив до 19-річого Супряги, який холоднокровно пробив в рамку воріт  - 1:0.  Згодом міг відзначитися і сам Чичиков, але Ковтун встиг заблокувати удар суперника.

На початку другого тайму «Карпати» могли відновити рівновагу у матчі, але Юрчук зумів парирувати удар люксембургця Мартінса. Гра і надалі проходила у жорсткій боротьбі і до небезпечних моментів біля обох воріт справа доходила нечасто.

В середині другої половини зустрічі удача знову посміхнулася господарям поля. У результаті протиборства Кльоц на думку арбітра Шурмана порушив правила у штрафному проти Супряги і сам потерпілий чітко реалізував удар з «позначки», ставши автором першого в УПЛ дублю гравців «Дніпра-1» - 2:0. Підопічні  Романа Санжара могли швидко скоротити розрив у рахунку, але після удару Дженнінгса м’яч влучив у поперечину воріт Юрчука.

В заключний відрізок матчу гравці «Карпат» намагалися скоротити відрив у рахунку, але через брак завершальних передач «зелено-білим» бракувало влучності. Рахунок міг бути ще більш переконливішим на користь «Дніпра-1», але ударам орендованих у «Динамо» Булеци та Супряги бракувало влучності.

У підсумку завершилася пропускна серія Дніпра-1, яка тривала в УПЛ 6 ігор – 9 м’ячів. А Роман Санжар на чолі різних команд УПЛ став свідком 200-го пропущеного голу своїх підопічних:  198 – в «Олімпіку» та 2  - в «Карпатах». В результаті «Дніпро-1» після цього матчу піднявся на 5-е місце у турнірній таблиці, а «зелено-білі» залишилися на 9-му.

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

Українська Прем'єр-ліга. 8-й тур.

«Дніпро-1» - «Карпати» - 2:0


Владислав Супряга (27, 71 - з пенальті)

Ігор Когут (60), Володимир Польовий (63), Сергій Кравченко (79) - Сергій Вакуленко (69), Крістіан Понде (79)

«Дніпро-1»: Валерій Юрчук - Максим Лопирьонок, Олександр Сафронов, Сергій Логінов, Володимир Польовий - Сергій Кравченко, Олександр Сніжко (Арсеній Батагов, 71), Ігор Когут (Сергій Булеца, 80), Олексій Чичиков - Олександр Назаренко, Владислав Супряга (Станіслав Куліш, 90)

«Карпати»: Роман Підківка - Марвін Мартінс, Тім Халл, Сергій Вакуленко (Фран Войкович, 81), Владислав Дубінчак - Дмитро Кльоц, Володимир Якимець (Кирил Кириленка, 64) - Діого Дженнінгс, Александру Бойчук (Артем Козак, 85), Олексій Ковтун - Крістіан Понде

Арбітр: Денис Шурман (Київська область)

Стадіон «Дніпро-Арена» (Дніпро)

ДНІПРО-1 - КАРПАТИ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Value
Супряга передаёт привет динамовским физрукам.
DK1961
От всей души поздравляю Днепр и лично Супрягу! И желаю занять как можно более высокое место в вышке!
И тоже передаю привет суркисятам. Тымчик, Леднев, Михайличенко, Русин, Калитвинцев, Алибеков, Булеца, Супряга... ВАМ не подходят???!!!
Александр Жаирс
Сегодня в составе Днепра-1 выходили три чемпиона Мира-Супряга-19лет;Сафронов-20лет;
Булеца-20лет,плюс молодые-Назаренко-19лет;Батагов-17лет! Эти мальчишки уже сейчас играют во взрослый футбол,думаю,они будущее украинского футбола.
«УАФ– М а ф і я!»
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орест Орищишин
Карпати - команда без захисту яка не вміє грати в комбінаційний футбол. Перемога Дніпра закономірна.
Valentin Shouya
Ці команди дуже не стабільно грають,отже обом ще багато працювати! Загалом як і усьому чемпіонатові,дуже відстаємо у розвитку футболу!
Але обом цим командам симпатії,вони мають стадіони,мають вболівальників. Є для кого грати,то ж уперед!
dudigo78
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Сергей Долина
Днепр молоды! Михайленко лучший!
fedd1979
"да он сырой да он не тянет)) другое дело нападачи динамо с десной!)))"
"Супряга передаёт привет динамовским физрукам"
"Привет фузручилам Динамовским!"
Я просто не розумію тих, хто пише такі речі. Супряга має показувати якісну гру і забивати не раз через шість. а регулярно. І тільки тоді можна буде комусь передавати привіти. А якщо, вибачте, вже Михайленко натякає, що Супряга не грає, бо до його гри є питання; якщо він і цього сезону за "Дніпро" провів більше невдалих ігор, як вдалих, то нащо ці привіти??? Все в житті потрібно заслужити, вигризти. От хай і гризе, хай показує, що він - не черговий Бєсєдін, Гладкий, Кравець, а справжній форвард високого класу. Тоді й буде грати за "Динамо". Але поки ще він далеко не показав себе. Вибачте, однією чи двома грою з голами не можна визначати його класність. Ми всі бачили багато інших - провальних ігор. Його перша задача - щоб таких не було.
vladislavxx
крутой пёс
wicker
1. Мінус три основних гравці. 2. Інфа Санжару - Ковтун ДНО, 3. Очевидний прорахунок стартового складу, а саме Ковтун ПНХ, Вакуленко на його місце, Вербний на місце Назарини, а ізраільтянин на фланг, а бразтльця тримати на заміну, Понде, чи молдаванина.
andreypoltava231
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Shevchenka2019
А фек@лу по єб@лу. Антирекорд)))
Тв@рюка чула фанів Карпат,? 4ул@) а коли твої фек@ли там були-тишина. Без фанатів,без традицій кусок г@мн@!
Shevchenka2019
Фек@ли. Сектор фанів фек@л завтра? 0?))) П нх. А фек@лу по єб@лу,без фанатів,без традицій кусок г@мн@))))
nomad
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил