Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 вересня 2019, 03:13
6302
0

Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Перемога дуже довгоочікувана і важлива для нас»

Коуч СК «Дніпро-1» відзначив, що матч проходив за переваги його команди

| Оновлено 21 вересня 2019, 03:13
6302
0
Дмитро МИХАЙЛЕНКО: «Перемога дуже довгоочікувана і важлива для нас»
СК Дніпро-1. Дмитро Михайленко
Головний тренер СК «Дніпро-1» Дмитро Михайленко прокоментував перемогу свого клубу над львівськими «Карпатами» (2:0):
 
«Важка гра. Перший тайм проходив за нашої територіальної та ігрової переваги. Можна було реалізовувати більше моментів. А ось другий тайм був більш рівний, з обопільними шансами на забиті м'ячі. Пощастило нам в одному випадку, коли Юрчук витягнув небезпечний удар від Мартінса. А після другого голу були у нас можливості і збільшити рахунок. Перемога є дуже довгоочікуваною і важливою для нас. Після кубкового матчу у нас буде в чемпіонаті дві гри з грандами, тому зараз гарний настрій, задоволені. Напевно, перемога закономірна.
 
Поразка в Олександрії? Команди були різні. «Олександрія» – команда рівня Ліги Європи. І вчорашня гра проти «Вольфсбурга» була рівною за змістом та показала, що це – сильний суперник. Ми не можемо на цьому етапі розвитку конкурувати з цією командою. Нас зім'яли, і ми не показали ніякої контргри. Хлопці все самі розуміють. Звичайно, ми були незадоволені. І на якість сьогоднішньої гри вплинула і поразка, тому що вийшли дуже зарядженими, дуже хотіли перемогти.
 
Наступний матч проведемо в Кубку України. Ми будемо дуже серйозно ставитися до Кубка. Завтра зберемося на базі та подивимося, в якому стані знаходяться гравці, які є мікропошкодження. Але готуємося дуже серйозно і будемо ставити завдання проходити до наступного етапу».
 
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.