Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 28 листопада 2020, 19:08
8140
15

Україна - Словенія. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться четвертий матч українських волейболісток на чемпіонаті Європи 2019 року

| Оновлено 28 листопада 2020, 19:08
8140
15
Україна - Словенія. Дивитися онлайн. LIVE трансляція
CEV
Сьогодні для жіночої збірної України на чемпіонаті Європи з волейболу в польському місті Лодзь відбудеться один з головних матчів групи В. Саме він визначить подальшу долю нашої команди. Суперницями підопічних Гарія Егіазарова (вони до цього програли Бельгії 0:3, Італії 0:3 і Польщі 1:3), будуть волейболістки Словенії, які також як і збірна України, є претендентами на четверте місце і вихід в 1/8 фіналу турніру. Гра повинна початися о 21.00 за київським часом. Але у зв'язку з тим, що в першому сьогоднішньому матчі в групі В Польща - Бельгія грається п'ята партія, зустріч Україна - Словенія може розпочатися трохи пізніше.
 
Представляємо наших суперниць. На відміну від українок збірна Словенії в нинішньому сезоні виступала не в «Золотій», а у «Срібній» Євролізі. Тобто в турнірі рангом нижче, де вийшла до фіналу і там за підсумками двох матчів програла збірній Румунії (3:1 вдома і 0:3 в гостях).
 
У відборі на Олімпіаду 2020 року словенки, як, до речі, і наші волейболістки, участі не брали, адже мають низькі рейтинги у світовій класіфікації.
 
На цьогорічний чемпіонат Європи збірна Словенії кваліфікувалася з відбіркової групи А, посівши в ній друге місце. А взагалі для цієї країни фінальний турнір континентальної першості є всього лише другим в її історії після 2015 року, коли Словенія посіла останнє 16 місце.
 
Трансляцію цього матчу можна буде подивитися на телеканалі UA.ПЕРШІЙ.
 
Плеєр для трансляції з'явиться з початком матчу.
 
 
 
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль
Футбол | 25 квітня 2024, 00:05 25
Шок у дербі, трилер у Манчестері. Евертон сенсаційно здолав Ліверпуль

Іриски обіграли Клоппа та Ко 2:0, Миколенко травмувався, Ман Юнайтед виграв у Шеффілда

Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді
Теніс | 25 квітня 2024, 14:20 22
Світоліна програла першій ракетці Іспанії на великому турнірі в Мадриді

Еліна вп'яте поспіль поступилася у стартовому матчі на Madrid Open

Коментарі 15
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
rugby1970
Эмоции - утихли... Остался голый приговор: Мельник - в анус, Егиазаров - на пенсию, Карасева - вешаться! Старушкам пора на пенсию, надо строить новую сборную! Зная реалии, я понимал, что легко не будет, но ТАКОЕ ПОЗОРИЩЕ...
flydog773
Жах! так хочеться покрити жорстким матом всіх і гравців і тренера "тряпку",який,тільки вміє херню нести"всьо нормально щьот позволяєт боротся"-бивень вусатий,а не тренер. Ні характеру,ні волі до перемоги,ні мотивацій від тренера ! Повна відсутність думки в атаці(монотонні скидування на край атаки,а там ще гірше,при можливості 100% для силової атики,беруть і видумують велосипед вкотре-перекидуючи блок) Словенки вже настільки звикли до одноманітних атак Українок,що в 4-тій і 5-ій партія блокували і діставали всі обмани на блоці,що летіли від наших НЕДОгравчинь! Пробачте дівчата,але на більший комплімент ви незаслужили,А вашого "батька"(тренера) потрібно копняками гнати з збірної-незважаючи на його поважниц вік і досвід! Як показали роки-він нетренер-він фізрук!Для повного "щастя,завтра хапніть 0-3 від Португалок,які ще більше ДНО ніж ВИ і будуть вам бублики з короваями по прильоту від фанів!!!! ПОЗОРНИЦІ !!! ПЕРШЕ МІСЦЕ В НОМІНАЦІЇ -ПОЗОР ДЕРЖАВИ !
Віталій Сіромашенко
стадо позорних шалав
Andy Chak
мінусуйте, кончєні дебіли, ви зробили це разом!!!
Andy Chak
все 6:11, позорища, одним словом...
Andy Chak
чесно кажучи за таких безвольних тіл навіть і вболівати не хочеться, щоб вас всіх розігнали нахєр, і особливо пенсіонера тренера, порожняки!!!
Andy Chak
сцука, вівці, бля, в мертвої Словенії 15:17 програвати, 5 очків підряд, де збірна, тренер!!!
mah
Недолго музыка играла, недолго усатый фраер танцевал... Мельник и Гарий профукали Лигу Европы, не подготовили команду к Чемпионату Европы. Что еще надо проиграть, чтобы этих бездельников от спорта выгнать в шею из руководства?! Куда, к черту, смотрит министерство?! Представьте, если так на заводе руководство всё завалило, обанкротило, и они бы так сидели у кормушки, наслаждаясь жизнью?? Вот так и многое в этой несчастной стране, где безответственность правит, растаскивая средства из бюджетных корыт.
Andy Chak
якщо не прибавлять на таї, це буде черговий позорний виступ наших збірних на ЧЄ, на жаль...
Andy Chak
Повністю зливають 2 сет, нахєри цих безвольних чуділ везти на ЧЄ, вирали одну партію єлє-єлє і все, стали, бля, вусатий таракан по ходу свій пік тренерства пройшов, ніяк не може настроїти комнаду на постійну боротьбу!!!
Александр Купцов
Чак, ты кто такой??)) Давай до свиданья!)))