Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 03 листопада 2020, 02:08
5807
7

Україна розпочала чемпіонат Європи з поразки із великим рахунком

В трьох сетах українські волейболістки програли збірній Бельгії

| Оновлено 03 листопада 2020, 02:08
5807
7
Україна розпочала чемпіонат Європи з поразки із великим рахунком
CEV
В польському місті Лодзь розпочалися ігри фінального турніру чемпіонату Європи з волейболу в групі В. Збірна України у своєму стартовому поєдинку зустрічалася з командою Бельгії.
 
У першому сеті боротьба йшла тільки до рахунку 5:4 на користь бельгійської збірної. А далі суперниці українських волейболісток стали йти у відрив і до кінця партії рахунок став просто розгромним для підопічних Гарія Егіазарова - 10:25.
 
І в другому сеті ситуація, можна сказати, майже повторилася. Рівний початок 4:3, після чого збірна Бельгії знову нарощує свою перевагу 10:5, 14:7, 17:9. І хоча нашій команді трохи вдалося скоротити відставання 18:12, 22:17, бельгійські волейболістки без особливих проблем довели партію до перемоги 25:19.
 
Важко було повірити, що українській команді вдасться врятувати цей матч. Так воно і сталося. Бельгія в третій партії відразу ж повела 6:2. Потім українки трохи наблизилися 7:6, але тут же наші суперниці взяли чотири очки поспіль 11:6. Далі рахунок зріс до 14:8, 18:11, 22:16 і остаточний результат 25:22.      
 
Збірна України виступала в такому складі: Олександра Перетятько (набрала 1 очко), Карина Денисова (2), Світлана Дорсман (0), Олеся Рихлюк (14), Ганна Степанюк (1), Ірина Трушкіна (4), Анастасія Карасьова (ліберо) - стартовий. На заміну виходили Алла Політанська (2), Надія Кодола (8), Юлія Герасимова (0), Анастасія Крайдуба (4). 
 
Чемпіонат Європи з волейболу 2019 року.
Группа В. Лодзь (Польща)
Україна - Бельгія - 0:3 (10:25, 19:25, 22:25)
 
Сьогодні в цій групі пройдуть ще два матчі:
Італія - Португалія
Польща - Словенія
 
А свій наступний поєдинок на турнірі збірна України проведе 25 серпня з командою Італії.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zeka23
Очень слабая игра( Сыгранности нет, как-будто впервые друг друга увидели. Самая главная проблема - прием, либеро очень слабенькая. Надеемся, что притрутся девушки в следующих матчах. Как раз матч с Италией можно раасматривать как тренировку, и поучиться у гранда мирового волейбола)
mah
На первый матч, с вполне одолимой командой Бельгии, наша сборная вышла совершенно не готовой. Наши волейболистки, каждая, отдельно взятая - игроки хорошего, среднего уровня, но сыгранности команды нет совершенно. Чем там на сборах занимались, и вообще, у тренера есть ответственность? В этом году проигрывают всё, за что ни возьмись.
Assa Assaul
Игра произвела очень тяжелое впечатление, прием отсутствовал, атаки слабые, тренер игрой не руководил.
То что он пытался внести коррективы, игроки не воспринимали.
mah
Вот сейчас, сб.Беларуси сражается (в полном смысле слова) с сб. России, буквально бьется за каждое очко, тренер горит, весь в игре. Вот молодцы беларуски, команда готова, в отличие от нашей несчастной команды. Блин, Федерацию за это надо разгонять, вместе с их тренером Гарием! Хуже уже не будет.
rugby1970
На мой взгляд, не хватило психологической готовности. Состав - неплох, но чуток не хватило характреа. И еще: Карасева - хороший либеро, но Немцева - на голову выше. Жаль, что досадная травма помешала.